Heti hírek a GSC fejlesztőcsapattól

Nightwatch":2o5ckly1 mondta:
nekem annyi gondom lenne, hogy a hivtalos honlapon ( www.stalker-game.com ) csak az 1.0001-es 1.0003-as és az 1.0005-ös van fent... nincsen 1.0002-es 1.004-es, és valaki nem tudja, hol találom őket, ha egyáltalán léteznek?

az 10002 az asszem orosz game ra jó....

igen, mi az 1.0003-ba megkaptuk az egész 1.0002-t. Az 1.0004 -es meg kint kell hogy legyen, ha nincs, akkor próbáld meg a google-t vagy a stalkerfiles.com.

köszönöm szépen, az 1.0005-öt szerintem azért nem teszem fel mert szeretnék multizni, az 1.006-ot meg azért nem mert azt hallottam hogy igen instabil.... akk 1,3,4... köszönöm!

Ezek a patch-ek nem tartalmazzák az előző verziókat. Én úgy emlékszem eég volt az alap játékra annó az 1.0004-et feltenni és nem problémázott...

Tartalmazzák, szal nem kell mindet feltenni, elég csak az utolsót, abban bennevannak az előzők is!

Multihoz 1.0006 ajánlott, mivel minden szerver 1.0006os, elvétve 1-2 van ami 1.0005, de annál alább nincs. Single playhez meg 1.0004 vagy 1.0005 ajánlott :)

és a nekünk való 1.0003-at honnan szedjem le?, mert ém találtam külön 1.0002-őt és 1.0003-at, szal már nem tudom melyik a jó.. :?

[mod]Nincs dupla hozzászólás az off-olást jelöld - Tibi[/mod]

Srácok nekem kéne egy eredeti game mert meg van a sky meg a pripy és már nem látom a polcokon az eredeti jógtiszta gamet ha valaki tud segítsen.

Még egy kérdés ha valakinek megvan eredetibe kérem szépen ha elárulná megy e hibátlanul már mint sok roszat hallottam de tetszik a game régen megvolt de egy feltört egyik haver hozta.
Szóval hogy normálisan megy nem lép ki nem fagy meg a jógtiszta játék az a kérdés , de gondolom nem.

Szerk.: Imádom a stalkert végigvittem a clean sky t és a Call of Pripilyat ot is és az egyet is de az a legászabb mivel a fü meg minden sokkal jobban kidolgozott. A legelső az igazi mert több az anomália mert a hangulatát keményen eltalálták a táboroknak. A küldetések száma is rendjén nem kevés , nem úgy mint a prip ben de ott kár volt kihagyni az atomerőművet. Szóval ott jobb ugyan a motorja a gamenak de az első mégis az első. A növények életszerübbek. A vége pedig hogy a rejtéj kiderül sokal jobb mint a clean sky é.
Mindnek megvan a maga varázsa de a legtutibb az első . Hallottam hogy kijön majd a 4. rész is nekérdezzétek hol. Jólene egy jógtiszta elsőrész. Megköszönném még használtba is megveszem ha nem karcos és a kodját nem használta fel senki. 2Ezer ft is fizetnék ha zsír a game.

Fuszhi!
nem akarlak lelombozni de akárhol is nézem , az egyet nem találom eredetibe csak a kettőt meg a hármat,de van egy oldal ,www.cdgalaxis.hu ahol talán nem olyan olcsóak a jatekok de megbízhatók.
Nagy a valószínűsége ˙(ha nem is most),hogy ott fent lessz v-mikor

Szerk.:és v-ki mondja meg hogy lehetek törzstag és hogy lehet itt rangot lépni

Vissza
Top Alul