Gépigény

sziasztok :!:
az én gépem:
vga: HD4850 512mb
ram: 2gb 800mhz DDR2
cpu:2.5 ghz dual core
op: xp sp 3
a többit nem sorolom
minden maxon megy DX9-en
csak arra lennék kíváncsi hogy szerintetek vistaval DX10.1-en mennyivel lenne lassabb
ja és 60-23 fps között fut néha megakad
amúgy jobban fut mint a soc

A Shadow of Chernobyl annak korrekt gépigénye volt. Nekem már elég öreg masinám van teljesen maxon fut a SoC maxon, dinamikus megvilágítással 90 fps-sel, de a clear sky-nak megkétszereződött a rendszerigénye, hogy ugyanazt a teljesítményt elérjem, a DX 10-t meg már be se merem tolni köbö ugy 15 fps lenne?

hallod azt csak azért mondtam hogy a cs jobban fut mint a soc mert a soc gyorsbban fut maxon csak ha be akad akkor tovább merev a kép
amugy mind a kettő maxon van

szerintem ez nem igaz , leglábbis nálam a shoc az mérföldekkel jobban megy (max grafikán , néha wan egy kicsi swap de ettöl eltikentve a shoc az jobban fut ) , a cs napfeltekor és napnyuktakor azért jóval lasabb...

azért mondtam hogy a cs jobban fut mint a soc mert a soc gyorsabban fut maxon csak ha be akad akkor tovább merev a kép
amugy gyorsabban fut csak többször beakad mint a cs (nem sokszor) a cs nem szokott 23-25 fps amikor
napsugarak is vannak
a soc kb 107-25 fps között megy általában 60 fps
de szerintem kevés a ramja a gépnek ram: 2gb 800mhz DDR2 (én 4 GB-t akarok) #B

Aztaaaaaaaaa, de jó ez a cucc ki*-ozza a b a z d m e g -ot:P :idea: 8) :lol: dejó!

gabber 9511":338f9q3b mondta:
azért mondtam hogy a cs jobban fut mint a soc mert a soc gyorsabban fut maxon csak ha be akad akkor tovább merev a kép
amugy gyorsabban fut csak többször beakad mint a cs (nem sokszor) a cs nem szokott 23-25 fps amikor
napsugarak is vannak
a soc kb 107-25 fps között megy általában 60 fps
de szerintem kevés a ramja a gépnek ram: 2gb 800mhz DDR2 (én 4 GB-t akarok) #B

hogy akad be ? megfagy a kép vagy hogy ?

dupla hozzászólásokat rövid időközzel a szabályzat tiltsa
jobban akad ha városban egy ládába sok cuccot rakok

nálam csak rosztoki bár előtt akad be meg a szabadság bázis előtt attól függ hol tárolom a készleteimet
ja nálam socban jantarnál olyat szokott csinálni hogy kifagy csak úgy bezárja magát aztán ujraindítom a játékot és mégegyszer kifagy aztán normális
cs-nél sokkal durvább ott ha agropom főküldetéseivel végzek nem nagyon mehetek vissza előző területekre mert északon egyfojtába kifagy csak azután mehetek vissza gyüjtögetni ha a Limaszki hidat megvédtem lol2

az az igazság hogy volt már a gépemen pár vírus az meg eléggé kifárasztja az op-t lehet hogy újra kéne rakni jó lenne vistaval DX10.1-en nyomulni :twisted:

nem tudom szerintem igen mert egy pc-és üzletben vettük alkatrészeket ott össze is rakták és XP SP3-t raktak fel nem voltam mert akkor törött volt a bokám

ha van matrica a gépen , és van hologrammos telepítőd akkor falószínűleg eredeti ellekező esetben nem

Vissza
Top Alul