Fegyverek

Kössz bunfi, én általába minden lőszerből viszek két tár speckót, szal ha kifogyna pl egy LR300as területen az AKm ott a két doboz 5.56-os az elég h egy párat leszedjek és feltöltsem a lőszerkészletem

Hi

valahol a tippek-trükök postok között olvastam, hogy érdemes az újonnan felvett fegyvereket kitárazni a lőszer miatt.ott nem írták le, ezt hogy lehet és a controlsban sem találtam.lehet egyáltalán?

barhoz hogy mehetek át?régen jáccottam és nem emlékszem, hogy majd ha segítek nekik vadakat ölni vagy pedig Bes vagy másik főokos szól rádión, hogy engedjenek át?

előre is kösz

Szerintetek melyik a jobb fegyver, a Vintorez vagy a Sniper VLA (természetesen scope-pal)? A Sniper VLA közel másfél kilóval nehezebb, viszont 10 helyett 20 a tárkapacitása, és mintha kevésbé hordana félre, mint a Vintorez... Szerintetek? Nagyon filózom, hogy melyiket vigyem magammal a Vörös Erdőbe! :roll:

Vintorez távolra sokkal jobb, pontosabb és erősebb is, az AS Val-al viszont közelharcban többre lehet menni a tárkapacitás miatt. Én azt mondom, hogy Vintorez és közelharcra egy shotgun vagy Groza + RG-6-os gránátvető és nincs leküzdhetetlen ellenfél. :wink:

Hát, végső soron a VLA mellett döntöttem a tárkapacitás miatt, no meg a változatosság kedvéért, hogy ne csak mindig Vintorezzal toljam végig a játékot. Shotik közül imádom a Threaded SPSA-14-t, a kedvencem! taps1

Arról a vintarezről melyik hullánál kell "érdeklődni"? eddig csak 1szer tudtam megszerezni, azóta nem sikerült. tom hol van, de ha nincs ott a kis lila ikon, akkor tök üres a tároló.

ha a távcsövesre gondolsz az asszem army werhouse-ban megtalálható hátrébb az egyik házban ahol alszik 1 faxi

császtok
szerintetek melyik fegyot tartsam meg a fejlesztet obokan vagy ped. a fejlesztet Ak 74-est?
mind kettőn van gránát vető+távcső....Szerintetek???

Sztem attól függ, milyen fejlesztés van rajta. Ha az obokan-nak jobb a távcsöve, mindenképp azt. de ha mindkettőre te raktad rá akkor a statokat nézd. (ha az ak a fast shooting ak, akkor én azt javasolnám)

Cartman15":lgb12vpf mondta:
kösz a tanácsot de ugy érzem hogy nem sokáig nyomom azzal haver mutatta hol kell szerválni GP 37-et szal inkább arra váltok de azé thenx :wink:
kösz a tanácsot de ugy érzem hogy nem sokáig nyomom azzal haver mutatta hol kell szerválni GP 97-et szal inkább arra váltok de azé thenx :wink:

Én amint legelőször beérek a bárba, nem a küldit csinálom tovább, hanem általába feltankolom magam (átmek az army warehouses-be, ott rögtön kapunk 3 freedomos hullát, azokat ki lehet fosztani meg mittomén) bár ezt má vhol leirtam :D.

belógsz a freedom raktárba, találsz ott Trs-t egy rakattal, talász hozzá gránátvetőt, távcsövet, meg a zsoldostáborban van belőle sniper változat is. ja meg guardian of freedom vagy milyen ruha. kész az arzenál, mehetünk a laborba :D

Helló! Amikor a Sötét Völgybe kell menni és megkeresni a földalatti laborhoz a Borov kulcsát, van egy épület a banditák által megszállt épülettel szemben amiben egy sérült újonc meg egy vérszopó van, a fickó azt mondja, hogy van egy eladó Gauss Gun a táborban, ami a Cordonba vezető átjáró közelében van. Amikor elvezet oda mindig bemegy de én ha bemegyek a fegyverért mert nem akarok évekig várakozni, mindig megtámadnak és nem lehet mást tenni mint mindet megölni, és továbbálni a puska nélkül. Már többször végigvittem a játékot minden nehézségen, de ez mindig így volt. Van rá esély, hogy szerezhetek egy Gauss Gun-t a Sötét Völgyben? A választ előre is köszönöm!

HunCsaba":pgov9mx3 mondta:
Helló! Amikor a Sötét Völgybe kell menni és megkeresni a földalatti laborhoz a Borov kulcsát, van egy épület a banditák által megszállt épülettel szemben amiben egy sérült újonc meg egy vérszopó van, a fickó azt mondja, hogy van egy eladó Gauss Gun a táborban, ami a Cordonba vezető átjáró közelében van. Amikor elvezet oda mindig bemegy de én ha bemegyek a fegyverért mert nem akarok évekig várakozni, mindig megtámadnak és nem lehet mást tenni mint mindet megölni, és továbbálni a puska nélkül. Már többször végigvittem a játékot minden nehézségen, de ez mindig így volt. Van rá esély, hogy szerezhetek egy Gauss Gun-t a Sötét Völgyben? A választ előre is köszönöm!

hja, ezzel szívtam én is először... utánamentem a srácnak, aztán csodálkoztam hogy egy pillanat alatt ledarált az őr :)

utána már egy gránáttal indítottam az ismerkedést, de Gausst én se találtam, egészen Csernobilig...

Vissza
Top Alul