Fegyverek

Szerintem egyszerűbb egy trader modot felrakni, öszzegyűjtöd a lóvét és megveszed valamelyik trader-től

"Future weapons" sorozatot nézi valaki a Discoveryn?
Haver mondja:
Abban mutattak egy mesterlövészpuskát, ami olyan messzire vitt, hogy a tűzvezető rendszere a coriolis-erővel is számol(a szél, mega lövdék röppályája mellett)
2000-2500 m-ről kilövk az enemit

:o

a civilization-on ??? azt néha az egyik részben az volt hogy a legjobb fegyver az mp7 meg hogy olyan tüzérségi ágyút csináltak hogy miután kilőtték gps segítségével tudják módosítani a röppályályát a és ezzel kevesebb az esély hohg barátokat találnak el.. egyébként a fegyver neve excalibur

Néha ha útba esik belenézek a műsorba, egész érdekes fegyverek vannak benne, igaz főleg counter strike kapcsán ismertem fel őket. De egy másik discovery-s műsorban asszem az ak lett a legjobb fegyver a kategóriájában (ha végignéztem azt a r észt, ha nem, akkor nem az nyert) :oops:

Ja az a 10 legjobb. A M16-os volt a második. A Lee-Enfield a 3-ik.

Sziasztok...
még új vagyok!kifejezetten tettszik az oldal 8)
de volna egy kérdésem..ha esetleg nem erre a topicba kellett volna irnom,elnézést!
nos.arrol van szó hogy hozzájutottam egy PSO-1 távcsőhöz.de sehogysem tudom ÖSSZESZERELNI a VLA puskámmal... :cry: :cry: :cry:
ebben tud valaki segiteni esetleg?...
segitségeteket köszönöm..további szép napot.
jah,sikerült hozzájutnom a teljes fegyver és ruhalistához,igaz angol nyelvü,de már dolgozom a fordításon.amennyiben igény van rá,szívesen megosztanám veletek...

Hello. Ha van még ilyen kérdésed azt tippek,trükkök-be kéretik írni.
A mezei VLA-ra nem lehet semmit sem tenni(sajna :cry: )
General Vorin adja azt a küdit ,hogy egy Poker nevű fickót kell kinyírni.
Az utána lévő küldi elvégzésekor ad egy VLA-t amire lehet PSO-1 et rakni.
Ez a küldi bugos szóval kéretik 1.4-es patch.

És a fegyverek és ruhák fordítása jó ötlet.
Én támogatom :D :D

Skul":73bnhjzu mondta:
Ja az a 10 legjobb. A M16-os volt a második. A Lee-Enfield a 3-ik.
Nem :P
Ak is csak második lett....az első - tiszta röhely - az EMBERI TEST lett lol2

Más:
Lehet kicsit off, de virul a fejem hogy végre kész lett az Airsoftos AK-m :D
Teljesen fém és fa, így felszerelve, teli tárral (bár nagy akku nélkűl mer az még nincs) kerek 4kg
Képek:
1.jpg

3.jpg

5.jpg

6.jpg

Vélemény? :D

jól néz ki meg biztos jó vele lőni de elég drága lehetett (40Ezer biztos volt :) )

Ja ja. Az Airsoft egyépként kicsit veszéjes de mindegy.
Engem a súly fogot meg. Egy rendes lőszerrel betöltöt Ak is ijen súlyban van.

Egyépként ez melyik Ak-47 vagy 74 :?:

is-is :D
Ez egy ak47-es 74-es tussal és pisztolymarkolattal, dragunov lángrejtővel 8)

A súlya érdekes....előszőr baromi nehéznek tűnt, mostmár tök természetes.(a mérete detto....nagynak tűnt mosmeg tök kicsinek látom...minnél többet fogdosom annál jobban megy össze és annál könnyebb lesz :lol: ) Majd kiváncsi leszek ha egész nap ezzel szaladgálok mennyire fáradok el :roll:

Airsoft nem veszélyesebb mint bármi más ha ésszel csinálja az ember....a szem és arcvédelem fontos a többi nem életbevágó, begyógyúl :D
Legdurvább dolog ami történhet hogy elesel/leesel valahonnan/beleesel valamibe....de ez életkortól és az airsofttól függetlenűl bárkivel bárhol megeshet lol2

Gondolj bele....felállsz a géptől valamiért, megbotlasz valamiben, hátralépsz, elesel és tarkóval neki esel az asztal sarkának amitől azonnal szörnyethalsz....veszélyes ez a számítógép :lol:

Bár igaz :D :D :D
Minden veszéjes ha nemfigyel oda az ember vagy ha csak egyszerűen hülye.

De az tényleg igaz ,hogy airsoft-nál fontos az arc védelme.
A karlövés még nem vészes de a szem az már veszéjesebb.
Önvédelemre használható lenne nemde :?:

Egyépként milyen az optika :?:

Ez egy Cyma ak-ra épűl a maga 12eFt-os használtas árával....
(ha nem zavar hogy műanyag a teste meg nem fa akkor 20eFt alatt egész jókat lehet már kapni...nézz szét vaterán)
Hogy pontosan mennyit költöttem rá azt nem tudom, mert "szálingózva" vettem a cuccokat....hol egy távcsvet, hol egy fém tárat, most volt egy nagyobb kiadás: kapott fa kittet, fémtestet, távcsőmountot(ami mellesleg azért nagyon jó mert tudom használni a nyílt irányzékot is közelebbi célokhoz! ), a kapható legjbb precizíós csövet....ez volt pk-val hongkongból 48eFt

kb fél év alatt elkölthettem rá vagy összesen 60eFt-ot :roll:
Lehet drága..."de tudod róka: aki nem iszik annak telli" :lol: Fél év alatt más elszív+iszik ennél jóval több pénzt, ennek meg legalább kézzelfogható értelme van, nem a bebaszok/beszívok azt közterületenösszehányommagam #B

Mellesleg még mindíg a TM Ak (alant linkelt 80eFt-os japán csoda) ára alatt vagyok és itt megvolt az építés öröme mert ezt tényleg én raktam össze(ismerem minden csavarját :D ), ez az enyém és egyedi+ez fém, fa, hideg, 4kg...a TM meg műanyag és nincs 3kg :P

A távcső:
Bushnell 6-12x44mm, szép éles képe van, 11fokozatban megvilágítható pirosan a szálkereszt és fél kiló :D

A cső végén egy 14-es balos menet van....lángrejtőt, hangtompítót vagy szekrénysort csavarhatsz rá...lényeg hogy a menet stimmeljen :!: Ha van esztergályos ismerősöd akkor valószínüleg egy sörért olyat csinál neked amilyet akarsz....utána lefújod feketére oszt jónapot...egyedi és mégse 12eFt :roll:

Önvédelemre csak korlátozottan, mert ha vastagon van öltözve akkor kiröhög, ha kilövöd a szemét téged b*sznak meg....egy póloban futkosó keményvagyok cigány ellen hatásos....bár már a kinézete is elrettenti az egyszeri betörőt, ha hiábavalóan lövöd akkor tussal pofánvágod(nekem egy kb 2mm-es acéllemezből sajtólt vég van a fatusához csavarozva....lehet ütni vele rendesen :D )

takihun esetleg tudnál pm-ben linket dobi mert haver szereti az airsoft-ot csak mindig a legdrágább helyről rendel :)

taki te egy állat vagy (mármint a legjobb értelemben), sokkal több ilyen hozzáállású ember kellene, a sok burzsuj airsoftos senki helyett...

egyébként meg az aláírásod nagyon tuti.. :D :arrow: :arrow:

Vissza
Top Alul