Free Play Mod by Dezodor

Ha valaki hozzányúl akkor hozzányúl...kit izgat??? Ő baja...

Amúgy avatarodat lecserélghetnéd valami értelmesebbre mert ettől hányingerem van... lol2

az eddigi modokat is, uhsf, solve the monolith, nagyon szerettem, ez is bejön, mivel eddig nem volt bugos. a nocoop verziót már toltam, ment hiba nélkül, de ki akartam próbálni a cooposat is.

csak ezt a két fájlt szedtem le, és tettem fel, nincs benne más, nincs magyaritás se semmi.

elkezdtem újra , hátha segit. már az első küldi után amikor átadtam Sidnek a flashdriveot akkor is kiakadt.

amugy a bekopizott Fatal errorral kapcsolatban mi a véleményetek?

köszi

Dezodor.....vagy bárki aki tud segiteni !!!

Fent van a mod+ a patch..... Kruglov professszor viszont nem jön velem..megáll a mozdonynál és csak fogja a stukkert....kiirtok a pályán minden élőlényt, mégsem mozdul.....Ha átmegyek Yantartba, megkapom a méréses küldit, a sárga ruhás faszi sem jön ki, mondja hogy menjünk mérni, menjek előre de az sem akar követni, előremegyek, mészárolok, erre még a labor ajtaja is zárva van..nem tudok bemenni sem....ez mi???? bug?? mi a megoldás??????

vol ilyen bug régen a játékban... de én nem tapasztaltam, amikor végigvittem teszteléskor... 1 régebbi reload tán megoldja :F

megtettem...ujra indultam a pultostól..ugyanaz...megáll a mozdonynál és csak áll...álll........

valamit nem jól csinálhattál, nem tudom. eddig te vagy az első ezzel a problémával... többen végigvitték már. fura :S

1-et azért kipróbálhatsz... leveszed a patchet, és csak a sima free play nocoop verziót tolod.

no egy fatal error:

FATAL ERROR

[error]Expression : no_assert
[error]Function : CXML_IdToIndex<class CPhraseDialog>::GetById
[error]File : d:\xray-svn\xr_3da\xrgame\xml_str_id_loader.h
[error]Line : 112
[error]Description : item not found, id
[error]Arguments : actor_will_need_help_abuse3

suhandu - úgy kopizd be a logot teljesen a vége is látszódjon, mer nem hiszem hogy ennyi az egész, ha igen akkor az meg sztem nem a mod hibája, nézz utána pls

acura - nem véletlenül a monolith modot vagy az uhsf big/smart modot használod? abban voltak ilyenek, mer azoknak el lett cseszve a spawnja...

Hali. nem tudja vki hogy honnan tudom letölteni a free play coop-os és nocoop-os verzióját?

suhandu...

azt azért keresi mert a coop-os verzió fent van, vagy valamit összemixelhettél, de most már én sem értem mit ronthattál el :( nem látok bele más gépébe, de itt érzem valami nagy gubanc van.

először is amit keres, az a coop-os verzióban van.

másodszor: azt mondtad, neked a no-coop verzió van fent. nos akkor hogy is van? mert ha a no-coopos verzióra raktad fel a patchet, akkor talán nem fog menni. mivel a patch a coop-os verzióhoz van :)
viszont a coop-os verzióban vannak npc bugok, amik néha előjönnek, ezért nem ajánlom annak használatát.

a no-coop-os verzióhoz még nem csináltam patchet.

üdv.

edit:

linkeltem egy ún. 1.2x- nevű patchet is multkor, ami kiveszi a system.ltx-ből a actor_need_help dialógot, de nem tudom hogy az elég-e a no-coop verziónak ahhoz, hogy elfogjadja a patchet.

a coop-os mod csak annyiban plussz, hogy npc-ket lehet hivni segiteni harcolni?

most tettem vissza a nocoop verziót, királyul megy még mindig

köszi

mármint mi bugzik? az npc-k nem hallgatnak a jo szóra, vagy vmi mással van gond?

Vissza
Top Alul