Free Play Mod by Dezodor

Trottyli":2r2dqluh mondta:
Hogyan tudom kiiktatni a szörnyeket a freeplay modból???
Blowoutot is utálom #B
Kérem aki tényleg segitene,pm-ben válaszoljon!
Köszi előe is!!!
ettől a kettőtől lesz egyedi. tonnaszám van más mod amiben ezek nincsenek benne. blowout valami isten király zombik szintáén. (többi szörny tényleg szar nade érdekel valakit? :D) szóval stalker.fileplanet.com :)

Moddolni a modot?
lolhit.gif
:D

mert hozzátartozik a zóna élethez... amúgy nemértem hogy lehet unni, ha amúgy is csak 2-3naponta van... alvással akad, de az nemtéma..

Freeman!

olvass vissza, és megleled a megoldást. ne kelljen már minden nap leírni :) a repair dialóg azért hiányzik, mert az origiból kivettem, csak az bennemaradt... tehát 2 lehetőséged van: dialogs_bar.ltx-ből kiveszed a barmen-től a repair dialogot, vagy leszeded valamelyik patchet, nemtom fejből, de minden ittvan a fórumon, csak lapozni kell, mert ez régi hiba...

mielőtt még megkérditek:

NEM, nem kopartiblis ez a mod az 1.0004-es patchhel... sajnos ez van.
3 választásotok van

1. játszotok a free play moddal
2. patch és nincs free play mod
3. patch és szemtelenül rámásoljátok a free play modot, és lesz free play mod, azonban bizonyos más dolgok nem lesznek amik a patchben igérve voltak

Biztos vagyok benne, hogy dezodor nem hagyja annyiban :wink:

Honnan lehet letölteni az új patchet? És miért akad a modokkal?
Elõre is köszi!

Azért akad a modokkal, mert azok az előző verzióból kitömörített fájlok átalakított (moddolt) változatai, tehát régebbiek. Így van ami új, van, ami régi => megbolondul, kilép. :S
Én is inkább visszaraktam az 1.0003-mat, amíg be nem fejezem ezzel a moddal a játszást. Jobb ötletem nincs.

Csak egy ötlet: ha úgy is átírjátok a nagy részét, akkor kivehetnétek a fő küldetéseket, hogy szabadon lehessen mozogni.

(A sleep bag, repair és a coop működik 1.0004 alatt.)

Szerintem inkább legyen kész minél hamarabb, mert mikor kijön az 1.1 akkor úgyis megint elõlrõl kell kezdeni az egészet, meg akkor ez már értelmét veszti. A Priboiban meg amúgyis ki lesz véve a Strelok sztori, ha jó értelmeztem.

Túl optimista vagy 1.1-el kapcsolatban, lehet csak jövőre lesz.

Majd dezodor megmondja, õ itt a nagy guru ahogy látom, s úgy emlékszem õ azt írta a napokban, hogy kb 1 hónap múlva lesz 1.1 patch.

1.1-ben lesz saját freeplay játékmódja a játéknak, szóval ahhoz sztem már nem fog kelleni annyira, bár ki tudja. :roll: De tényleg nem holnap lesz, mire az kijön...

kailniris":27a7bdpa mondta:
Túl optimista vagy 1.1-el kapcsolatban, lehet csak jövőre lesz.
egy dolgo villant fel a fejemben... :D a clear sky na az kb. egy év mulva jön (annyi se de ha csak keveset csusznak és mért csusznának sokat akko egy év) de egy peccs TÖBB hónapot késsen????!! ha nincs más dolguk szerintem maximum egy hetes meló havan akkor egy hónapos. mindegy lehet h. tévedek (egyenlőre nem valószínű ha igen editelem a hsz.-t :D:D) ha csak azt nézzük hogy ők programozók és sokan vannak és ők csinálták a játékot meg azt hogy a dezodor (nem is tudom mi, UFO :D) és egyedül van (persze segítenek neki de annyian nincsenek) és nem ő csinálta a játékot de ha jól emlékszemm ax. egy hónap volt megcsinálni a freeplay-t vagy másfél. na számoljunk de okosan.

Vissza
Top Alul