Free Play Mod by Dezodor

Köszi a segítséget Tibi, dezodor, jim :wink:

Skul: Ha bejött az oldal nyomd meg a "Free"-t Utáni várd meg a visszaszámlálást amíg 0.0-ig nem ér. (Pl.Download ticket reserved. In 0.7 minutes your download will be ready.) Utána ezt a szöveget keresd [a Download via dolgok nem érdekesek] "No premium user. Please enter". Alatta van egy kód, azt üsd be, "Download" és már tölt is 8)

Kösz mindenkinek.Így is most tettem fel az 1.4-es patch.

Mindenkinek további jó játékot.

Na feltettem a freeplay modot de nem indul.
Elindítom a játékot és kilép. De a menü sem jön be. Pedig nincs magyarítás sem mod fenn csak van egy mappa aminek az a neve ,hogy mods.

HELP :cry:

Nem megy. A kitömörítet fájlból a gamedatát bemásoltam de kilép.
A fsgamet jegyzettömbe tettem át. Lehet ,hogy ez a baj.

Help :cry: :cry:

a log végén a fatal error részt másold be, meglesem de nem igérek semmit. nincs időm már a régi stuffokra sajnos. ezen free play mod új verziója 1:1-ben az oblivion lost project mod.

a log file a c:\documents & settings\ all users\ documents\ stalker-shoc\ log\ mappába van.

OFF
Légy szíves = Legyél szíves (esetleg "légyszi")
Létszives = :? Szivecskés a lét? lol2
ON

Semmi más nem lehet fenn. Magyarítás sem!
- Sima stalker install
- 1.0004 Patch install
- Freeplay modot (1.0004-hez valót) kicsomagolni a telepítési mappába.
- Indítani, játszani.

Nekem így ment...

Próbáld akkor az Oblivion Lost moddal. Az a Freeplay továbbfejlesztése.

Na indul a stalker. A gamedatát a bin nevű mappába másoltam és indul.
De néhány dolgot nem találok.
Sorolom:
1 Az npc-ket nem tudom felbérelni.
2 A varnyúk eltűntek.
3 Nem tudok autót használni(be sem tudok szálni).

PLEASE HELP

Jaaaj ne kelljen már tízszer leírnom, pont előtted tárgyaltuk, miért nem lehet visszaolvasni? :roll:

F betűvel szállsz be
A c:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC mappában megnyitod az user.ltx nevű fájlt (úgy, hogy F4-et nyomsz) és beírod ezt a sort:

bind turn_engine kb

És így a b betűvel fog elindulni a motor

Ugyanebbe a fájlba írd be ezeket is:

bind cam_1 kf1
bind cam_2 kf2
bind cam_3 kf3

Ezek lesznek a külső kamera nézetek, F1-el a sima, F2-vel és F3-al a két külső nézetet tudod elérni.

NPC-ket azért nem tudod felbérelni mert ki lett szedve. Varjúkról foggalmam sincs miért tűntek el.

Kösz.
Csak én valahol úgy olvastam ,hogy a konzolba kell ezt írni.

ja, mind1 hova írod, a végeredmény ugyanaz lesz. a lelőhető madarak csak a patchben voltak, de a patchet leszedtem, mert bugzott. A coop is elment, mert "fos" . Amúgyis nem illik saját munkám bírálni, nade kérem ez még júniusi cucc. Azóta már annyi minden történt, ott az oblivion lost mod, ami ennek a folytatása, sokkal jobb szntem, miért nem lehet lezárni ezt a modot? :D Szép volt jó volt, rég volt. Elmúlt. Mostmár szinte minden modnak ez az alapja, és azok a modok sokkal többet is tudnak már.

már az olaszok is csináltak free play mod verziókat, meg a németek is. és mind elég jó a maga módján, de itt a miénk, az oblivion lost. az meg bőven jobb. :)

Hát nem tudom... annak valahogy más a hangulata, valamiért sokkal kevesebb fps-t ad vele a game. Vannak benne jó dolgok, de nekem annyira nem tetszik. Ez jobban tetszett :) .

az lehet, de ezt én már nem tudom mindig felfrissíteni az igényekhez. nincs rá időm. ez 1.0004-el még eldöcög, de újabbakkal már nemfog menni sosem.

sok levelet kapok mostanában is, hogy ezt hogy meg azt hogy, de én ettől teljesen kikészülök :D (nem tudtam mire vállalkozok amikor elkezdtem átírni a játékot)

nah mind1, aki akarja úgyis játszik vele, kb 8000 felhasználó tolja még most is, a letöltéseket nézve.

Vissza
Top Alul