Gépigény

gerg0002

New Member
Csatlakozás
2008.01.28.
Üzenetek
88
Reakció pontszám
0
Hely
Red Forest
Szerintem már biztos mindenki tudja, hogy mekkora is a játék gépigénye, de ha valaki mégsem olvasta volna, akkor most megteheti.

MINIMAL
* Microsoft® Windows® 2000(SP4)/XP/Vista (SP1)
* Intel Pentium 4 2.0 Ghz / AMD XP 2200+
* 512 MB RAM
* 10 GB free hard disc space
* 128 MB DirectX® 8.0 compatible card / nVIDIA® GeForceTM 5700 / ATI Radeon® 9600
* Keyboard, Mouse
* LAN / Internet for Multiplayer

RECOMMENDED
* Microsoft® Windows® XP/Vista (SP1)
* Intel Core 2 Duo E6400 / AMD 64 X2 4200+
* 1.5 GB RAM
* 10 GB free hard disc space
* 256 MB DirectX® 9.0c compatible card / nVIDIA® GeForceTM 8800 GT / ATI Radeon® HD 2900 XT
* Keyboard, Mouse
* LAN / Internet for Multiplayer

Talán még kisebb is a gépigénye valamennyivel elődjénél, ha jól emlékszem. Mindenesetre ha nem, akkor sem lett sokkal több. 8)

7600gt kártyával még a közepes beállítással is kb 2-3 fps-el diavetít.

glazah":3vko2ko8 mondta:
7600gt kártyával még a közepes beállítással is kb 2-3 fps-el diavetít.

Akkor ott valamit elqrjantottál. Közepes beállítások + objects dynamic lightninggal nekem az AMD 4200+ dual és 7600gt 512 mb gépen 20-40 fps közt FUT.

azért 2-3fps, mer van 1 olyan bug, hogy telefassza a stasheket minden kacattal, ami lefogja a gépet, mind1 milyen gép. (pl belerak 3-4000 töltényt, meg csomó fegyvert, stb, csak nehéz megtalálni mivel nem biztos hogy jelzi a mapon)

amit tudok ajánlani: olvasd el a másik hsz-em pár topiccal arrébb a patchekkel kapcsolatban. uninstall, reinstall, semmi patch, csak az amit feltettem ftp-re, aztán baba lesz.

Dual Amd 4800+
2 Gb Ram
8600GT 256 Mb

alapból berakta magának highba és megy szépen ha mentek akkor vissza esika sebesség de 2-3 mp és visszaáll.

Bezzeg haa winfos v-mit csinál (win update) akkor persza akad mint állat.

Igen velem is előfordult hogy a windows update töltött és telepített, erre a játék elkezdett szaggatni mint állat!

Konkrétan erre a megoldás az, hogy ne fussom semmi f*s játék közben.. :D

Hm. Nekem állandóan lefagyott ill. kék halál. Azután leszedtem, újraraktam az ajánlott módon és szépen ment pár órán keresztül. Azután újra annyi. Mert egy új windows frissítés érhető el. Visszaemlékezve rémlett, hogy minden hasonló esetben egy felugró ablak vagy ilyesmi volt közben. De ez számomra érthetetlen. Ilyennek nem szabadna előfordulnia. Szerintem. Bár én amolyan néger sofőr vagyok a géphez (vezetni vezetem de, hogy mitől megy?) A gép: Intel E-8400, 2x2 GB RAM kit, Asus nvidia 9600GT

A 1.05.4 -es patch után nálam a játék egy picivel jobban fut mint az elött, nálatok is?

avojno":a6bvbd7r mondta:
Hm. Nekem állandóan lefagyott ill. kék halál. Azután leszedtem, újraraktam az ajánlott módon és szépen ment pár órán keresztül. Azután újra annyi. Mert egy új windows frissítés érhető el. Visszaemlékezve rémlett, hogy minden hasonló esetben egy felugró ablak vagy ilyesmi volt közben. De ez számomra érthetetlen. Ilyennek nem szabadna előfordulnia. Szerintem. Bár én amolyan néger sofőr vagyok a géphez (vezetni vezetem de, hogy mitől megy?) A gép: Intel E-8400, 2x2 GB RAM kit, Asus nvidia 9600GT

Ugye véletlenül sem a gyári cd-s driverket használod? Menj fel a gyártó weblapjára és töltsd le a legfrissebb drivereket!

Először a kártyához kapott telepítőlemezt használtam. Többször előfordult, hogy pár mp.-re megállt a kép majd ment tovább.(nem ebben a játékban) Kilépéskor az a hibaüzenet várt, hogy "a képernyőillesztő nem válaszolt, majd helyreállt". Rákerestem és állítólag tipikus Nvidia-Vista probléma, a Vista nem engedi a saját illesztőprogramjának egyik file-ját felülírni, pedig az hibás. Azt az egy file-t nekem kell felülíratnom vele. Feltettem a gyári oldalról leszedett újabb drivert (175.16) és felülírtam azt a file-t. Ekkor a probléma megszűnt és pl. a Bioshock gond nélkül ment fullon. Ezek után állok értetlenül a hibák előtt. Továbbra is a legjobb ötlet a legújabb driver (gyári) telepítése? Nem kötözködöm, tényleg nem értek hozzá. Ja, és egy pár gyári drivert azért nem használtam, mert pl. a betűket a neten szinte olvashatatlanná homályosította. Tudna esetleg valaki olyan drivert ajánlani, ami biztosan jó? Mert úgy tűnt nem feltétlenül a legújabb a legjobb... A gép adataihoz hozzátenném, hogy az op.rendszer Vista 32 bit

nekem a BFG Tech 9600 GT-en is úgy szaggat hogy csak minden minimumra véve tudok jáccani :x :evil: még közepes grafin se fut szaggatás nálkül. a VGA driver az a legfrisebb. és akkor még azt mondják, hogy jól optimalizátlák... :x

Akkor ott vmi más probléma lehet.. Milyen a géped többi része?

Hello!

Miért van az, hogy a CS az 1.5.03-as patch-el az intro és a beszélgetés után ahogy kimegyek a házból potty kilép a windows-ba... se szó se beszéd... addig rendessen futott(nincs szaggatás). 1024*768 minimum-on van. 3200-es am, 1 giga ram, ati x1600 (legujabb driverrel). win update és semmi progi nem megy mellette.
Most még megprobálom azt, hogy patch nélkül felteszem + a script-eket aztán hátha jó lesz...

Vissza
Top Alul