Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
nekem annyi gondom lenne, hogy a hivtalos honlapon ( www.stalker-game.com ) csak az 1.0001-es 1.0003-as és az 1.0005-ös van fent... nincsen 1.0002-es 1.004-es, és valaki nem tudja, hol találom őket, ha egyáltalán léteznek?
nekem annyi gondom lenne, hogy a hivtalos honlapon ( www.stalker-game.com ) csak az 1.0001-es 1.0003-as és az 1.0005-ös van fent... nincsen 1.0002-es 1.004-es, és valaki nem tudja, hol találom őket, ha egyáltalán léteznek?
igen, mi az 1.0003-ba megkaptuk az egész 1.0002-t. Az 1.0004 -es meg kint kell hogy legyen, ha nincs, akkor próbáld meg a google-t vagy a stalkerfiles.com.
köszönöm szépen, az 1.0005-öt szerintem azért nem teszem fel mert szeretnék multizni, az 1.006-ot meg azért nem mert azt hallottam hogy igen instabil.... akk 1,3,4... köszönöm!
Tartalmazzák, szal nem kell mindet feltenni, elég csak az utolsót, abban bennevannak az előzők is!
Multihoz 1.0006 ajánlott, mivel minden szerver 1.0006os, elvétve 1-2 van ami 1.0005, de annál alább nincs. Single playhez meg 1.0004 vagy 1.0005 ajánlott
[mod]Nincs dupla hozzászólás az off-olást jelöld - Tibi[/mod]
Srácok nekem kéne egy eredeti game mert meg van a sky meg a pripy és már nem látom a polcokon az eredeti jógtiszta gamet ha valaki tud segítsen.
Még egy kérdés ha valakinek megvan eredetibe kérem szépen ha elárulná megy e hibátlanul már mint sok roszat hallottam de tetszik a game régen megvolt de egy feltört egyik haver hozta.
Szóval hogy normálisan megy nem lép ki nem fagy meg a jógtiszta játék az a kérdés , de gondolom nem.
Szerk.: Imádom a stalkert végigvittem a clean sky t és a Call of Pripilyat ot is és az egyet is de az a legászabb mivel a fü meg minden sokkal jobban kidolgozott. A legelső az igazi mert több az anomália mert a hangulatát keményen eltalálták a táboroknak. A küldetések száma is rendjén nem kevés , nem úgy mint a prip ben de ott kár volt kihagyni az atomerőművet. Szóval ott jobb ugyan a motorja a gamenak de az első mégis az első. A növények életszerübbek. A vége pedig hogy a rejtéj kiderül sokal jobb mint a clean sky é.
Mindnek megvan a maga varázsa de a legtutibb az első . Hallottam hogy kijön majd a 4. rész is nekérdezzétek hol. Jólene egy jógtiszta elsőrész. Megköszönném még használtba is megveszem ha nem karcos és a kodját nem használta fel senki. 2Ezer ft is fizetnék ha zsír a game.
Fuszhi!
nem akarlak lelombozni de akárhol is nézem , az egyet nem találom eredetibe csak a kettőt meg a hármat,de van egy oldal ,www.cdgalaxis.hu ahol talán nem olyan olcsóak a jatekok de megbízhatók.
Nagy a valószínűsége ˙(ha nem is most),hogy ott fent lessz v-mikor
Szerk.:és v-ki mondja meg hogy lehetek törzstag és hogy lehet itt rangot lépni