Havi Hírek

A szebb animációk nagyon kellenének. Az a legfőbb bajom a SHOC-cal, hogy néha azt sem tudja az ember, hogy eltalált-e valamit. Vállövésnél hátrarándulhatna a válla, stb. Éreznéd a lövés súlyát.

Jó lenne, ha át lehetne majd írni rá a SHOC modokat is. =)

Banyek tudom már mit akartam megkérdezni: nap rendesen bejárja-e az eget CS-ben.
Majd egy hónap múlva előhozakodok vele megint :)

nem jó hírek :cry: (leht akkor nem lesz cs márciusban :cry: )

deep silver én már nemtom hol de láttam ezt a kiadót vmi játék kapcsán :?
mindegy a lényeg hogy a gyász szertartás elmaradt és van esély a márc megjelenésre :D

dezodor":2uqon90f mondta:
A Clear Sky-t a GSC Gameworld forja kiadni Európában, a többi részen pedig a DEEP SILVER (Koch Media) nevű kiadó. (sosem hallottam róluk :D)

http://www.worthplaying.com/article.php ... ad&order=0

hát nem éppen: mer koch media vállalja a wordwide trjesztést ez igaz, kivéve: Lithuania, Latvia, Estoia és a független országogban, de ezt nem értettem mármint az uccsót rendesseen. majd ha hazaértem

már át lett tolva első nagyedévről első félévre... (a kiadóváltások miatt) tehát a hivatalos dátum 2008. junius 01. --> legalábbis ez van a kiadó honlapján.

hát sajnos ez van, de nem azért csúszik mer nincs kész, hanem a kiadóváltás... újra meghirdetni, listára tenni, reklámok stb stb... Valentine az egyik pr manager gsc-nél, ő mesélte ezeket, szal első kézből kapott infó...

dezodor":b7kh35o8 mondta:
már át lett tolva első nagyedévről első félévre... (a kiadóváltások miatt) tehát a hivatalos dátum 2008. junius 01. --> legalábbis ez van a kiadó honlapján.
Azta rohadt! Annak a vizsgaidőszaknak lőttek, én már látom... :roll:

énis attól félek... nade thq ha nem lép vissza, pont most 2hónappal a release előtt, akkor nem lenne ilyen para :D bár én örülök hogy nem thq adja ki...

dezodor":10vrqa16 mondta:
hát sajnos ez van, de nem azért csúszik mer nincs kész, hanem a kiadóváltás... újra meghirdetni, listára tenni, reklámok stb stb... Valentine az egyik pr manager gsc-nél, ő mesélte ezeket, szal első kézből kapott infó...

Akkro sem tartom indokoltnak :? kiadó felé még semmi információ áramlás nem volt. Remléem csak haox a nyári megjelenés. :W

pár apróság:

nem elég 1 területet elfoglalni, a legyőzött csoport kisebb helyi kirendeltségein rendszerint meg kell ölni a leadert, anélkül bármikor azonnal visszatámadhatnak...

sok minijáték lesz benne (nekérdezzétek mit takar .D)

a red forest kb agroprom méretű pálya lesz, limansk meg 2x akkora mint agorprom, szal egy elég nagy város

5 új artifact, plus a régieket is megváltoztatták

npck mostmár gyüjtik majd az artifactokat (keresik, felszedik őket, és viszik trédelni)

stalkerek használják a detectorokat és boltokat is

lesznek új gépfegyverek

a játék több mint fele szinte freeplay

a mocsárba kezdődik a játék!

4 új pálya lesz, a többi pedig átalakítva...

hosszát nézve (sztory) kb 80% -a a shoc-nak, szal rövidebb lesz, de a free play miatt végtelen

most végre fény derült rá: Pripyat NEM lesz benne, csak a földalatti része.

az erőmű benne lesz természetesen

a megjelenés 2008 első félévében várható, tényleges időpont nincs, de május vége, június eleje

Vissza
Top Alul