FPS vs Grafika

csak a proba kedvéért próbáld consolból: rs_stats 1, nem tudom mennyire hiteles, szerintem az is keveset mutat.

Szóval ettől szebb már nem lesz, értem :D .

Egy-két kérdésem még lenne:

Miben különbözik pontosan a Dinamic Light és a Full Dinamic Light? Gondolom mind a kettővel DX9-ben fut, esetleg a simán DL-en nincs HDR?

A Float32-vel nő a gépigénye a játéknak? Kipróbáltam, azzal is nagyon szép, de inkább mellőzöm :) .

Én inkább visszarakom alap fényekre a beállítást,mert hiába az új és jó videokari mikor a RAM miatt meg folyton beakad.

hello mindenkinek!

Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen videokártya ram és proci kéne ahoz, hogy a legmagasabb színtű grafika, asszem full dinamic lighting szal a legszebb, gyönyőrűen fusson???
köszönöm a választ!

Proci kb 2,5-3Ghz, de az csak jobb ha dual core-os,
RAM minimum(!) 2GB, az alatt ne is próbálkozz,
VGA pedig vagy ATI x1950 sorozat, vagy GF7950,

persze van ezektõl jobb cucc is, de ez már elég nagyjából a stalkernek max grafikán

nagyon szépen köszönöm a dolgokat ez irányadó lesz majd :D azér szétnézek még neten, hogy mennyiben lenne ha ennél is jobban akarnám felszerelni, de asszem ez is bőven kimeríti a kasszát :D:P

Intel 2.4Ghz, 2Gb RAM, ATI x1950

Nekem maxon fut FDL-al, a vsync és a grass shadows nincs bekapcsolva, valamint a shadow quality nincs teljesen maxon.

Akkor az hiányzik nekem belőle, előtte kipróbáltam Full-al is, de 25 fps-nél nem adott többet, így meg ad 30-32-t :) . majd meglátjuk hogy mennyit sikerül húzni a kártyán, hátha lesz egy kis +teljesítmény :D .

Tibi egy istenvagy (CoD) eddigi fps-em 30, most 125körül Carin hazban volt 135is :D :D :D meghajol

Volt egy kis configmódosítás? :D Fics érdeme, az ő oldaláról van :) . Viszont a maxfps 125-öt is csináld meg, mert 125-el vagy 333-al (de szerintem annyi nem lesz :) ) lehet jó nagyot ugrani, azért kell lekorlátozni. Amúgy milyen géppel tolod?

A float32 modot lehet használni sima Objects Dinamyc Lighting-al? Esetleg várható, hogy kevesebb fps-em lesz? Így is alig éri el a 26-27-et, nem nagyon akarok többet veszíteni :) .

Vissza
Top Alul