(?) Filmet keresek...

hispan

New Member
Csatlakozás
2006.06.23.
Üzenetek
13,102
Reakció pontszám
0
Hely
Budapest
Webhely
hispan.hu
Ilyen topic még nem volt, szóval most csinálok, mert keresek két dolgot is, hátha valakinek megvan valamelyik.

1) A Panama-csatorna építése (ha hiszitek, ha nem, égen-földön nem találok erről semmit sehol /torrent oldalak, google, DC, semmi/... egyedül az NGC-s Különleges építmények sorozat keretein belül találtam hasonlót, de az meg nem magáról az építésről szól, hanem a csatornáról, nekem meg nem ez kell...)

2) Nem tudom a címét ennek a filmnek, csak annyit tudok, hogy egy massza, ami apró tojásokból kel ki, bekebelez mindent és mindenkit egy kisvárosban és közben egyre nagyobb lesz. Volt ennek egy újabb feldolgozása, de én ezt még anno a VOX-on láttam fekete-fehérben, azt keresem...

Ha valakinek vannak ötletei, azt előre is köszönöm.

sajna nem ugrik be semmi, a tojásos filmről, de ha már itt vagyok én is nagyon régen keresek valamit:
James Burk rendhagyó gondolatai a változásról

ha valaki esetleg találkozott ezzel a címmel,
(egyetlen utalást találtam rá, itt: www.baranya-ped.sulinet.hu/konyvtar/videok.rtf)
kérem ossza meg velem.

Hispan vmeik regi videomon emlexem rajta volt az ajanloja.
ugyis szeretnem 1 ideje mar vegignezni h mik vannak rajta ha raakadok akkor szolok.

Nha Hispan lehet találtam valami de egy baj van vele hogy nem magyar hanem angol . ha érdekel dobj PM-et ( az a national geographic-os cucc )

KönigsTiger: köszi.

jim67: levél ment (bár nem vagyok jó angolból, azért hasznos lehet)

Hispan sajnalom de nem talaltam meg az ajanlojat pedig vegigneztem az oszes videomat amit csak talaltam, ra is ment a szunetem lol2 mast viszont talaltam. irigy honalj mirigyet :D :D :D :D :D

hispan":3915kcrk mondta:
2) Nem tudom a címét ennek a filmnek, csak annyit tudok, hogy egy massza, ami apró tojásokból kel ki, bekebelez mindent és mindenkit egy kisvárosban és közben egyre nagyobb lesz. Volt ennek egy újabb feldolgozása, de én ezt még anno a VOX-on láttam fekete-fehérben, azt keresem...

az a massza véletlen nem zöld mert régen én is láttam még iylet szerettem is bár fogalma nem volt miről szól.

:lol:

Bocs a felett átsiklottam akkor én más filmet keresek mert ez nem az amire én gondolok :D

Nincs meg véletlenül valakinek a Halálhágó (Heartbreak ridge) című Clint Eastwood mozi az eredeti Koncz Gábor féle szinkronnal?

Én azt az Észak-Koreáról szóló filmet keresem most amelyiket egyszer láttam a National Geograpich Channel-en, a magyar címre nem emlékszem, az angol címe Inside Undercover in North Korea . Az eredeti, angol nyelvű változatot sikerült megszereznem de feliratot nem találtam hozzá. Esetleg valakinek nincsen meg magyarul vagy feliratosan?

megnéztem 13 oldat (egy közismert letöltő fórumon de sajna nem volt )

Két filmet keresek, és egyiknek sem tudom a címét.

1. Szövetséges katonák Afrikában vannak a 2.vh idején. Van nekik egy tankjuk, aminek a nevére kifejezetten emlékszem, Lulubelle. Mennek és találnak egy kutat, és persze nincs benne víz.
Ott letáboroznak és jönnek a nácik, hogy majd isznak ők is a vízből, de persze nem tudják, hogy nincs benne egy csepp sem. A szövetségesek megegyeznek velük, hogy ha lerakják a fegyvert ihatnak a vízből. Aztán lövöldöznek, és bedobnak egy gránátot a kútba, és előtör belőle a víz, a nácik meg dobálják el sorra a fegyvereket, hogy ihassanak. :D

2. Van egy ember, aki azthiszem ezredes volt vagy mi, de bebörtönözték, mert az egyik akciója során kinyírt egy rakás embert.(vagy valami ilyesmi) A börtön igazgató nagyon kegyetlen és aki ellenál kap egy kis gumilövedéket. A jóember is ellenál, de öt nem lövik meg, hanem valami téglákat kell pakolnia vagy mi. Nagyon összehaverkodik a többi elitéltel. Addig-addig kinózza őket a börtönigazgató, hogy fellázadnak, meg elfoglalnak egy helikoptert is. Azt mondják az igazgatónak, hogy felhúzzák az amerikai zászlót fordítva, az igazgató meg nagyon dühös lesz, és lelövi a jóembert. Aztán meg látja, hogy nem is fordítva húzták fel. :D

Ezt a kettőt keresem.

Putiteng a második film címe szerintem : Az utolsó erőd

Sajnos nem ismerem,de az első film engem is érdekelne...
Tibi,ismert színészek játszottak benne?Mert azon már eltudunk indulni megkeresni a filmet.

Kösz Scorpius, ez az a film! De az elsőt még mindig nem tudjuk.
Az a baj, hogy már vagy két éve láttam, és már nem emlékszek belőle sokat. Az RTL-en adták olyan 22:00 felé. Az egyik csávónak Brenje volt.( Az később meghalt) Voltak amerikaiak meg brittek keverve. Nem voltak sokan, 10-nél kevesebben. A végére már csak hároman maradtak.(ez nem biztos)

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul