Gépigény

gabriel,

azért szaggat mer 1.5.03 patch rosz, mindenkinél szaggat kb. tegyél fel 1.5.0 alapot patch nélkül, plusz azt a pár fixed scriptet amit linkeltem aztán nem lesz gnd.

Kezd elegem lenni. Elég normálisan futott (talán csak kétóránként indult újra a gép) amíg egy helyet el nem értem. Ott kivág az asztalra, majd az XRay Engine közli : A crash has ben detected by Bugtrap
Mindig ugyanott. Amikor először játszottam itt semmiféle gond nem volt. A fene sem érti.

Üdv mindenkinek.
Egy nagyon fontos kérdés: Vista 64-biten megy?
Mert nekem nem. E se indul Csak egy hibajelentest kapok.
Megvan a 4 GB-ram, 6400+ X2 proci, 9600 GT 1000MB garf
Segitsetek. Kössz

Az egyik ismerősöm ismer valakit, akinek az utolsó molekuláig olyan a gépe mint az enyém (lásd aláírás) és megvan neki a Clear Sky, 1.5.0.4 patch fentvan (asszem), a következőképpen fut a drága:

1280x1024, catalyst beállításai defaulton, játékon belül minden a lehetséges legjobb beállításon, kivéve: shadow quality (ez minimumon van mert az ismerősöm ismerőse szerint alig van különbség képminőségre), v-sync off, antialiasing nuku, minden más tökigmax.

Nem lett mérve fps de teljesen folyamatos a játék, tükörsimán fut és nem akadozik. Van valami fura teljesítmény bug: olykor ha sokmindenre nézek leesik az fps mintha nem bírná a sok poligont, elfordulok és visszanézek ugyanoda akkor meg megint tükörsima a framerate, ezt nem tudom mire vélni. Ettől függetlenül nuku bug eddig, bár még csak 3 óra játék van benne.

Vélemények?

mert villámlik:D
Viccet félre téve nekem is előfordult, de aztán egyszer csak abba maradt, valószínű azért mert a dinamikus fényeffectek nincsenek valami faszán optimalizálva és emiatt van a villódzás, meg vannak fénycsíkok is sokszor.

Nekem ez a SoC-nál volt anno, ilyenkor elmentettem a játékállást, és újraindítottam egész játékot, aztán már nem villódzott..

Szerk: huh! holnap rakjuk be E8500-at + új lap + 4GB ramot, remélem highon fog siklani :roll:

AMD Athlon XP 2.2 Ghz
512 MB RAM
GForce 6600 GT AGP

Szerintetek hogy fog futni? :D

Siralmasan, vagy nemtom :D Én ezért fejlesztgetem a gépem agyba főbe, hogy jól menjem minden, jövőre úgyis gyenge lesz már 8800GT is, tehát ennek nincs vége! :? :D

sztoj14":2sj1555y mondta:
AMD Athlon XP 2.2 Ghz
512 MB RAM
GForce 6600 GT AGP

Szerintetek hogy fog futni? :D

AMD Barton 2500+
1GB RAM
GForce 6600 GT AGP
Eddig kb. úgy megy mint a SOC. Alacsony vagy közepes beállításon, még nem volt időm kitapasztalni.
De még így is kevés neki a memória, ezért javaslom, hogy vegyél legalább egy 1GB-s modult ehhez.

Igen minimum 1 giga memóriával játssz! Nekem is annyi van és egy R9600-asom. Tuningolva+ árnyékok minőségének rontásával tökéletesem megy 1280x1024ben mediumon! Amúgy itt Győrben 512MB 400Mhz-s DDR1-es Kingmax Ramot 3200 Ft-ért hozzádvágnak tehát nem egy drága dolog: http://www.pcgyor.hu/memoria

Bele passzíroztam +250 MB RAM-ot! Most már jobban fut(=nem képregény:D)

Tudja valaki, hogy ez mit akar tőlem?
2GB_erreur.JPG

gagyog valaki ném -et?

c:\ free:7GB,
d:\free:9GB(ezen van a win2000),
g:\free:17GB

W2000SP4; CPU1,7celeron; RAM512MB; VGAinno3D128MB

mi a kevés? a lapozófájl mérete automatikus, szabad hely van.
most akkor mi van?

RTM":qrj8bttc mondta:
Tudja valaki, hogy ez mit akar tőlem?
2GB_erreur.JPG

gagyog valaki ném -et?

c:\ free:7GB,
d:\free:9GB(ezen van a win2000),
g:\free:17GB

W2000SP4; CPU1,7celeron; RAM512MB; VGAinno3D128MB

mi a kevés? a lapozófájl mérete automatikus, szabad hely van.
most akkor mi van?

ugye nem win 2000-ren akarsz a játékkal jáccani ?

nem kéne? mér ne kéne?
win2000-en akarok játszani
súrolom a minimumot
win2000-en azt olvasom, lapozófájl méretét maga szabályozza...
de keresgélek, meglesz.
tx

megvan.
kösz a súgást, megtaláltam:
2GBerreur_solution.JPG

Vissza
Top Alul