Gépigény

Sajnálom, ezt bírja a Vga a Crysisnál. :lol:
De megpróbálhatom, igazából nem néztem túlzottan meg ott, hogy mit is bír.

DX10-en azé gyorsabb mert a DX10 lényege hogy szebb képet állítson elő úgy hogy kevésbé terhelje a gépet
ja és azt is hallottam hogy a monitornak nem tesz jót a túl kicsi felbontás
és muszáj a gépedet terhelni crysis majdnem max grafikával állítsd közepesre a grafffot a felbontást meg olyanra ami passzol a monitorhoz
ja és az élsimítás is baxhatja a vidikarit pl. rokonomnál far cry2-t felraktuk és még amikor minimumon volt majdnem minden és akadt de ha kikapcsoltam az élsimítást akkor játszható volt (nivida 9500 DDR2 512 mb)

Nya, fejlemény:

Crysis Warhead, 1024x600, textúra minőség alacsony, objektum megjelenítés átlagos, árnyékolás minősége alacsony, árnyékolás nagysága, vagy mi a túró, alacsony, minden más "Csúcs" (maximum). Bármit állítok a csúcs-ról, a alacsony-ra, semmit se változik az fps, így hát így hagyom, mer mér ne. :D

Fps-ek: átlagban 20-25fps, robbanásoknál rendesen leesik az fps, gondolom az effekt végett, de ha az effekt minőségét alacsonyra veszem, maximum 10-15-re esik le. és rendesen be-be akad néhanapján, játszható persze, de kell az alacsonyabb felbontás, sajnos.

A monitornak meg hogy nem tesz jót az alacsony felbontás, most hallok róla először! :lol:

Ami azt illeti, ha mindent csúcs-ra teszek, elvileg akkor jön be a Dx10, vagy kell hozzá valami patch, hogy be tudjam állítani alacsonyabb grafikán is?

hát azért már 20-25 fps között már játszató rendesen a játék. Vannnak azért így is kicsi akadások de simán lehet így játszani

crysis és a cryengine-es játékoknaál álltalában , az a lényeg minnél nagyobb procid van , és mondjuk egy gtx250-es karival már meglehet kockáztatni a maximumot .

nem csak azzal hanem a 4800-as ati kártyákon is lhet hogy 4830-son nem

Ácsi!
Még mindig egy laptopról beszélünk ám! Azért ez a teljesítmény se piskóta, szerény véleményem szerint!

Ja így már azért más a helyzet akkor viszont az jó a laptopkhoz

én meg azt mondom hogy 25 fps-től játszható bármilyen játék ha az alatt van akkor szerintem akad legalábbis én úgy érzem hogy sokkal dinamikusabb 25 fps felett

Na találtam valamit a Warhead leírásában:

"A képernyő felbontása az egyik legfontosabb opció a teljesítmény és
minőség szempontjából. TFT monitoron a legcélszerűbb a hardveres
felbontással megegyező értéket kiválasztani (lásd a monitor
kézikönyvében). A magasabb felbontás általában jobb minőséget
jelent, de több memóriát is igényel, és a megjelenítés lassabb
lesz. Ám ez függ a hardverkonfigurációtól, ezért néha a felbontás
növelése nem okoz teljesítménycsökkenést."

Na most, ez annyit tesz, hogy a felbontás a memóriától függ (ram)?

Mert akkor esküszöm teszek alá még 2 gigát, és akkor jöhet még szóba a 64 bites op. rendszer is.

Van egy pici bajom a gémmel... 1.5-ös patch fel van téve. Nem hajlandó elindulni a játék. Azaz... Elindul, de miután rábökök az utolsó mentett állás betöltésére, tölt is, + minden, eljut a szinkronizálásig, és ott kész, megfagyott. Bármennyit várok, nem hajlandó beindulni.

Ez nem az első eset, volt mikor beállítgattam a grafikát, + mittómén, elindulgatott, és jónéhányszor újra kellett indítani a játékot, egyszer csak elkezdte ugyanezt. Asszem gépresi megoldotta a bajom, de azért újraindítgatni mindig, ha nem jó, eléggé elcseszi a kedvem, hogy játszak-e vele.

Kerestem külföldi oldalakon, hátha másnak is volt ilyen baja, de nem találtam, vagy csak béna vagyok és szarul kerestem... :lol:

Előre is köszöntem a válaszokat.

Ez nem a ténához tartozik , legközelebb használd az off jelzést Jim67

Okés, köszi!

@jim67: Azt hiszem, az offolt részt végig én használtam ebben a topicban, görgess nyugodtan csak lejjebb, és nézz szét! Többek között te sem használtad!

nem akarok vitatkozni , de te patcheléssel kapcsolatos dlgok voltak , aminek igazán nem ide tartoznak .

sziasztok lenne egy olyam problémám hogy nem indul el windows 7-en esetleg kell valami pachet felrakni vagy mit ?előre is köszike a válaszotok

Sziasztok!
Nekem egy Inter Celeron 2,4 Ghz, 1,5 Gb Ram és egy Ati radeon 9600 XT-m van. A játék amit belehet kapcsolni az bevan kivéve az élsimítás és a viszintes szinkronizáció. A játék úgy megy ahogy annak kell, de ahogy elkezd esni az eső, vége van a jó létnek. Az első résznél minden rendben volt akkor is. A legutolsó patch van rajta. Szerintetek mi lehet a gond? Előre is köszi:)

Dairox":21i2s1wb mondta:
Sziasztok!
Nekem egy Inter Celeron 2,4 Ghz, 1,5 Gb Ram és egy Ati radeon 9600 XT-m van. A játék amit belehet kapcsolni az bevan kivéve az élsimítás és a viszintes szinkronizáció. A játék úgy megy ahogy annak kell, de ahogy elkezd esni az eső, vége van a jó létnek. Az első résznél minden rendben volt akkor is. A legutolsó patch van rajta. Szerintetek mi lehet a gond? Előre is köszi:)

ipont ilyen gépem volt a procit leszámítva. Nem próbáltam ki rajta a cs-t , de igen a 3120-as betat-t és ott sem ment valami jó sebességgel. Én a vga-t azt kivágnám a szemetesbe és vennék bele legalább 6600gt-t vagy mondjuk 7600gt-t. memóriából olyan 3gb az kéne, utána nem lenne ilyen problémád.

A proci a szűk keresztmetszet,ha cseréli,minimumon elmegy.Amúgy erre a gépre nem érdemes nagyon költeni
(bocs Dairox)

Vissza
Top Alul