Gépigény

A két stalker van fent. Más játék nincs fent. Egyéb programokkal nincs gond. Vissza veszem eggyel a dinamikus miaz, akkor megy 1024 x 768 magas minőségben, egyszer kétszer megakad gyors menetelésnél. De kilépve a játékból jön az üzenet, hogy leállt és újra indult valami többször.

Lehet hogy valamit nem támogat a vista ? virus gondolom nincs a gépeden, leg. alterebb megoldás xp. amúgy mért használsz vistat? Nekem is elég jó a config-om de eszem ágában sincs felrakni nekem egy green hemp xp van fennt és tökéletesen kiszolgál. Monjd pár+ a vistáról

Azért raktam fel a vistát, mert kivácsi voltam a DX10-re a játékban. Csak még nem láttam belőle semmit.

mondok neked egy pluszt a vistarol
szinte ajandekba adtak a gepemhez amiert ennyiert rakattam ossze a gepemet naluk :D :D :D

KönigsTiger":ciory605 mondta:
mondok neked egy pluszt a vistarol
szinte ajandekba adtak a gepemhez amiert ennyiert rakattam ossze a gepemet naluk :D :D :D
Nekem ha egyenlőre utánam dobnák akkor se KŐ ne. lol2 lol2 lol2

amd phenom 9550, 2 gb ram, nvidia 9500gt, 64 bites viszta, varhatoan milyen grafikat fog birni a gep?

ezektől a kérdésektől is falr lehet mászni ahhelyett hogy kérdezel szépen belépsz a játékba és megnézed egyébként az a 9500 gt az a leggyengébbpont ,megkockáztatom hogy dx10-ben olyan high-on meni fog az... de felteszel mindent maxra aztán ha a szaggat akkor elkezded csökkentetni előszőr mondjuk az élsímítást :D

Hannibal King: Miért tettél fel 64bites Vistát ehhez a géphez? Szerintem teljesen felesleges.

Sempai: nem az enyem a gep, a suliba kaptunk uj infotermet es az okos rendszergazdank kotott szerzodest az MS-el, igy lett 64-bitesa vista (en tudom hogy tok felesleges, de nem vagyok megkerdezve.),
Jim67: bocsi (nem tudtam hogy uj geptemunk lesz, igy nem vittem el a CS-t, tehat nem tudtam telepiteni, es igy belepni sem tudtam a jatekba),

Üdv!

A kérdésem a következő lenne:
ClearSky valahogy furcsán viselkedik nálam. Alapbeállításon a grafikát a gép egész jóra rakja, maxra húzza a megvilágítást, a modelleket, stb. Viszont ha a megvilágítás valami izmosabbon van, rohadt lassan tölt (kb 15 perc egy pályarész), és gyakran kidob, 4 bites színmélységre állítva a képernyőmet. Ki lehet ezt valahogy küszöbölni? (Statikus, vagyis a leggyengépp dx8 renderrel nem csinál semmi hasonlót, de azért elég zavaró hogy ott van a másik pár funkció amire elvileg képes a gép és szórakozik.
Pls help ha vki tud!

Konfigom:
Amd athlon X2 5000+
1024 mb ddr2 ram
radeon HD 3650 Videokártya
WinXp Sp2

(játék nem krakkolt)

Ja ja, kipróbáltam már kettőt, a legutóbbival amit felraktam, nem dob ki, de az akadás meg a lassú töltés változatlan. :S

Nos igen 1Gb Rammal soha nem fog gyorsan tölteni. Szvsz vegyél még legalább 1 GB-ot hozzá, vagy többet. Pár ezer forintból meglesz. Szerintem a kidobálásokat is ez okozza.

Ha már veszel, vegyél egy 2 gigás rudat, mert tapasztalatom szerint még 2 giga rammal is eléggé szenved... (vedd hozzá, hogy abból a 2 gigából 500 körülit elvisz a rendszer mindenféle dolgokra). Kb 3 gigánál kezdődik a játéknak az élet...

Vissza
Top Alul