Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
dezodor":2plqj94v mondta:valaki kereshetne nekem valami elég élethű p90 és PKM fegyver hangot, bármelyik jó lenne, esetleg mindkettő![]()
kösz a tanácsot de ugy érzem hogy nem sokáig nyomom azzal haver mutatta hol kell szerválni GP 97-et szal inkább arra váltok de azé thenx :wink:Cartman15":lgb12vpf mondta:kösz a tanácsot de ugy érzem hogy nem sokáig nyomom azzal haver mutatta hol kell szerválni GP 37-et szal inkább arra váltok de azé thenx :wink:
HunCsaba":pgov9mx3 mondta:Helló! Amikor a Sötét Völgybe kell menni és megkeresni a földalatti laborhoz a Borov kulcsát, van egy épület a banditák által megszállt épülettel szemben amiben egy sérült újonc meg egy vérszopó van, a fickó azt mondja, hogy van egy eladó Gauss Gun a táborban, ami a Cordonba vezető átjáró közelében van. Amikor elvezet oda mindig bemegy de én ha bemegyek a fegyverért mert nem akarok évekig várakozni, mindig megtámadnak és nem lehet mást tenni mint mindet megölni, és továbbálni a puska nélkül. Már többször végigvittem a játékot minden nehézségen, de ez mindig így volt. Van rá esély, hogy szerezhetek egy Gauss Gun-t a Sötét Völgyben? A választ előre is köszönöm!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.