Hírek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Köszi az infókat, kitettem őket.
Kár, hogy pont most kell a legtöbbet tanulnom és nincs sok időm a stalkerre...

Vazze belenéztem mi lett kitéve :lol: nem nyúl hanem nyíl mutatja a küldetés célját :D. Azért a gyanus részekre kérdezz rá és ha átszerkeszted (mint múltkor) nem haragszom meg) :D Ezt amúgy negatívumként hozták fel a tesztelők, mert tudták mindig pontosan merre kell menni....

Én, mint a mátrixos kúltúrkör része, abszolút egy fehér nyúlra gondoltam és akkor "follow the white rabit" :) De kijavítom :)

Mondjuk ez még nem hivatalos, de nemsokára azzá válik. (hivatalos oldal frissül napokon belül) videok is elérhetők lesznek (nem onnan) 8)

Szééépek. De akkor ezek most melyik verzióból vannak? Mert ugye úgy volt, hogy 2007 eleje. Tudom, hogy volt szó multi demóról, akkor ez most az?

hispan1":2x4uzx61 mondta:
Szééépek. De akkor ezek most melyik verzióból vannak? Mert ugye úgy volt, hogy 2007 eleje. Tudom, hogy volt szó multi demóról, akkor ez most az?

Ez a legújab singleplayer build-ből van. Multiban nincsenek szörnyek és a DX9 sincs teljesen átültetve :roll:

Értem. Amúgy a legjobb szerintem az erőműves kép, amire rázuhant egy helikopter. A háttérben meg van egy gigantikus elektromos anomália, akkorát még nem láttam, de nagyon jól néz ki.

Hoppá, egy újabb interjú: http://www.gametrailers.com/viewnews.php?id=3891

Sok már megválaszolt kérdés elhangzott már benne, ezt most nem fogom újra lefordítani... ami nekem új volt, hogy a "vak kutyák" tudnak majd egy olyan trükköt, hogy csinálnak magukról egy szellemképet, szóval nem lehet majd tudni, hogy az igazi kutyát lövöd vagy csak a fantom mását :D
Annyit még kiemelnék, hogy az A-Life kifejlesztése tartott sok ideig, ha ezzel nem vesződtek volna annyit, hanem csak kiadják, mint egy átlagos FPS-t akkor már rég készen lett volna. Érdekes... lehet, hogy lassan ideje lesz egy dual-core procit beszeretni (?!) :roll:

Chabi":2xq11v9b mondta:
pYura":2xq11v9b mondta:
Érdekes... lehet, hogy lassan ideje lesz egy dual-core procit beszeretni (?!) :roll:

Nincs 1 hónapja hogy leugattad a fejem a dualcore miatt. :lol:

OMG amíg nincs kinnt a játék nem tudunk semmi biztosat.... egyébként ha most veszel egy dual core procit azzal nem jársz jól mert csak 3 hónap múlva tudod kihasználni (?) és akkor meg kapsz jobbat kevesbb.... E4300-ra várok, ilyet már érdemes lesz venni. X2 felejtős kagória, E6300 meg még túl korai, remélem világos :)

vegyetek áll négymagos intelt. Szerintem a dual meg a quadcore még nagyon korai az embereknek a processor utasításokat nem fogják még a softverok kihasználni vagy fél évig . ez van a dx10el is nm értem mi a kukiért meg hogyan mérnek és hasonlítanak össze egy dx9es és egy dx10-es krátyát egy dx9 es utasításokkal ellátott játékban ésvagy programban...Én az egésszel még várok egy vagy két évet és akkor megveszem a tuti, de nem érdemes a technikával versenytfutni, mert annyi della nincs a világon. Hacsak nem vagy valami nagymenő gyerek akit apuci nyomat dellával..akkor király a dolgok aztán össze lehet venni minden szart :wink:

Hát igen elég nevetséges ez az AMD 4x4 reklámja, hogy hardcore játékosoknak... lol semmi nem használja ki... dual-corenak is talán fél év múlva (vagy 3hónap múlva ha támogassa a Stalker) lesz értelme...
Én úgy gondolkozom, ha van egy játék ami tetszik, akkor azt szeretném max grafikán végigvinni. Ha ez nem megy akkor vagy várok vele még egy évet, vagy ha tehetem beruházok egy olyan gépre ami elviszi. Nincs értelme szar géppel nekiülni next-gen játékokat nyomni :( szerintem...

ez így van ,de nem minden esetben csak a játékra kell használni a gépet. Ha egy nagy számításokat igénylő grafikai programot használsz oda kell egy erősebb gép, azon már elmegy minden cucc

Ezért vesz ismerős MacProt 8) (grafikus stúdiója van) jobban is jár vele, mint egy házilag összetákolt géppel.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul