GTA 4

na megmondtam , hogy sikerülni fog :D , egyébként mennyi ideig tartott kitolni M? 1-2 hónap ? napi 2-3 órás játékkal , vagy rövidebb volt ?

Jim67":16cewjoh mondta:
na megmondtam , hogy sikerülni fog :D , egyébként mennyi ideig tartott kitolni M? 1-2 hónap ? napi 2-3 órás játékkal , vagy rövidebb volt ?
1 hónap vagy annyi se volt szal elég rendesen toltam. főleg hogy még cod6-ot is végigvittem meg crysis warsoztam és még FEAR1-2-eztem is szal kellemes időtöltés volt az elmúlt pár hónap :D
és időt nem mérem

engem valahogy nem fogott , meg , na majd később talán .

hát a történet míg én kijátszottam az egy nap volt vagyis a játékkal annyit játszottam egy hét kb utánna meguntam mikor 200 madarat kell kiszedni vagyis megkeresni és megölni :D

vedd meg a játékot eredetiben aztán majd a games for live automatikusan lefogja tölteni :D

hát de sz@r ez a gta4. Megvettem, és még csak el sem indul ! Leellenőrzi a kiadási dátumot és mintha semmit se csináltam volna.

megvan hozzá a vasad :D ? mer a gétéá 4 az a játék aminek szerintem jelen pillanatbna a legnagyobb gépigénye van... thx to rockstar

ahha , hát akkor passzolok , annó én is próbálgattam a játékot , de elég gyorsan töröltem :D

no te ember. figyelj. dobozos? szepen feltetted? steamen vetted? ha steames akkor elkene indulnia. ha nem steames akkor elojohet oan hiba h mien wined van. probald meg administratorkent futtatni. es kicsit tenyleg irhatnal a gepedrol mert az elozo hszed nem nagyon teccett :D

Nem sztímes, dobozos. feltettem, a rockstar izét, utána a játékot, cd kulcsal regisztráltam és csak annyit ír ki mindíg hogy a kiadási dátum ellenőrzése. a lemez nem is pörög a meghajtóban, semmi sem történik.
gépem : windóz xp 3-as szervízcsomag fel van rakva, 2 gb ram, Intel Celeron CPU 430 @ 1.80 GHz
vidi kártya 512mb-os mittoménmi, de új.

Vissza
Top Alul