Free Play Mod by Dezodor

hali! felraktam a free play modot, a játékban nyomok 1 invertorit és kidob a windowsba. vki pls help ezt miért csinálja, vmi bug?

ilyen nekem is volt, sőt, ha beszélni próbáltam valamelyik npc-vel, akkor is. nem tudom, mi lehet az oka. legújabban már elmentett állás betöltésekor is kilép.

a coop-os ment egy darabig, de nem tudtam beszélni vakonddal, meg előtte még azzal a faszival, akivel a legelső küldetésnél a pendrive-ot kellett megszerezni. úgyhogy menet közben váltottam a coop-talanra (lehet, hogy itt rontottam el a dolgokat), akkor aztán kilépett, lefagyott, be-se-töltött. ha a coop-talannal új játékot kezdtem volna, lehet, hogy jobban sikerül.

na, erre nem is gondoltam. más mod nem volt, de a fordításra nem is gyanakodtam. nahát.

Ja, hogy a Vakond az Mole magyarítva! :D Nekem le sem esett, hogy mi van... :lol:

Dezodor...nem tudom a gépemen ami van free play mod az coopos -e vagy sem..honnan tudom megnézni???És ha nem az a coopos modot honnan szedhetem le??köszi

onnan tudod megnézni, hogy (ha még megvan a zip) a nevében bennevan. Ha nincs benne, hogy nocoop version akkor az biza a coop-os verzió. Ha már nincs meg a zip, akkor játékban kiderül. Odamégy npc-hez, és ha nem látod a zt a dialógot, ami arra kéri fel, hogy csatlakozzon hozzád, akkor az nem a coopos verzió.

másik meg: mindegyik verzió kintvan az első oldalon... onnan már 1értelműnek kell lennie.

Tibi":3erc6y8w mondta:
Nem használhatok magyarosítást se? Akkor ez a mod is esik a listáról :( .

Hát, ha neked fontosabb a Pripyatba visszavivő levelchanger helyett a Szervóruha meg az Öldd meg Lövészt témakörök, hát...fff...nem értelek..mind1

Kissé le vagyok maradva: az ABC mod mennyire a te kezed munkája?

abc modhoz nincs közöm, de a csávó amint látta a modunkat, jöttek az ötletei rendesen :) amúgy az övében másképp oldotta meg a visszajövést. nem tudott level changert addolni, ezért írt scriptet, hogy amikor végignézed a final movie-t akkor visszadob pripjat-ba. nos ez nem is lenne rosz, de a freeplaybe viszont nem kell ahhoz mindig végigugrálni a teleportokon, meg megnézni a videót, hogy visszakerülj, hanem simán visszasétálsz, mert vannak level changerek. így bármikor vissza tudsz menni akár stancia1-ről is. nem kell azér átmenni st2-re és filmezni, hogy visszarakjon pripjatba.

tiefighter":1xnxi49m mondta:
Tibi":1xnxi49m mondta:
Nem használhatok magyarosítást se? Akkor ez a mod is esik a listáról :( .

Hát, ha neked fontosabb a Pripyatba visszavivő levelchanger helyett a Szervóruha meg az Öldd meg Lövészt témakörök, hát...fff...nem értelek..mind1

Nekem nem az a fontos, hanem hogy magyar legyen, mivel angolul egy kukkot se értek. Ha persze tudnék angolul messze elkerülném a magyarosítást, mert minek? De így kell, mert ez nem egy olyan játék, hogy csak mész előre és lövöldözöl... :roll:

Én vágom Tibi, de mit nem lehet érteni ezen? A tapasztaltabbak 90%-a szerintem fejből tudja a végigjátszást, tök egyértelmű.
Bár én nem vagyok itt régóta, de a hsz-eid számából ítélve nem tegnap kezdtél el foglalkozni a stalkerrel.
Na mindegy, hagyjuk, off...

Vissza
Top Alul