Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
1 hónap vagy annyi se volt szal elég rendesen toltam. főleg hogy még cod6-ot is végigvittem meg crysis warsoztam és még FEAR1-2-eztem is szal kellemes időtöltés volt az elmúlt pár hónap
és időt nem mérem
hát a történet míg én kijátszottam az egy nap volt vagyis a játékkal annyit játszottam egy hét kb utánna meguntam mikor 200 madarat kell kiszedni vagyis megkeresni és megölni
no te ember. figyelj. dobozos? szepen feltetted? steamen vetted? ha steames akkor elkene indulnia. ha nem steames akkor elojohet oan hiba h mien wined van. probald meg administratorkent futtatni. es kicsit tenyleg irhatnal a gepedrol mert az elozo hszed nem nagyon teccett
Nem sztímes, dobozos. feltettem, a rockstar izét, utána a játékot, cd kulcsal regisztráltam és csak annyit ír ki mindíg hogy a kiadási dátum ellenőrzése. a lemez nem is pörög a meghajtóban, semmi sem történik.
gépem : windóz xp 3-as szervízcsomag fel van rakva, 2 gb ram, Intel Celeron CPU 430 @ 1.80 GHz
vidi kártya 512mb-os mittoménmi, de új.