Heti hírek a GSC fejlesztőcsapattól

Nem biztos hogy lesz szerintem, mivel moddal már kb minden meg lett csinálva. Viszont egy level editor jó vóna.

Anton bácsítól egy kis hír:

Weekly Update #9 - Anti-Cheat & Patch 1.0006!

After about 13 days, GSC Game World convinced themselves to release another Weekly Update. This time, Anton is talking about their current plans of an anti-cheat tool and another patch, which will be version 1.0006. However, there's no changelog or release date yet.
There are news about traffic compression in multiplayer as well, which has been improved more and more with the patches. GSC Game World discovered, that it causes increased CPU load on low-end machines. Therefore, the next patch will introduce the possibility to choose between a high traffic compression and a minimized CPU load, which is ideal for people with older CPUs.

Here's the Weekly Update #9:

"In 1.0004 we found that traffic compression puts a high load on the server's CPU. We then added the ability to turn traffic compression on and off. If compression is off, there is more traffic, but the CPU is not
overloaded. If compression is on, there is less traffic, but a great load on the CPU. Now you will be able to choose the best option.

We made a test version of statistics - data that can be output to an html page and thus make tournament servers.

We have made an agreement with the Battleye anti-cheat system, integrated and tested it. It is due to appear in 1.0005. Thanks and greetigs to Bastian Suter.

Anton"

--------------------------------------------------

Ha jól értem, nem lesz még 1.1 patch (se 1.0005 :D ), hanem az 1.0006 lesz, a CPU részt totál nem értem :D . Valaki lefordítaná? :oops:

sztem ez azt jelenti, hogy teszteltek egy olyan rendszert ami vagy bitang jól kihasználja a CPU-t vagy nemtudja kihasználni mert régi..

Teszteltek egy új anti-cheat rendszert a Battleye-al ami az 1,0005 patchban lesz. az 1,0004-ben meg lehet választani, hogy mennyire használja ki a CPU-t.

nagyjából ezt veszem ki belőle... :)

Ha jól számolom, már csak 996 patch az 1.1-ig, ha 1 hónap egy patch, akkor ez pont 83 év, az unokák már nyomhatják gyári freeplayt. fal1

Szerintem fölösleges várni a gyári freeplayre, mivel dezodorék modjától többet már úgyse tud hozzá tenni a GSC sem, mivel a freeplay modba minden bekerült, ami lehetséges.
Új pályákat pedig úgyse fognak kiadni patchben, mert azokat már a Clear Sky-ra tartogatják.

Nekem az keltette fel az érdeklődésemet a gyári freeplay-el kapcsolatban, hogy nincs storyline, mint már korábban írtam, nekem már nincs kedvem ugyanazokat, a küldiket újra és újra végignyomni, csak bóklászni a Zónában, és figyelni, hogy mi történik.

Ezeket a foltozásokat mostmár csak azért készítik,hogy "melegen" tartsák a játékosokat míg kiadják majd az új játékot.....
Szerintem a freeplaytól kezdve az összes kis plusz dolog megvolt már régóta,max. nem tesztelték le,ezért maradtak ki....
7év?nyi fejlesztőmunkába megoldhatták volna már ezeket a bugokat,meg egyebeket....
A játék minden hibája ellenére nagyszerűre sikeredett(véleményem szerint),de a sok hercehurca miatt ami azóta volt körülötte sokat vesztett a fényéből.....
Mindezek ellenére én is várom az új epizódot :D

egyébként 7 éve nem is volt szóba csernobil először az volt hogy cicilizációkat fedezünk(lsd 1098) fel csernobil cak később jött de a többiben télleg igazad van (szerintem az az igazság hogy még ez sem a teljes játék volt csak valamelyik build az 1-ik fejlesztő gépéről )

én újonc vagyok ebben a dologban most olvasok életemben először erről a freeplay módról... meg hallottam a traveller módról...
valaki leírná, hogy hogyan érhetem el ezeket és, hogy mik ezek a modok? köszönöm!

jim67":2cjyx264 mondta:
(szerintem az az igazság hogy még ez sem a teljes játék volt csak valamelyik build az 1-ik fejlesztő gépéről )

Végülis ennek is van build száma, ki tudja 8)

log fájl elejéből: 'xrCore' build 3016

Nightwatch: kicsit nézz szét a Mod-Box részben és megtalálod :wink:

Ez amúgy a heti hírek a gsc csapattól topik lenne...OFF... :lol:

Belegondoltam, hogy hova fejlődhet a számítógépes grafika...
HÚÚÚÚÚÚÚ
Az 1.0005Már jóljönne... nincs róla vmi hír? (vagy lehet hogy ez kicsit korai???) :D

szerintem 10005 az ruszki és ezért lessz csak 10006 8)

Vissza
Top Alul