Ez egy Cyma ak-ra épűl a maga 12eFt-os használtas árával....
(ha nem zavar hogy műanyag a teste meg nem fa akkor 20eFt alatt egész jókat lehet már kapni...nézz szét vaterán)
Hogy pontosan mennyit költöttem rá azt nem tudom, mert "szálingózva" vettem a cuccokat....hol egy távcsvet, hol egy fém tárat, most volt egy nagyobb kiadás: kapott fa kittet, fémtestet, távcsőmountot(ami mellesleg azért nagyon jó mert tudom használni a nyílt irányzékot is közelebbi célokhoz! ), a kapható legjbb precizíós csövet....ez volt pk-val hongkongból 48eFt
kb fél év alatt elkölthettem rá vagy összesen 60eFt-ot :roll:
Lehet drága..."de tudod róka: aki nem iszik annak telli" :lol: Fél év alatt más elszív+iszik ennél jóval több pénzt, ennek meg legalább kézzelfogható értelme van, nem a bebaszok/beszívok azt közterületenösszehányommagam #B
Mellesleg még mindíg a TM Ak (alant linkelt 80eFt-os japán csoda) ára alatt vagyok és itt megvolt az építés öröme mert ezt tényleg én raktam össze(ismerem minden csavarját

), ez az enyém és egyedi+ez fém, fa, hideg, 4kg...a TM meg műanyag és nincs 3kg
A távcső:
Bushnell 6-12x44mm, szép éles képe van, 11fokozatban megvilágítható pirosan a szálkereszt és fél kiló
A cső végén egy 14-es balos menet van....lángrejtőt, hangtompítót vagy szekrénysort csavarhatsz rá...lényeg hogy a menet stimmeljen :!: Ha van esztergályos ismerősöd akkor valószínüleg egy sörért olyat csinál neked amilyet akarsz....utána lefújod feketére oszt jónapot...egyedi és mégse 12eFt :roll:
Önvédelemre csak korlátozottan, mert ha vastagon van öltözve akkor kiröhög, ha kilövöd a szemét téged b*sznak meg....egy póloban futkosó keményvagyok cigány ellen hatásos....bár már a kinézete is elrettenti az egyszeri betörőt, ha hiábavalóan lövöd akkor tussal pofánvágod(nekem egy kb 2mm-es acéllemezből sajtólt vég van a fatusához csavarozva....lehet ütni vele rendesen

)