Gépigény

Üdv!
Megoldodott a gebasz 1.5.05 helyretette,furcsa hogy a CDprojektnél nem tudták ezt a megoldást.

A boltokban rend szerint semmit nem tudnak az általuk árult termékekről :D

Minap mentem nézegetni monitorokat nemmondommegmelyikboltba és a vége az lett hogy én magyaráztam az eladónak, hogy miért drágább az egyik mint a másik... Szánalmas...

iet enis ateltem gepemet garancia miatt osszeakartam rakatni es mondtam neki h sli-be kerek videokarit, erre mi a valasz -miazaz sli?
mondtam h koszonom szepen akkor mashol rakatom ossze

én a 178.24 es drivert használom (asszem 27. adták ki ) most megnéztem vele a cs-t és mintha lenne 1 kis gyorsulás.

Hi

És E8400 gtx 260 és 3 giga ram va a gépbe és mindent maxra raktam az élsimítást 4re 1280as felbontásba,kivéve vsync és így a game elején 25 fps em van ami kicsit siralmas.Amikor kiküldtek az ingoványra akkor 50 alá nem ment az fps,és mikor újraraktam a gamet hogy megnézzem hogy milyen magyarúl (elég idióta)akkor az ingoványba is 25 fpsem marad.Most visszaraktam az angol szinkronosra.

25 FPS-nél az agy/szem nem lát többet. Teljesen lényegtelen, mennyid van felette, mert azt úgysem látod. Mikor más játékot játszok, alap, hogy 30-as FPS limitet rakok be (egyrészt ez nem fekteti meg a kártyát, másrészt mint mondtam, untig elég).

Hangok nem hiszem, hogy FPS-t befolyásolnák, ha erre céloztál.

Jó de akkor is szaggat szóval nem az a szép folyamatos ami pl most an mert most utóljára 60-70 fps lett megint.Most fokozatosan raktam mindent maxra kivéve vsync és most 60 fps alatt nincs,bár mondjuk lehet optimalizálatlanság.

hispan":2vgqstzh mondta:
25 FPS-nél az agy/szem nem lát többet. Teljesen lényegtelen, mennyid van felette, mert azt úgysem látod. Mikor más játékot játszok, alap, hogy 30-as FPS limitet rakok be (egyrészt ez nem fekteti meg a kártyát, másrészt mint mondtam, untig elég).

Hangok nem hiszem, hogy FPS-t befolyásolnák, ha erre céloztál.

nem csak 24et lat??? lol2

És te hogy csinálsz 30 az limitet?Amúgy 25 nem 24 ami a folyamatos mozgás .

én úgytudtam hogy 100fps fölött nem lát.... a szem

meg most jött ki a james bond quantum csöndje game nha ott 30fps limit van és úgy tűnik hogy ott kicsit szaggat .

Jogos, 24, nem 25, de akik az evolúció következő szintjére léptek, azoknak már 25 :D Viccet félretéve tényleg nem érdemes e fölé menni.

Tudtommal 24 vagy legyen 25 fps, nem ez a lényeg, szal ez az amit már folyamatosnak látunk, tehát 24-25 képkocka kell másodpercenként, hogy a kép amit fölfogunk folyamatos legyen. Ez alatt már érezhetően nem folytonos a kép. De szerintem mindenki észre vette, hogy ha egy játék mondjuk 50 fpsről lemegy hirtelen 25-30 közé teljesen más... Az 50 sokkal folytonosabb tűnik (mivel egyébként az is).

Ez csak akkor igaz, ha hagyod ingadozni. Pont azért kell 30-ban megállapítani a maximumot, hogy a kártyád semmi se fektethesse meg annyira, hogy ingadozni kezdjen. Ha egy jobb játékban 50-en hagyod a maximumot, akkor lesz olyan helyzet, hogy leesik 30-ra... De persze kinek mi tetszik...

bizonyos játékoknál be lehet állítani az fps lliimitet vagy nem limitet... azt hogy hogy ne kérdezd..... valahogy a konzolon keresztül

MSI P965 Neo alaplappal,Pentium Intel Core Duo E5200 2,5 Ghz-es procin,Radeon HD3850-el,2 GB RAM-al,512-es videokari rammal elmegy normálisan a játék 1024x768-ban maximum video beállításokkal?Mert eddig jól megy így,még az ingoványban vagyok az elején,most megyek ki a helyőrségre.A SoC 1024x768-ban mindent maxra húzva akadás nélkül megy.Ja,és eredetiben van meg a CS.

az a hsz felesleges volt azé gondold már el ha az elején megy max-on akkor miért ne menne a játék többi részében is :D ?

jim67":3jl97ark mondta:
az a hsz felesleges volt azé gondold már el ha az elején megy max-on akkor miért ne menne a játék többi részében is :D ?

Több tereptárgy és az NPC-k miatt gondoltam,hogy nem fog kisebb akadások nélkül menni.

Vissza
Top Alul