Gépigény

lehet venni ilyen laptop hűtőket (ami úgy néz kki hogy rárakod a laptopot oszt hűti )

Hola mindenki! Segítsetek! Az első rész elfogadhatóan futott, de a második rész katasztrófálisan kaki.
Minden minimumon.

Gép: XP2006 felhúzva 2,1 Ghz-re, 1 G ram Geforce 6600 GT Ram?

Ahhoz képest, hogy azt mondták, hogy 2Ghz től már megy...
A verzió: Letöltött, 1.5.04 verziós. Az elsőt megvettem, ha ez is megtetszik, megveszem, mint eddig minden jó játékot. De miért ilyen ratyi? :cry:

Köszi

Öhm szerintem kevés a ram meg a proci is kicsi szerintem, meg a vga se mai darab. Nyugi nekem se fut olyan jól a clearsky mint az első rész.

Tudom már rendeltem egyet hozzá. Nyugi a ventije megy mind a három csak pont ott melegszik túl ahol egy venti sincs...

Érdekes dolog ez a gépigény!

Felraktam a régi gépre (Barton 2500+, 1 gb ram, FX5200-es 128mb-os vidkari) és 1024 x 768-on magas grafikai szinten kisebb akadásokkal, közepes grafikán akadás mentesen fut.

Na ennyit az írt gépigényről.

Hello
Felraktam a játékot, minden jól ment míg el nem jutottam az első lövöldözős részhez ahol elkezdett akadozni a játék, azelőtt simán ment közepes/magas grafikai szinten de a lövöldöz résztől még a minimumon is ugyan úgy akad. Nem tudtok valamit amivel tudnmék javitani a helyzeten, pl: patch, program, valami tuning...:)

A gépem a minimál gépigényen van kb, nem várok csodát csak azt szeretném hogy akadás nélkül tudjak játszani.

[mod]Előző hozzászólást nem idézünk! - Tibi[/mod]

Ha sokan rontanak rád egyszerre, akkor biztos nagyon fog akadni! Nem igazán lehet ezzel mit tenni gépfejlesztés nélkül :( Próbáld meg távolról leszedni az ellenséget, ahol lehet, bár sok helyen nagy közelharc lesz és bele fogsz fáradni. Kitartás.

[mod]Előző hozzászólást nem idézünk!

hispan[/mod]

matrix01":16qcai5o mondta:
Ha sokan rontanak rád egyszerre, akkor biztos nagyon fog akadni! Nem igazán lehet ezzel mit tenni gépfejlesztés nélkül :( Próbáld meg távolról leszedni az ellenséget, ahol lehet, bár sok helyen nagy közelharc lesz és bele fogsz fáradni. Kitartás.

Oks, thx. Kár pedig tetszett a játék, de igy nem tok játszani:S

Off: Nézz és láss nézz és láss mit írtak lent a pirosnégyzetben! :|

TrantoriusHun":1k823jsk mondta:
matrix01":1k823jsk mondta:

Oks, thx. Kár pedig tetszett a játék, de igy nem tok játszani:S

ha esetleg leírnád hogy milyen géped van lehet tudnánk segíteni :wink:

Ő ez egy jó kérdés...Valahol meglehet nézni a gép adatait, csak a videó kártyámat tudom:
Ati Radeon 9600XT Edition 256mb

Csak ennyit tudok a gépről, de ha megmondjátok hol lehet megnézni a többit megköszönném.

hát pl a RAM-ot meg a procit a Vezérlőpult és ott van hogy Rendszer :wink:

Scorpius":1iglosng mondta:

512 Ram
Celeron CPU 2 400GHz 2.41Ghz

Hát nem egy mai gép, de még megyeget.

400GHz-s gépe van! OMG csodálkozol hogy nem megy rajt rendesen? :D:D:D Ez már túl jó a játéknak :D

No de viccet félretéve 512 mega igen kevés (mondhatnám nem elég).

TrantoriusHun":3tbgqvzt mondta:
Scorpius":3tbgqvzt mondta:

512 Ram
Celeron CPU 2 400GHz 2.41Ghz

Hát nem egy mai gép, de még megyeget.

esetleg raknál bele még úgy 1gb ram-ot akkor minimum-medium menne 1024*768-ban kis szagatásokkal . (mondjuk a procitól attol nem érdemes sokat várni )

[mod]Előző hozzászólást ne idézz! - Tibi[/mod]

Lehet majd vezsek bele újat, attol füg hogy mennyi pénzt kaparok össze fogadásokból

Üdv mindenkinek!
Remélem tud rajtam segíteni valaki mert a Cdprojektten már túl vagyok, két napi levelezés után már nem reagálnak.javascript:emoticon('#B')
Az első részt is nagyon bírtam ezért rögtön nekiestem a tört(Hun) verziónak egész a vörös erdőig jutottam(szinte egyhuzamban) minden probléma nélkül.Na aztán egy rövid kerregés és kidobott az Win-be minden hibaüzenet nélkül.Újratölt ,pár perc múlva újra kidob , és ezt vagy 10X eljátszotta.Semmi ötlet a 1.5peach fent a gépen.Pesze zizi voltam gyorsan el a boltba a legális verzióért fel a gépre hú de f@sza de ez már ~4 óra utan csinálni kezdte ua. a problémát.javascript:emoticon(':cry:')De mivel nem adom fel kicsti visszamentem a mentésben ~30 percet ,kikerülve azt a területet ahol a fagyás jelenkezett megint tudtam vagy 2-3 órát játszani.Az utólsó napokban a 20 perces egybefüggő játékért is boldog voltam szerintem már vagy 40X kidobott.Megint a vörös erdönél vagyok de van hogy egyből a betöltés utan kidob a Win-be.
AMD Sempron(tm) 2400+,1536MB RAM,NVIDIA GeForce 6800
Előre is köszi a segítséget!

gyerekek ehez valami hátttérinfót nem tudtok mondani:

a haveréknka vagy egy 4200+os athlon64, 2gb drr800 ram, leadtek 7950GT 512MB vga, meg egy 250 es satás vinya

és ha ez a legrészletesebb renderelést bekapcsolom, akkor kb behal a gép, 2-3 fps, ha eggyel kisebb renderelésre állítom meg hasít bármit csinálok vele?????? :?: :?: :?:

mi a franc lehet a baja :?:

superbfanatic kérdésére nincs ötletem, az utóbbi kettőre meg azt tudom mondani, hogy mindkét gépen menne, de nem max grafon...

Vissza
Top Alul