Gépigény

RTM: Nem akarlak elkeseríteni de ez édeskevés lesz a clear skyhoz. Ha a minimumot súrolod azt jelenti hogy elindul de ennél többre ne nagyon számíts. Szerintem elég képregényes lesz így. Amúgy cdgalaxis.hu ezt írja: Platform: Windows XP / Vista

nekem nv 8600gt, core duo 3gh, 3g ddr2 667-essel éppen nem szaggat, olyan 20-25 fps
szerintem a vga a szűk, 9600-ossal már biztos jól megy.
Most újítottam egy nv 260gtx-el, igy már viszont hasít.

9600gt-vel maxon megy és 20fps volt a legkkisebb (és nincs komolyabb szagatás... a patchig :wink: )

helló 2500 barton 1g ram 9600 xt 256 mb fulon akadás nélkül fut

Na ezt nem értem, akkor az én E8500, 8800GT @ 512, 4GB RAM-ommal miért szaggat? :cry: :D

Nekem 1280x1024-en megy, felraktam és high-ra mérte be magát, de úgy ratyi volt, enchanced full dynamic light-on és mediumon egész tűrhetően megy, ja és felhúztam vision distance, texture detail és object detail gurigákat maxra.. Egész élvezhető.. Érted Crysis megy High-on egész jól, ez meg összevissza sza*akszik..

gabriel_cs.15":1jbio4v6 mondta:
9600 GT-n megy full grafin de csak 1024 x 768-as felbontásba. Már az 1680 x 1050-es felbontást nem hajlandó csak minimum grafival futtatni szaggatás nélkül. lol2 :D

Igen..9600 GT+E8200 proci+4 GB RAM 800 MHz...1680x1050 full-fullon picit akadozik, utánhúz....:(

error
your video card doesn't meet reguirements
pixel sharder v1.1 higher required

valaki el tudná mondani mi baja van?
mert még tegnap nem volt semmi baja
előre is köszönöm a segítséget

nos a videókarid nem felel meg a követelményeknek
pixel shardell 1.1-nél nagyobb kell (egy ati 9600xt-ben 2.0 shardell modell van ) szerintem tedd újra a gamet. esetleg próbáld frissíteni a vga driver-ed

jim67":2s9hpdeu mondta:
nos a videókarid nem felel meg a követelményeknek
pixel shardell 1.1-nél nagyobb kell (egy ati 9600xt-ben 2.0 shardell modell van ) szerintem tedd újra a gamet. esetleg próbáld frissíteni a vga driver-ed

és azt pontosan hogy bírom frissíteni?

de akkor mért ment el maxon?ha a videókari nem felel meg a követelményeknek

Nincs ötlete valakinek, miért fekteti meg a 2x simítás teljesen a játékot?
Eleve fura, hogy hiába kapcsolom be a játékban simítást, nem alkalmazza, csak ha nvidia driverből erőltetem rá, de akkor meg beszaggat, holott minden maxon van és simítás nélkül nem akad. Ennyire fáj az a 2x beállítás? Vagy ez még bug?

A dynamic light-nál nagyobb (enhanced dynamic...) beállítások diavetítéssé változtatják az egészet.
Kissé elbökték a dolgot...

Üdv.

Nálam:

Megjelenités: Továbbfejl. teljes din. megvilágitás
Minőségbeállitás: Magas
Felbontás: 1024x768

Szépen fut a game.

Config: m2n-e,5600+,8800Gts 320Mb,4gb ram

Azért jó az enchanced full dynamic lighting, mert attól minden sokkal szebb lesz..

Üdv nekem lenne egy olyan kérdésem hogy laptopon játcanék... de állandóan ujraindul a gép ilyen 10 percenkét tőle. A laptop paraméterei: Egy MSI GX700-as 2.1 ghz intel core2 duo proci 3 giga memoria geforce 8600gt 512megás vga . Valakinek valami ötlete?

patchelj, ha nem segit rakd fel ujra, keress friss drivereket,ha az se akk rakd ujra a geped.

ja es eredetid van?

Holigansz":3h2ox7fu mondta:
Üdv nekem lenne egy olyan kérdésem hogy laptopon játcanék... de állandóan ujraindul a gép ilyen 10 percenkét tőle. A laptop paraméterei: Egy MSI GX700-as 2.1 ghz intel core2 duo proci 3 giga memoria geforce 8600gt 512megás vga . Valakinek valami ötlete?

Vezérlőpult / Rendszer / Speciális / Indítás és helyreállítás beállítások részben vedd ki az Automatikus újraindítás pipát. Ez valamilyen kékhalál lesz, csak nem mutatja meg a gép, most majd látni fogod. Ha tudod, akkor fényképezd majd le :-)

Üdv. Köszi a segítséget. Megvan a probléma. Egyszerüen túlmelegszik és az automatikus védelem bekapcsol és a gépet újraindítja.

Vissza
Top Alul