Fegyverek

Nah csak így böngészkedtem és ide is eljutottam. Szintén airsoftos vagyok.
Saját csapat, 2éve airsoftozom blablabla...nos igen a "burzsuj airsoftos" szleng megragadt bennem. <:D> Nah igen én is találkoztam már olyanokkal akiket anyuci apuci nyomott fel anyagilag. Én is elmondhatom magamról megkerestem a rávalót.2 éve csinálom és nem tudom mennyit költöttem rá de mindig tudtam úgy beosztani kevéske fizumat hogy tudjak ezt azt venni.

Nekem jelenleg 4pufka figyel a polcomon:
- JG Ak47ß-a
-DE Ak47
-JG M16A4
-S&W M3000shoti

Ha bárkinek lenne kérdése szívesen fordulhat hozzám. 8)

Majd ha érdekel valakit hozhatok képeket.Sõt legutóbbi Stalker AS gémen így néztem ki: http://www.kepfeltoltes.hu/071104/2007. ... es.hu_.jpg

the_bunfi":fk51pgi7 mondta:
taki te egy állat vagy (mármint a legjobb értelemben), sokkal több ilyen hozzáállású ember kellene, a sok burzsuj airsoftos senki helyett...

egyébként meg az aláírásod nagyon tuti.. :D :arrow: :arrow:
Ajjaj...a gazdag "gyerekek"

Haveromon keresztűl rendelt a tag egy m4cqb-t, 32eFt-ért....erről tudni kell hogy a töltő csatija nem passzol az akkuhoz.
Következmény: szétverte a töltőt, földhözvágta a fegyvert aminek következtében eltörött az előagyat tartó "delta ring"--->5000Ft-ért fogja nekünk eladni(elvileg....aztán lehet rakunk hozzá egy töltőt meg veszünk gyűrűt azt eladjuk neki 30eFt-ért...megvenné lol2 )

Most megint rendeltetett egy JLS Scart-t(vateráról ezt is...de ő nem tudná megrendelni?!?!)....hát erről tudni kell hogy full műanyag az egész és ez ráadásúl a "homok" színűt rendelte ami főleg bucsus kinézetet kölcsönöz neki....most jön a java!
Írták róla hogy belűl nincs minden rendben, a motor tengelyére nincs rögzítve a fogaskerék--->leesik, a dugattyűfej lötyög--->leesik hát pff...
Haverom ki akarta próbálni...3-at lőtt vele aztán kivágta a biztit....mondom biztos csak nem bírta, előfordúl :roll: Hát akárhogy próbáltam ez így csak kézmelegítőnek jó(húzod a ravaszt és forrósodik az akku) nem lő, meg se moccan...hát pff
Visszacsomagoltuk, majd ha leesik neki hogy nemjó akkor vesz másikat....mert megteheti #B
Hozzáteszem játékon még nem volt, de már van gázos Desert Eagle-je, vagy 2 S&W Sigmája(ez is pisztoly) meg a tököm tudja milye...

Azért az élet igazságos....aki nem lát az jobban hall, akinek rövidebb az egyik lába annak hosszabb a másik, aki gazdag az hülye! :lol:

Az gáz, ha valaki ész nélkül szórja a pénzt (pláne, ha nem is maga dolgozott meg érte) viszont azzal nem értek, egyet, hogy aki gazdag az hülye lol2 Az csak egy állapot. Aki sokat költ fölöslegesen az a hülye, bár ha megteheti nem tökmindegy neked? :lol:

Az a gond hogy az ilyen megveszi a xarrá tuningolt fegyvert és neagyisten eljön játszani aszt jól klövi a fogad mert 5m-ről lő automatában amikor minimum 20m-ről lőhetne és csak féleutomatában akkor már nem mindegy hogy mennyi esze van a delikvensnek #B

Ismerek ilyet...húú vettem tuningolt ak-t...azt azt se tudja hogy milyen típus de még a márkát sem!!! annyit tud hog ak, 420FPS, tuningolt, behajtható válltámaszos, meg akkut tud benne cserélni....ilyen hogy szétszedni meg hasonlók...ááá (kiderült hogy CA SLR105)
Ilyentől félek, mert ezzel már komoly sérüléseket lehet okozni!(épületben a fullauto asszem 330FPS-ig engedélyezett...felette csak egyeslövés, 400FPS-felett meg épület közelébe se mehetne!)

Még a gyengébb fegyók (kb 350FPS) 5-6m-ről bekapott lövése is olyan hogy nem akaródzik 1 hónap alatt eltűnni(kézfelyemen még mindíg látszik amit 4hete kaptam....első hétben picit zsibbadt a bal fele, biztos ideget talátl vagy nemtom :roll: )

Nem is gondoltam, hogy ennyire erősek.
Ha van egy új tag, akkor gondolom annak azért elmagyarázzátok a szabályokat és átnézitek a cuccait, függetlenül attól, hogy mennyiért és miből vette :)

Y3ti!
Az a dubleeagle ak az hány kg?

pYura!
Ha faszalap az illető akkor mindegy mit mondasz neki...főleg ha modnjuk megilyed...meg sétálgat az utcán vele meg véletlen meglő valakit(ilyen volt nálunk...valami öregasszonyt sikerűlt arcba lőniük úgy hogy vérzett....állítólag a kerítést célozta lol2 )....normális az ilyen?

ohh látom vannak airsoftosak elegen :D szerintetek megéri elektromosat venni vagy inkább gázosat :?:

Nah igen..nekem volt már AEP-em. Egy DE USP. Nah az egy jó pisztoly volt. De errõl egyelõre nem tudok nyilatkozni. Igaz iet én is szeretnék egyszer venni. De elõtte megitn evszek egy USP-ét. Azt annyira megszerettem.
De jóval jobb mint egy gázos. Igaz nincs annyira erõs de gazdaságosabb.

hm... szóval jó is meg nem is... kb erre számítottam :)
ez: "Lövedék kezdősebessége: 272 fps" mit jelent? mennyire erős?

Taki: nah igen én 8k-ért vettem anno..és tényleg nem rossz..itt tátong a combtokom üresen.. :cry: ..vennem kell egy másik másodlagos wepönt.

Dual: Nézd azt tudni kell hogy airsoftban fps-t számolunk. Kivéve a gázos fegyverek. Mert azokat Joulba mérjük. Nem vagyok jó fejszámoló de ez olyan 0,8J-nak felelmeg..vagy nem tom. :? De az bizt megérzed ha meglõnek vele.

Vissza
Top Alul