Free Play Mod by Dezodor

Már nem tudok. Felraktam az 1.004-es patchet meg a mod legújabb verzióját és megszünt.

Egyébként szabályos körök, zölddel felfestve. Többet is találtam belőle (pl Szidorovics bunkerja fölött rögtön hármat). Mintha azokat a pontokat jelölné, ahol valami cucc van elrejtve, csak nem a pda térképére rajzolta ki, hanem a tájra...

Megj: az 1.003-as verzióhoz való freeplay modban a vodkát 96 ezerért vette Szidorovics, cserébe az ak lőszert 56 ezerért adta. A trade_trader.ltx-ben volt egy elírt szorzó, így 1920-szoros áron mérte a piát...

Kicsit később meg bárkivel beszélni akartam, kilépett a prgram, emiatt cseréltem az 1.0004-re, azzal még nincs semmi gondom...

Kissé meglepődtem az imént. Egy pseudodog becserkészett. Ahelyett, hogy szokás szerint, jó messziről nekemrontott volna, közel osont hozzám (épp nightvisionnal sunnyogtam Agrorpom körül). Oldalról vettem észre, hogy valami mozog. Aztán a jól ismert szörcs és harapott. Ennyi voltam...

Amúgy a macsekokkal vigyázni kell. Ezeket nem kötik a többi szörny korlátai és képesek lépcsőn is mozogni. A garázsban molyoltam, amikor bejött egy vegyes kutya és macska falka egy izlom kiséretében. Nosza fel a létrán az emeletre. Az egyik macsek körbe felrungyolt a lépcsőn és lelökött a létra mellett. Hogy az a ...

Kicsit állítottam a viszonyokon, most már a macskák és a kutyák nem kedvelik egymást annyira, vidáman kergetőznek itt-ott, nem engem támadnak közös akarattal...

SaGa":1t2thcr1 mondta:
Amúgy a macsekokkal vigyázni kell. Ezeket nem kötik a többi szörny korlátai és képesek lépcsőn is mozogni. A garázsban molyoltam, amikor bejött egy vegyes kutya és macska falka egy izlom kiséretében. Nosza fel a létrán az emeletre. Az egyik macsek körbe felrungyolt a lépcsőn és lelökött a létra mellett. Hogy az a...

Ilyen volt nekem is én is meglepődtem. :wink:

SaGa":1t2thcr1 mondta:
Kicsit állítottam a viszonyokon, most már a macskák és a kutyák nem kedvelik egymást annyira, vidáman kergetőznek itt-ott, nem engem támadnak közös akarattal...

:lol:

a burer is tud menni a lépcsőkön.... pl x18ba amint kinyitottam a kódos ajtót épp jött fel a lépcsőn... :F

sõt a bloodsucker is tud, pl freeplay modban a szarkofágban

Hát csinálni nem hiszem hogy fogsz tudni :lol: , amúgy ha nem zavar akkor ez a freeplay mod topik, innen kell letölteni, olvass vissza, vagy szedd le a GSC Community-rõl, ha tudsz angolul akkor könnyen megtalálod a Mod Downloads topikban.

Ja, és mindenkép új játékot kell kezdeni, ha felteszed a freeplay modot, különben nem fog mûködni.

Kérdés: csak nekem száll ki viszonylag rendszeresen a program?

Freeplay, 1.004 patch, semmi más. Ha eldobok valamit, az esetek 10-15%-ban azonnal kilép. A logban semmi nincs, 0 a hossza.

Van, hogy órákig megy gond nélkül, majd minden második, harmadik tárgy eldobásnál kilép. Eddig nem volt ilyen, pedig számtalan moddal végigmentem már...

Az 1.003-as-hoz való FreePlay moddal ugyanezt csinálta, de akkor, amikor valakihez odafordultam beszélgetni, vagy kutatni (F).

Másik kérdés: az 1.004-hez való modban sem coop mód, sem fegyver javítás nincs, ellenben kib... drágák a lőszerek. Direkt ilyenre gyártottad, Dezodor?

