Free Play Mod by Dezodor

igen, viszont ez 1 fontos dolog:

az origi játékban ugye nem lehetett visszajönni az erőműből. nos elmondom, hogy ha oldalt mégy be a stadionba, akkor nem zárul le 1 script, ami a pálya elején álló katonákat szabályozza, tudjátok, akiket el kell kisérni a földalatti parkolóig. nos ez az origi játékban nem is volt gond, mivel úgyse jöttünk vissza, és így tök mind1 volt, hogy nem zárul-e le a scipt vagy de.

nos annyi a bibi, hogy ebben már vissza lehet menni, és a script csak akkor zárul le, ha a főajtón mégy be a stadionba. viszont ha a mellékkapukon, akkor a script ujraindul amint visszatérsz a pályára, és újra elkezdi berakni a katonákat, és megint segítened kell, de ez nem is lenne olyan nagy baj, csak sajnos ettől igencsak elszáll a játék szép kis hibákkal. tehát csak úgy lehet kiakadás nélkül visszajönni az erőműtől, ha pripyatban a stadion főkapuján mentünk be. ha másképp teszünk, akkor a földalatti parkolónál a játék kilép. ennyi röviden.

Megerõsítem dezodor állítását, ez tényleg így van! A kiskaput ne használjátok!

Jaja, a legjobb pedig az, hogy a random blowoutok bespawnolnak szörnyeket meg artifactokat.

mindegy én oldalt mentem be vissza már nemmegyek.De a végét nemértem a játéknak hogy mi is történt.Amikor leül a fübe a gyerek...

Nightwatch:"nah ez naggyon jo h kivették a blowoutot ... mer igy mmár fel lehet rendesen fedezni a dolgokat."

nem kell engem magázni... :F

Má nem mer tegezni a múltkori sértés óta... :D

szerintem old meg Dezodor hogy ne lehessen bemenni a stadionba ha pripyat felöl mész az erőműbe és nem lessz gond :idea:

elnézést a magázás miatt véletlen volt :D jobb lenne ha öcséznélek meg ilyenek? sztem nem...:) de az hogy KIVETTED a blowoutokat télleg jó.
olyat lehetne stadionba rakni h bloodsuckerek fociznak? és egy controller lenne a bíró és a lelátókon csak mutánsok lennének és minenki ukrán himnuszt énekelne?:DXD

Ha most rakom fel dezowave freeplay modját, miután már a megjelent 4 patch benne van a gamémban bezavarhatnak ezek a modnak? :?

Akkor nem, ha a Freeplay 1.004 patch-ra átdolgozott verzióját rakod fel

Ide is be van téve a link, nem ártana visszalapozni.

Én felraktam a freeplaytm mellé magyarosítás plusz weight mod és a misc a engraphos modbol. és él a játék.A cicák aranyosak benne:)csak szétcsapnak hamar:) :P

Magyarítással azért vigyázzál mert volt már olyan akinek kifagyott, váltig állította, hogy semmilyen mod nincs fent, utólag meg kiderült, hogy a magyarítás fent volt és valószínűleg azért...

Nem létezik a freeplay moddal 100% kompatibilis magyarítás, mivel a kimaradt dolgok nincsenek lefordítva.

Vissza
Top Alul