Fegyverek

A következõk vezethetõek:

- Lada Niva (zöld és fehér)
- UAZ
- Zaporozech
- Kamaz
- BTR70
- Moskvich
- TR13 Traktor

Metro":25o05q6r mondta:
ROFLOL :lol:
Hát mi az hogy igazi vagy nem igazi freeplay mod??? pfff
Ti miről beszéltek???? Egy freeplay mod van:
S.T.A.L.K.E.R. -proper- Freeplay Mod by dez0wave

Tökmind1 hogy melyik oldalról töltöd le...:F

Tévedés. Van egy másik "freeplay" mod is, aminek semmi köze Dezodor modjához (illetve van némi gyanú, hogy pár dolgot ez utóbbiból emelt be magának a másik elkövetője)...

kiderült hogy nem tr13 a traktor... hanem "Avto TR40" :) nem mintha ez sorsdöntő lenne :FÉF

van amúgy sok free play mod mostmár... pl ott van az abc meg amk is. meg mostmár szinte minden modba használják a level changereket, szal már nem nagy kunszt...

persze hogy több van, metro koma szntem úgy értette, hogy a miénk volt az első... a többi már csak úgy lett :F

ne legyetek má értetlenek pls.. :F

van a magyar mod azaz

STALKER -proper- Freeplay mod by dez0wave

van az ABC Mod amit russao csinált,

meg van az AMK Mod amit xrstream-ek csináltak

de a dezodor-féle volt az elsõ

Sziasztok!
Csatlakozom az előttem íróhoz, adjatok már a gyereknek egy linket! :lol:

:cry: az olal alján azt a gombot nyomod hogy FREE utána vársz 1,4 percet aztán beírod a bztonsági kód-ot és letöltöd 8)

ááá Jól láttam egy YouTube-os videón, hogy Mole-nál egy Dragunov van? Valahogy úgy kéne intézni, hogy véletlenül elhulljon... :twisted: Van egy randa trükk, amivel uniqe fegyókat lehet szerezni, pl. a Stroming Obokan-t a küldetés leadása után:
Ha ez működne a Dragunovnál is, akkor már egész a játék elején, az Agroprom Research Institute-nél is lehetne Dragunovot szerezni! 8) Az már más kérdés, hogy töltény az nem lesz hozzá egy deka se, egészen a Vörös Erdőig... :roll:

Hosszú link miatt szétcsúszott a kép, szerkesztve - pYura

Vissza
Top Alul