Amúgy belépni a dutyhoz, szép kis baleset. Kicsit nehéz az élet a Military Warehouse és a Pripjaty területeken...
Az útrövidítés a Bain Scorcher pályán nagyon jó. ellenben kijönni, miután végeztél a lekapcsolással, nem egyszerű, mert azok a monolith tagok, akiket egyébként befele leszednél az alagútban, most ott várnak a belépési ponton. Hétszer ugrottam neki, mire egyszer sikerült 2 másodpernél tovább életben maradni...

SaGa":2tfj42gw mondta:
Másik kérdés: az 1.004-hez való modban sem coop mód, sem fegyver javítás nincs, ellenben kib... drágák a lőszerek. Direkt ilyenre gyártottad, Dezodor?

Van egy srác Ceano ö készítette a Repair modot a freeplay 1.0004-hez ha jól tudom itt a cím http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr&lang=en

Az útrövidítés a Bain Scorcher pályán nagyon jó. ellenben kijönni, miután végeztél a lekapcsolással, nem egyszerű, mert azok a monolith tagok, akiket egyébként befele leszednél az alagútban, most ott várnak a belépési ponton. Hétszer ugrottam neki, mire egyszer sikerült 2 másodpernél tovább életben maradni...

Gyakorlás kérdése csak :lol: nekem se ment elsőre.

Freeplay, 1.004 patch, semmi más. Ha eldobok valamit, az esetek 10-15%-ban azonnal kilép. A logban semmi nincs, 0 a hossza...

Ezzel a problémával én még nem találkoztam de lehet hogy azért mert nem dobok el semmit.

Dezodor!

kemény egy modot csináltál...

Szépen kitakarítgattam az erőmű belső területét (Stancia 2), el is fogyott a lőszerem rendesen (3 puska van nálam, egy gyors AK, egy Nato lőszeres, meg a Vintar, kettőhöz egy darab skuló nincs, a Vintarhoz van még 40). Elindultam visszafele, erre kapok a képembe egy falka chimérát és zombit két törpével. Elrohanok előlük, mert ennyi lőszerrel semmi esélyem, majd később, újratárazva visszajövök. Lent 2 bloodsucker vár, alig vettem őket észre. Még jó, hogy az anomáliafegyver működik. (a gaus puska semmit se ér pl a törpék ellen, 4 tiszta fejlövést is túlének, csak kínomba szedem föl az elhullajtott darabogat, majd ha kimerülnek eldobom)

Vissza Stancia 1, itt is mutánsok tömege, meg egy-két ottfeledett katona, akik megúszták a befele elvégzett takarítást. Hurrá, van másfél tárnyi lőszerem az AK-hoz. Meg egy gránát.
Erre pofánlő egy BTR. Majd a másik is. Meg egy heikopter rakétázik...

A mutánsokat nagy ívben kerülgetem, elérem Pripjatyot. Többtíz pseudodog, snork, meg patkány. Szerencsére itt már jönnek emberek is, lehet lőszert szerezni, csak keveset.
Egy bujkálás és osonás az élet. Mikorra jutok vissz a Bárba, hogy be tudjak vásárolni?

Tényleg nagyon jó lett... Ja: master fokozat.

Hát ez a mod már inkább a tapasztalt játékosoknak való, aki már párszor végigtolta az eredetit, ezt is ki kell tapasztalni, valóban nem könnyû, de én már zsigerbõl végigtolom akármikor.

4x-5x végigmentem már én is rajta...
Ha ezt a FreePlay modot össze lehetne hozni a Redux-szal, az lenne nagyon fáin kis játék még.

Meg a várva várt Priboj Story...

bele, majd leírom hogy kell, már csak bemásolni és lesz... de elsősorban a priboiban akarom először látni, mer ha mindent átrakok ebbe, akkor nemlesz újdonság :F

Vissza
Top Alul