Hírek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
kinnt lesz a stalker vs. gsc és lehet talán jáccani is vele, de ott lesz a OL.com két szerkesztője is, aki a fanoknak minden információt megpróbál majd postolni :wink:

Ok, köszi, ki is tettem hírnek. Remélem lesz majd valami videó is, na nem kézikamerás, hanem egy rendes videó.

Vizsgálat alatt a THQ
[2006. augusztus 08. @ 10:03 - Forcecaster]
Lám-lám, miután a Take Two és az Activision kénytelen volt elviselni a vizsgálati procedúrát, melyet a SEC szabott ki rájuk, most a THQ következik a sorban, így kénytelenek átadni pénzügyi adataikról szóló papírjaikat egészen 1996 január 1-től számítva napjainkig.

Mituán azonban átadták az iratokat, több belső vizsgálat is kezdetét vette, melyek eredményét egy független bizottságon keresztül kapják meg az illetékesek.

Na ezután még mi lesz :evil:

Az a baj pYura, hogy a stalkernek manapság a legkisebb szellő is megárt. Igaz, sok pénz van benne de ha zűr van, nem az a fontos, hogy melyik játékot mennyi ideig fejlesztettek, hanem az, hogy meglegyen a haszon. Igaz viszont, hogy a stalker valószínűleg (ha lesz olyan jó, mint amilyennek mondják) nem kis hasznot termel.

hispan1":1g84qr83 mondta:
Az a baj pYura, hogy a stalkernek manapság a legkisebb szellő is megárt. Igaz, sok pénz van benne de ha zűr van, nem az a fontos, hogy melyik játékot mennyi ideig fejlesztettek, hanem az, hogy meglegyen a haszon. Igaz viszont, hogy a stalker valószínűleg (ha lesz olyan jó, mint amilyennek mondják) nem kis hasznot termel.

Új kiadót találni nem nagy ügy... (ha a régi megszűnik létezni)

Neked legyen igazad, én támogatok minden konstruktív megoldást csak maga a projekt ne kerüljön veszélybe.

Gyerekek igen nagy posszanás lesz a gc06...thqtv meg minden készülnek reája rendesen és elvileg nagyon sok játékot ki lehet majd próbálni köztüka s.z.t.á.l.k.e.r.t. is... :roll:

Úgy említik mint játszható demot. Remélem nem alfa vagy béta lesz megint. :roll:

odatesznek egy 2004es valamit vagy összegyúrnak egy alfa+beta=gammát kapnak és semmire nem lehet majd használni :wink: reméljük nem:D

Kiadhatnának már egy olyan demót vagy X verziót, amiért felelősséget is vállalnak. Mert ugye ez az alfáknál meg bétáknál nincs így, ami természetes is, de kéne már valami, amire azt mondják, "igen, mi csináltuk és ilyen lesz!".

Kedves Hívek itt vannak az első képek ....elég barók csak kicsik az a baj:D a mai napnak szerintem még nincs vége , de itt van Pixel naplója a GC-ről..:
---játszottak vele el sem hiszem pár kép van a játékból és a menüje igen ott van kell ez nekem nagyon ..
http://stalkerfansite.extra.hu/sfans_akt/060824/1-800x600_21ad7a.jpg
http://stalkerfansite.extra.hu/sfans_akt/060824/1-800x600_3f9556.jpg
http://my.opera.com/Oblivion-Lost.Pixel/albums/showpic.dml?album=96819&picture=1700177

Akkor belekötök a képekbe. :twisted:

1-es kép: a fegyverek torkolat tüze nem villan akkorát sötétben sem mint a képen látható, tehát túlzás (voltam katona). Vagy szemből meg van világítva valami lámpával. :D A katona keze/ ruhája amivel tartja a fegyvert az elég ormótlanra sikeredett. Nagyon vastag a lába is. A képen a talajon a köveken nincs enviromental bumpmapping. Eléggé szembetűnő.

2-es kép: nem értem egy mutánson minek a HDR. Elég lenne a bumpmapping és matt (kopott érzést keltő) lenne a bőre. Úgy néz ki mintha most jött volna ki a mosodából. A talajon a kövek szépek, most jó az enviromental bumpmap.

aaa nem voltam bejelentkezve és még nézem miért nem ír senki... szóval az előző én voltam...

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul