Heti hírek a GSC fejlesztőcsapattól

Fujj USA
Egyebkent az amcsik2 dologban jók: a börtönökben, meg a hadicehnikában :idea:

de a haditechnologia honnan van? lopták a németektől az oroszoktól más európai országoktól.... a börtön meg nem nagy kunzt csak pénz kell hozzá meg sok primitív bűnöző ember ( amerikában nincs hiány belőlük)...

és elég gáz hogy a STALKER-t ukránok csinálták a Metál of Horrort meg a Fall of Duty-t angolok amerikaiak és a STALKER kilométerekkel veri az összes játékot minden tekintetben...

Azér tudnak az ukránok valamit...

ha itt tartunk akkor szerintem pl: half-life sorozat 10000-szor jobb a stalkernál
és azt meg USÁ-kok csinálták :lol: (meg azért nem halasztank több mint 6 évet.)

Sztem a halflife egy nagy szar, én mindig is utáltam.

há nemtom, nekem nagyon tetszett a régi hl mizéria... a 2. rész se volt rossz, de az első az etalon forevőőő. viszont a stalkert 2002be kezdték fejleszteni egy már meglévő űr-szériuszzemes-feelinges-lövöldözős agyatlan játékból... és a megjelenés 2005 májusa volt. nos akkor kezdték el tologatni 2005 őszére, majd 2006ba volt hogy jajj megjelenik a csernobil évfordulón, még a tv2 is bemondta :D nos akkor tolták megint, őszre, aztán megint... és végül 2007be meglett. a hl2 is csúszott több mint 1 évet.

a half life egy nyomorék dolog a sztori annyira abszurd hogy már röhejes.... tiszta serious sam2....
Ez is csak egy játék a sok hasonló közül és mikor mondták be a tv-be?:D

Na a Call of Dutyt nem fikázni!!!! mert 2003legjob játéka...sőt tartotta magát 2005ig....és még mindig jó! spec CoDfanvagyok, több okból is, de azért mert az oroszok csináltak egy pöpec gammát, nekezgyük el a seggüket nyalni...(párdon)
egyébként a Stalker télleg ottvan a szeren.

mintha valahonnan le is lehetne tölteni csak nem tudom hogy honnan :oops:
és akkor nincs várakozás a lasú net miatt(akinek az van 8)

Vissza
Top Alul