widra
New Member
De az internet nem lesz zárva és ha megrendeled előre lehet hogy 15-e előtt kiküldik..., ha meg nem akkor leszedem nekiállok vele jáccani aztán amikor lehet akkor meg megveszem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
widra":3ebi0k96 mondta:De az internet nem lesz zárva és ha megrendeled előre lehet hogy 15-e előtt kiküldik..., ha meg nem akkor leszedem nekiállok vele jáccani aztán amikor lehet akkor meg megveszem
Doma":2x3ta4g4 mondta:widra":2x3ta4g4 mondta:De az internet nem lesz zárva és ha megrendeled előre lehet hogy 15-e előtt kiküldik..., ha meg nem akkor leszedem nekiállok vele jáccani aztán amikor lehet akkor meg megveszem
De a Collector's Edition nem lehet megrendelni!Meg már régen megrendeltem volna de már elkelt!
![]()
![]()
hispan1":15knm2jd mondta:5 éve várunk most meg az a baj, hogy Nemzeti Ünnep lesz akkor? lol
pYura":1i6zqqji mondta:-40kg cuccot tudunk cipelni gond nélkül, ha több van nálunk nem tudunk futni, egy bizonyos határ felett pedig mozdulni sem.
-A Zóna 30 km2 területe 16 szintre lesz osztva.
pYura":1sq851re mondta:-40kg cuccot tudunk cipelni gond nélkül, ha több van nálunk nem tudunk futni, egy bizonyos határ felett pedig mozdulni sem.
-A Zóna 30 km2 területe 16 szintre lesz osztva.
hispan1":obs8tayf mondta:Lőjjem magam lábon én is, hogy fájjon nekem is?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.