Gépszervíz - javítsunk közösen!

mindennel :D :D de vicces mert eloszor jaccottam csak siman warhammer onlinet probaltam ki aztan egyszercsak jottek ezek a szep csikok :D aztan par mpre ra atterjedt az egeszkepernyore akkor feladatkezelo elo. erre megszunnek feladatkezelobe kilovom a warhammert, asztal bejon es ott vannak a csikocskak :D :D aztan resi de az megoldotta. most ujrarakom a drivereket, EGETT SZAG NINCS :D :D

Nekem ugyanez volt csak annyi különbözött hogy piros csík volt :D videokártya volt a bűnös :)

Valószínűleg a vrammal lesz valami. Próbáld ki a karit másik gépben és ha ott is rossz, akkor gari, vagy csere

aza poenos h ismerosom aki ert hozza elegge azt mondta h elso-2ik szerias 5770esek az uj driverekkel neha alkotjak magukat. mondta rakjak fel regi drivert. majd kiderul mi lesz, mert ezek az elejen nem voltak igy es soha nem is jelentek meg. aztan egyszer csak jottek. de vicces mert nvidia karival ien ne fordult elo h problema lett volna :D pedig jo 2 even keresztul hasznaltom oket. na eloszedem gyari cdjet aztan megnezzuk mi lesz vele :D

Tegnap elkezdett kattogni a vinyóm, és a halálba idegesít. Nincs 2 éves, 500 gigás Samsung, elméletileg élettartam garis, de félek még itt megfő nekem, és sok pótolhatatlan dolog van rajta... :cry:

Oké, de amúgy nem úgy kattog mint amik a neten vannak példaként, hanem tegnap óta elkezdett kattogni, van hogy percben egyet, van hogy olyan jó 10 másodpercenként. Nem olyan ütemesen kattog mint néhány videóban.

Előbb-utóbb az lesz, de például most mióta bekapcsoltam kattant összesen kettőt. Tegnap mikor elkezdte nagyon megijedtem mi ez a hang, és csak onnan tippelem hogy a vinyó az, hogy kb onnan jön (azóta levettem az oldallapot) és mikor elkezdi azt a 8-10 másodpercenkénti kattogást már kétszer főtt meg a rendszer. Mondom addig kéne kihúzni amíg a létfontosságú dolgokat szépen kiírogatom vagy valami...

Tudja valaki,Pinnacle -termékeknek hol van szervize?
A Pinnacle Systems PCTV Hybrid Pro PCI (310i) tv-kártyám mondta be az unalmast és a google sem segít. lol2

ott ahol vetted visszaviszed azt megmondják :)

bekakált a laptopom :(

olyat csinál, hogy bekapcsolom, felpörögnek a ventik meg hallom a vinyót is, aztán semmi. nem bootol be, csak áll. 1hét múlva lesz csak a bolt nyitva ahol vettem, addig meg megesz az ideg, rajta van minden munkám kb. valakinek van ötlete?

Vissza
Top Alul