Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Mind a 2 gépen renszergazdaként vagyok fent , de kibaxtam vele , mer megosztottam a netbookon azt a könyvtárat ahova akartam másolni , és pc-ről áttolom rá a xarokat így működik
Már egy ideje gondolkoztam egy házi készitésű mini serveren (főként ftp) de mivel nem akarom hogy sokat fogyasszon mint pl egy guberált p3 -as vagy esetleg nas(ami amúgy 40 rugó).... viszont vmi rémlik azzal kapcsolatban hogy van egy másik alternatíva csak nem jut eszembe a neve de kb így néz ki a "drágaszágom" =>Szal amire kiváncsi lennék hogy ennek az eszköznek mi a megnevezése,mit tud,és a 2 legfontosabb mennyit fogyaszt(ránézésre mondjuk nem tűnik soknak) és milyen áron lehet beszerezni? 8)
Ez az eszköz legjobb tudásom szerint netbox néven fut, és általában linux vagy android fut rajta, általában 2,5"-os vinyók szoktak benne lenni meg némi flash memória az operációs rendszernek. Ha jól tévedek, akkor a Raspberry Pi is ilyen technika.
Jericho: szori hogy nem válaszoltam pm-re de csak most lett egy kis szusszanatnyi időm hogy fórum közelbe kerüljek
Szerintem ami inkább neked kell az egy olyan router amire lehet hdd-t kötni, a tp-linknek vannak ilyen cuccai de kezembe még nem volt ilyen http://www.tp-link.dk/products/details/ ... L-WR1043ND
legalábbis ha jól értem neked csak a fájlmegosztás lenne a fontos és ez így ár/érték/fogyasztás/funkcionalitás tengelyen lenne legoptimálisabb a cél szempontjából
De ha mindenképp egy külön pc-t akarsz és nem szeretnél barkácsolni akkor 45-ért már kapsz egy használt mac minit