Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen videokártya ram és proci kéne ahoz, hogy a legmagasabb színtű grafika, asszem full dinamic lighting szal a legszebb, gyönyőrűen fusson???
köszönöm a választ!
nagyon szépen köszönöm a dolgokat ez irányadó lesz majd azér szétnézek még neten, hogy mennyiben lenne ha ennél is jobban akarnám felszerelni, de asszem ez is bőven kimeríti a kasszát
Akkor az hiányzik nekem belőle, előtte kipróbáltam Full-al is, de 25 fps-nél nem adott többet, így meg ad 30-32-t . majd meglátjuk hogy mennyit sikerül húzni a kártyán, hátha lesz egy kis +teljesítmény .
Volt egy kis configmódosítás? Fics érdeme, az ő oldaláról van . Viszont a maxfps 125-öt is csináld meg, mert 125-el vagy 333-al (de szerintem annyi nem lesz ) lehet jó nagyot ugrani, azért kell lekorlátozni. Amúgy milyen géppel tolod?
A float32 modot lehet használni sima Objects Dinamyc Lighting-al? Esetleg várható, hogy kevesebb fps-em lesz? Így is alig éri el a 26-27-et, nem nagyon akarok többet veszíteni .