Gépigény

néztem róla teszteket és igen jól muzsikál , néhol sokkal jobbmint az xp , de ideje is lessz nemsokára váltani

WIN7-ről azt hallottam hogy jobban szereti a nvida karikat nekem meg HD4850-esem van
szerintetek vista vagy WIN7

ugyanmár ez a szeretni nem szereti dolog ez marhaság , menni fog az ati kairn is és természetessen win 7

tudom futna csak arra lennék kíváncsi melyiken menne jobban :?:

A HD4850 meg kurva jó vga,megfelelő driver-el,meg procival bármit elvisz,Win7-ről meg infó a megfelelő topikban .

win 7et tessek inkab feltenni nekem mind2 fentvan a gepemen es amig a vista neha hulyeskedik addig a 7es egyaltalan nem sokkalta stabilabb es gyorsabb, vistanak 39 masodperc kell h felalljon win7nek meg 17.

OFF jelölést tessék használni - hispan

Sziasztok! Megtudnátok mondani, hogy egy 3ghzes, 1gb ddr ramos, geforce7600gs 256mbos 3d kártyával felszerelt p4en közepes felbontásban kissebb akadásokkal megy a clear sky?

Nekem gyengébb gépem van a tiédné és visz mindent maxon is, kivéve ha bekapcsolom a napot:D
Amint egy kis napsugár jönne, játszhatatlanná válik:S Pedig a textúrákat bírja.

Ennek a topiknak a legelső hozzászólásában le van írva a minimum és az ajánlott konfiguráció. Ez alapján kb. belőheted,hogy fog menni a gépeden.

Simán elfog futni mivel jóval a minimun felett van közepes grafikán szerintem vinni fogja.

DirectX 8 módban (Static Lighting mellett ) meg egyenesen hasítani fog! Nekem is ilyen konfigom van, annyi különbséggel, hogy az én procim 3800 Mhz-es.

Hd3850-en,duplamagos 2,6-os procin,2 GB ram mellett maxon akadozott kissé,felemeltem a virtuális memóriát 2-ről 4 gb-re,most jobban fog menni?

Császtok....
Amikor feltelepítettem a játékot, a telepítő kiírta hogy elegendő a gépigényem, és külön meg is néztem hogy mi kell hozzá, és elvileg elég kéne lennie a gépemnek hogy faszán fusson... mégsem ez történt... full minimum grafon van 30 fps és nem tudom miért, a menüben meg 2000 söt 3000 fps is volt.... Elvileg fixen kéne lennie nekem 150 söt 200 fps nek is! :S
Ha valaki tud rá vmi megoldást, hogy hogy lehetne megoldani nagyon megköszönném...
Sziasztok

150 és 200 fps ebben a játékban az életben nem lessz , akármilyen géped van , telpítsd a videókártyádhoz való legfrisebb drivert , telepítsd a játékhoz kiadott patcheket , amenyiben , nem eredeti a játék vedd meg és műköni fog :wink: , milyen géped van ?

amd athlon 6400+ dual core
gf 8600 gt 256 mb
3 giga ram

MUSZTi":2ymge7ne mondta:
amd athlon 6400+ dual core
na most ezek közül melyik :?:
ram az elég
videokari kicsit gyenge
és amugy az árnyékot kellene lejjebb venned meg a látótávolságból is vehetnél lejjebb....
nekem 512mb-s HD4850-el fut maxon és 256mb-s karival max a soc menne maxon de clear sky nem igaz ramod elég lenne ahoz hogy maxon fusson de kéne egy jobb kari

Gabber ne legyél már noob oda van írva amd athlon 6400+ duplamagos én azt mondom , hogy hanygold a dinamikus fényket , úgy megvan rá az esély , hogy gyorsabb legyen a játék , legalábbis a továbbfejlesztett dinamikus fényeket kapcsold ki .

Vissza
Top Alul