Free Play Mod by Dezodor

a javított coop mod tökéletesen müxik :wink:

acura,

légyszi olvasd el az első hsz-t és akkor ki fog derülni, hogy ugyanarról a modról beszélsz :F

A solve the monolith mod már elévült, azt hagyjad, helyette itt van a Free Play Story mod. Ez is tartalmazza a régi dolgokat (szörny, kocsi...), és itt már nincs npc bug. Tehát még1x: ez az 1etlen jelenlegi működő modunk :F (és ebből is 2 verzió van... a coop-os és a coop nélküli, de mindent leírtam az első hsz-be, csak el kell olvasni)

és a súly átírás:

http://chernobyl.extra.hu/acura.zip (110 és 120 után már nem tudsz menni)

és a kimaradt fegyverekkel tudsz valami t kezdeni ?
(télleg nálam az van hogy mutat 1 másik tradert kordonban a millitary out post -ban ahonnan ele kell hozzni a doksikat, látom mintha a btr-ek kinézete is javul volna eljen)

jaj az 1 pici bug, a priboi sztori miatt látod a trédert amott, de a rendes helyén van... (eredetileg a priboi sztoriban a military outposton lett volna, mer a tábort elfoglalták a mercek, de mostmár NEM igy lesz :D)

a fegyverekkel nem erölködöm, nincs értelme, modellezéshez nem értek... majd a ruszki cimbik megcsinálják...

a btr-eknek állitolag L betűvel ki lehet nyitni az ablakukat, és ki tudsz lőni belőlük, tehát fedezéknek sem hátrányosak :F

ki lehet lőni de csak pisztolyal nem lehetne megcsinálni hogy a kocsik kicsit tartossabbak legyenek (pl: megszereztem azt a btr-t ami cordonban van a millitary out-postban és elkezdetk lőni mint állat és 20 másodper mulva már nem volt btr felrobbant szóval ha lehene inkább olyanok legynek a kocsik hog soha nen mrobbannnak fel (úgy mint a transport mod patch-jában))

Dezodor...köszi már tiszta......megvan a file is..tegnap letöröltem az egészet, ujra install...pastch...és free mod....tökéletes..A trader mód ebbe bent foglaltatik?.-))) és hogyan külömböztettem meg a coop és anélküli modot??

a coop mod-ban feltudod bérelni az npc-t hogy segítsen szóval társad lesstz.

Én már végigvittem true endre, visszafordultam, most a Bárban vagyok, bugokkal nem találkoztam sehol és nem is fagyott le.
A coop nélküli modról beszélek amúgy, a másikkal nem játszottam.

Tibi!

A uhsf meg monolith mod ennek a modnak az elődje! Ez már a végső beteljesülés :D már csak a priboi kell.

öcsém dezodor te mennyit alszol egy nap?? :D
régen szgeságyra feküdtek az emberek, aztán tokio hotelt hallgattak ez a munkateljesítmény a mazohizmus uj foka :D de ez lényegtelen mert király vagy! :) persze hiába mentem el munka még minidg van aztán megint megyek el szal aug. végén ha lesz időm kipróbálni. Most is bátyám gépe használható enyém összesincs dugva.

legalább lesz pézed újra :D

hoppá mit mutatok:

ss_zoxfeld_07-28-07_20-40-37_(l01_escape).jpg

ss_zoxfeld_07-28-07_20-40-44_(l01_escape).jpg

ss_zoxfeld_07-28-07_20-40-47_(l01_escape).jpg

nos ez kéremszépen a rég elfeledett BM16 dábölbárröl hosszú rifle! (ilyennek a lefűrészelt csövűjével rohangál csomo npc... de mostmá lesz hosszúba is!)

A tus rész is megvan vagy csak a cső lett meghosszabbítva? Meg át vannak írva a tulajdonságok? Vagy annyira azért nem? :D

de... ez is bennevolt régen, tehát ennek saját tulajdonságai vannak... a lefűrészelt csövű az közelre halálos, ez meg közelre és távolra is :D

mingyá rakok képet róla, amiko fekszik a földön, ha érdekel...

EDITÁLTAM A LEGELSŐ POSTOT, ÚJ LINKET KAPTAK A MODOK, ÉS VAN PATCH IS!

-----------------------------------------------------------------------------------------

itt még 1-2 kép:

ss_zoxfeld_07-29-07_00-48-58_(l01_escape).jpg

ss_zoxfeld_07-29-07_00-49-08_(l01_escape).jpg

na így? picit nagyobb mint a toz34

Vissza
Top Alul