Helyszinek

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
A

Anonymous

Ebben a topicba kivesézhetjük a pályákat kinek melyik a kedvence,easter eggek a pályán vagy nagyon érdekes dolgok vannak például elrejtve 1 ládába.
Meg persze a helyszinekről az első benyomás.

LOL, átkopizták a Cordonból a vasúti hidat:D

a kedvencem pripati nincs benne :?
De ha limanskon csat át kell lőni magad de mér?Pedig olyan jó lenne a városba csázkálni

Hát a szemétdomb a legéletdúsabb csak nem lehet elfoglani mer mindig visszajönnek a fosztogatók:S

jim nem kötelező a jó védőruha én CS ruhában mentem oda és csak néhol csapongott ki a jelző akkor 2 antirad és iszkiri! :lol:

ha viszont megpróbálsz széttnééznni jobban akkor kell :wink: (egyébként én a legócskább bőrruhával néztem meg.... mindjárt a játék elején )

Bizony bizony kell a ruha anélkül nem sok esélyed van a játékban főleg ha rejtekhelyeket akarsz nézegetni meg artit keresni akkor kell de ahogy haltasz előre a játékban úgy eggyre nehezebbek lesznek a tűzharcok mert a fosókat sima pisztolyal(full tunne nem a pm hanem amibe erősebb golyó kell na az fasza pisztoly fejlövés és bumm) leálázod :lol: :D XD

az elég elszomorító hogy pripyat undergrounnd-ot kiveték mert elég sok dialógusban megemlítik. gondolom nem lettek időre készen vele. pedig jó lett volna

a vasúti kocsiknál van 1 kis barlang :) abban pedig 1 af, meg egy elit detektor, amivel még +3 artifactot találhatsz meg a mocsár területén, az-az 9 af :)

Van az a katonai helyőrség, mikor kordonból mennék vissza a mocsárba... Namost ott van egy csomó katona meg egy gépágyú is és elég nehéz őket túlélni. Van valami más út a mocsárba vagy muszáj mindig ott szenvedni? Vagy érdemes őket megtámadni (katonákat)?

Persze, hogy van más út, szinte ugyanott ahol a Garbage-ra lehet menni a csövön keresztül!

de akár agropróm-ból is átt lehet menni (én elintéztem a katonákat és nem vutána nem volt probléma )

Hmm már kétszer is hallottam erről a csőről... :) Na majd megkeresem.

Biztos van de lusta vagyok keresni térképet a CS zónáról. :-)

de a térképen asszem ott kell lenni a kék nyiilaknak ami a level changer-eket jelöli (legalábbis 5. patch-ben van )

amikor az erdésznél vagy akkor megjelenik egy feladat,hogy renegátokat ki kell nyírni a bányában.No,ottt van egy artifact,névszerint iránytű és 50000 rubelt ér.Vagy odaadod erdésznek és kapsz egy tunungolt vintar BC-t,vagy eladod vhol 50000-ért és csomó ilyet vehetsz.Szóval jó üzlet.

Amikor átmész a téranomálián és a lesz egy bánya.A szolgálattal azt kell elfoglalnod.De nem fő küldi hanem mellék én akkor csináltam meg amikor az volta feladat hogy a szabadság helyőrségének a parancsnokával beszéljek a katonai raktártelepen.

a klánok közötti mozgás szabad. pl. duty ->stalker ->freedom. itt volt egy kis bug is amit kijavítottak asszem 1.5.05-ben, mert a duty -> stalker klánváltás többszöri ismétlésével, többször megkapod a "belépési" csomagot, amit aztán el lehet adni...

Vissza
Top Alul