Fegyverek

Használjátok a Duty Ecolog Suit-ot (Universal Protection)!!!!

Tisztelt tanker6000!!!

El kell hogy szomorítsalak sajnos! A Solve Monolith Secret extrém módon bugos, nyár közepe óta nem használja senki. Nem is tudom, hogy honnan szedted elõ. Valaki hibás azért, hogy még mindig kint van a neten, annak ellenére, hogy dezodor világosan megmondta, hogy azzal ne játsszunk, mert bugos, és azóta már 2-vel újabb verzió van.

Használd a Freeplay Modot, abban benne van minden, én már többször is kijátszottam vele és soha nem voltak vele problémák!

Metro":v3u4gbum mondta:
exebin!
A Droplets 10%-ban, a Fireball 20%-ban, a Crystal pedig 30%-ban véd a sugárzástól. Az exoskeleton 30%-ban, a SEVA suit 90%-ban, úgyhogy SEVA-hoz elég 1db Droplets vagy Fireball és már nem sebez a sugárzás. Viszont ha sokáig maradsz egy helyben nagy sugárzásban, akkor tökmind1 milyen ruhád meg artifactod van. Nekem még soha nem volt gondom a sugárzással, nagyon könnyen kezelhető ha megfelelően választod ki a cuccokat.

vágási.de én pl egy crystal mellé stoneflowereket,stb rakok amik még jobban emelik a bulletproof capet.nekem fontosabb az h ne löjenek szitává(és még exoban is szétlöhetnek,hisz az is ammortizálodik az ellen meg npp-töl már hatványozottan van jelen),de igy kb ki is egyenlitödik a sugárzás saját magamon.ugyhogy én a sugárzás parát egy seva-val letudom.arra meg jön 4 bulletproof capes artifact és egy radiation artifact.

Úgy is jó, de bulletproof cap növeléshez a stone flower a leggyengébb, használj mama's beads-et vagy night start.
Viszont nagyon figyelj oda, hogyha stone flowert vagy night start használsz, mert azok +5%ban sugárzanak, úgyhogy ha pl seva suit mellé teszel egy crystalt, akkor maximum 4 stoneflowered lehet, de már az is határeset. Az a legjobb, ha picivel 100% felett van a radiation protection, 105% felett viszont már fölösleges feljebb húzni, nem lesz különbség.

vágási a többi artifact is csak nem jutott eszembe a nevük.amugymeg nagyon köszi a tanácsokat:)
de annyit azért megsugok h miota megjelent a stalker tehát március ota,azota tolom egyfolytában;)
tudom miböl,mit,hova,mennyit stb;)
de télleg köszi:)

Metro":21yz19nw mondta:
Használjátok a Duty Ecolog Suit-ot (Universal Protection)!!!!

Tisztelt tanker6000!!!

El kell hogy szomorítsalak sajnos! A Solve Monolith Secret extrém módon bugos, nyár közepe óta nem használja senki. Nem is tudom, hogy honnan szedted elő. Valaki hibás azért, hogy még mindig kint van a neten, annak ellenére, hogy dezodor világosan megmondta, hogy azzal ne játsszunk, mert bugos, és azóta már 2-vel újabb verzió van.

Használd a Freeplay Modot, abban benne van minden, én már többször is kijátszottam vele és soha nem voltak vele problémák!

akkor a freeplayel csak nekem van problémám mert azt nem akarja elfogadni az és stalkerom :D
de nem baj én a solveval csak szörnyeket irtok mert van benne pár poénos szörny meg még a zombie hát az röhely amit levágot elöttem

exebin":2cybhl7x mondta:
vágási a többi artifact is csak nem jutott eszembe a nevük.amugymeg nagyon köszi a tanácsokat:)
de annyit azért megsugok h miota megjelent a stalker tehát március ota,azota tolom egyfolytában;)
tudom miböl,mit,hova,mennyit stb;)
de télleg köszi:)

március óta ??? ááá én 4x jácottam meg aztán meguntam de a multival még néha jáccok )

én nem tudom megunni:Dmeg aztán ott a sok mod is ami nálam télleg kitolta a gamma szavatosságát.meg persze én is multizok;)

jo mongyuk mostanság nem toltam tul gyakran mer rákattantam a witcher-re

tanker, mi az hogy neked nem megy a freeplay? ezt nem értem

talán azért nem megy mert valamit rosszul írtál meg vagy másoltál be... gsc community-s freeplay mod normális, nem bugos azt használd ne valami máshonnan leszedett gagyit..

az biztos szép lehetett... nekem olyan volt egyszer hogy army warehousnál amikor behatolunk dutysokkal robban a fal aztán az öszes ellenséges katona eltűnt... :D ott álltam aztán nem értettem hogy mi történt ...XD

Nightwatch":1pct9ilp mondta:
talán azért nem megy mert valamit rosszul írtál meg vagy másoltál be... gsc community-s freeplay mod normális, nem bugos azt használd ne valami máshonnan leszedett gagyit..

Az igazi freeplay mod nem gsc community-s, hanem itt van a mod boxban a forrása.

SaGa":h7ktk7kz mondta:
Nightwatch":h7ktk7kz mondta:

Az igazi freeplay mod nem gsc community-s, hanem itt van a mod boxban a forrása.

ROFLOL :lol:
Hát mi az hogy igazi vagy nem igazi freeplay mod??? pfff
Ti mirõl beszéltek???? Egy freeplay mod van:
S.T.A.L.K.E.R. -proper- Freeplay Mod by dez0wave

Tökmind1 hogy melyik oldalról töltöd le...:F

Vissza
Top Alul