(?) Filmet keresek...

Puteting az első film címe asszem Szahara, amit én láttam az az 1995-ös James Belushival, annak van egy 1943-as eredetije Humphrey Bogarttal.

Nem tudja véletlenül valaki annak a filmnek a címét,amiben egy német srác a világháborúban harcolt,majd a háború után az ndk titkosügynökeként KGB-s háttérrel Angliába ment,és ott tevékenykedett ?
A múltkor volt a TV-ben de elaludtam rajta,és a címét is elfelejtettem.

Dereng valami, de nem tudom. Színészt nem tudsz?

bocs de nem ! Pedig rohadt jó film ! Van benne egy olyan jelenet ,hogy valami házban vannak ketten,jönnek az oroszok,elkezdenek harcolni,és végül ellövik a főszereplő társát,és valami olyasmit dumál a főhős,hogy "Mi vagyunk a feláldozható nemzedék."

Emélszik valaki valaki egy olyan ukrán pszichóhorror filmre, aminek a címe Sztah király szörnyû vadászata?

Keresek egy filmet, amit sehol nem lehet megtalálni, port.hu sem ismeri, így aki ráakad valahol, rendelkezik belőle VHS változattal, vagy esetleg van ötlete, hol szerezhető meg, kérem hogy jelezze:

cím: Különös találkozás...
rendező: Hamza D. Ákos
(nemzetiség szerint olasz film elvileg)

ja, lattam mind2t :D erdekes film. sztorija poenos de maga a film elvan baszva picit :D

tessek god bless americat nezni inkabb :D

Pontosan miért ajánlod? Kritikák és pontszám alapján inkább középszerűnek tűnik.
Én ezt ajánlom: egy nehéz sorsú taxisofőr története aki úgy próbál meg megszabadulni hatalmas adósságától hogy pénzért elkövet egy gyilkosságot. Csak hát a dolog mégsem ilyen egyszerű. A film kemény, de szerintem elég élethű na meg jól jön egy kis kultúrális löket.
<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/B0WRm5mmFzw?hl=hu_HU&amp;version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/B0WRm5mmFzw?hl=hu_HU&amp;version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Madness !

A hangulata miatt ajánlom csupán...nem állítom,hogy egy műalkotás de a hangulata elég egyedi szerintem. Az ahogy egy ismeretlen terepre mennek, ismeretlen ellenféllel találják szembe magukat és hogy próbálnak helytállni egy "megoldhatatlan" szituban.

U.i: és Végre nem Amerikáról szól valami...

Sziasztok! Hallottam egy Metro 2013 címû orosz filmrõl, ami egy a moszkvai metróhálózatban kisiklott
szerelvény utasainak küzdelmérõl szól a betörõ vízzel.
Érdekelne, hogy látta-e valaki - és hogy nem gagyi-e - mert a szerelvények budapestivel való egyezõsége
miatt megnézném.

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul