Fegyverek

akkor én is kérdezek fn2000 azt hol lehet találni a stancia 2 előtt ????

xSomax ott találtad ahol le kell mászni létrán egy kis terembe ami tele van csövekkel? mert ott énis megtaláltam az exo-t ( jo gagyi) és nem volt mellette bulldog csak lőszer..... mod nélkül mentem..

azzal viheted, egészen az NPP-ig, ott ugyanis kilép kegyetlenül. áááá pedig már letöröltem meg leírtam 12341241x hogy szakadjon le mindenki arról a modról. eleve még az 1.0001-1.0003-z készült és olyan hibák vannak benne, amiket akkori fejjel képtelen voltam megoldani. frissíteni meg butaság lenne.

ha nem a modról van szó, akkor a fent látható hsz-em felejtős :)

Nightwatch":2v9uwyls mondta:
xSomax ott találtad ahol le kell mászni létrán egy kis terembe ami tele van csövekkel? mert ott énis megtaláltam az exo-t ( jo gagyi) és nem volt mellette bulldog csak lőszer..... mod nélkül mentem..

ha ez nekem aszolt akkor ime a válaszom.
igen ott találtam.de mint modtam modolva volt a gammám(pl a stashed mod is fenn volt aminek pont az a lényege h unique itemeket találj ilyen helyeken)

az ottani exosuit télleg elég weak a sugárzás részröl nézve.

én felvettem egy pillanatra hogy milyen puff elkezdett minen villogni sül az agyad sugárzásvédelem nevetséges satöbbi gyorsan eldobtam vissza a vesa suit.... ugyhogy én nem kedveltem meg az exo-t...mellesleg egy trabant is könnyebb nála....

másrészt exoban nekem az se volt szimpi h nem tucc benne futni.jo ez magyarázhato lehetne azzal,h mert nehezebb de elvileg az exoval 70 kilora nő a teherbirásod szal ez se jo magyarázat.
abc modban van olyan exo amivel lehet futni(dark blue speed),de azzal a suittal meg tul könnyü a gamma mivel szinte alig amortizálodik és az összes értéke 100-on van.
leginkább én is a seva-t preferálom

Amit egy modolt játékban megtalálsz az nem biztos hogy benne van az eredtiben. Pl: a MOHAB max payne moddal két pisztollyal futkorászol vagy két késsel. Az eredetiben egyiket se tudod.

najo de annak mi értelme van, hogy beraknak exo-t az NPP vagy a Sarchopagus pályára amikor senki se használja őket? akkor inkább olyan ruhát tennének be ami tényleg jó...
Az megint érdekes lenne ha lenne egy ruha aminek mindene 100-on lenne..ennyi erővel beírhatnánk valami isten kodot aztán a késsel végigviszem az egészet...

Nightwatch":36x6b3yi mondta:
najo de annak mi értelme van, hogy beraknak exo-t az NPP vagy a Sarchopagus pályára amikor senki se használja őket? akkor inkább olyan ruhát tennének be ami tényleg jó...

Az az értelme, hogy választhass. Ha elolvasod a különböző stalker fórumokat, látod, hogy majd minden második játékos az exskeletonra hajt, akkor is, ha elmondjuk, hogy nem sokat ér. Ahogy ugyancsak minden második az ultimate fegyvert keresi a játékban, holott ilyen sincs, de az átlag fps-ek ilyenekkel vannak tele: abszolút fegyver és abszolút védőcucc, majd lehet sétagaloppban hentelni. Az, hogy a stalker nem erről sól, nem zavarja őket. A fejlesztőknek az ő igényeiket is ki kell szolgálni, legföljebb úgy járnak, ahogy sokan: végre megvan az áhított exocucc, de megesz a sugárzás...

Blackacehun":1d02v4mz mondta:
Amit egy modolt játékban megtalálsz az nem biztos hogy benne van az eredtiben. Pl: a MOHAB max payne moddal két pisztollyal futkorászol vagy két késsel. Az eredetiben egyiket se tudod.

ezzel tisztában voltam eddig is;)eazy

Nightwatch":1nfrwiey mondta:
Az megint érdekes lenne ha lenne egy ruha aminek mindene 100-on lenne..ennyi erővel beírhatnánk valami isten kodot aztán a késsel végigviszem az egészet...

van stalkerhez több trainer is amiben isten mod van.eccer kiprobáltam azért,h ugy végigvigyem a gammát a monolithig,h senkit se gyakok le.
kiváncsi voltam így milyen befejezést kapok.immortality lett a vége:D

SaGa":2glxtbx6 mondta:
Nightwatch":2glxtbx6 mondta:

Az az értelme, hogy választhass. Ha elolvasod a különböző stalker fórumokat, látod, hogy majd minden második játékos az exskeletonra hajt, akkor is, ha elmondjuk, hogy nem sokat ér. Ahogy ugyancsak minden második az ultimate fegyvert keresi a játékban, holott ilyen sincs, de az átlag fps-ek ilyenekkel vannak tele: abszolút fegyver és abszolút védőcucc, majd lehet sétagaloppban hentelni. Az, hogy a stalker nem erről sól, nem zavarja őket. A fejlesztőknek az ő igényeiket is ki kell szolgálni, legföljebb úgy járnak, ahogy sokan: végre megvan az áhított exocucc, de megesz a sugárzás...

ahhahaha!!! :lol: teljesen egyetértek:)
nagyfel:)

Az exoskeleton azért jó, mert annak a legnagyobb a bulletproof capje (golyóállóság), 60%, ha meg beteszel mellé 2 Crystalt meg 1 Fireball-t, akkor a sugárzás kérdése is megvan oldva.

hát azért NPP-nél annyira azért nem oldják meg a sugárzás kérdését;)
oda kb 6-7 fireball kéne minimum.ha pusztán abbol indulok ki h még a sevában is megérzem a témát (igaz csak egy picit)

exebin!
A Droplets 10%-ban, a Fireball 20%-ban, a Crystal pedig 30%-ban véd a sugárzástól. Az exoskeleton 30%-ban, a SEVA suit 90%-ban, úgyhogy SEVA-hoz elég 1db Droplets vagy Fireball és már nem sebez a sugárzás. Viszont ha sokáig maradsz egy helyben nagy sugárzásban, akkor tökmind1 milyen ruhád meg artifactod van. Nekem még soha nem volt gondom a sugárzással, nagyon könnyen kezelhetõ ha megfelelõen választod ki a cuccokat.

én álitom az exo nem ér semmit nekem a ghost ruha van és ahoz áligatom az artifactokat olyan modon hogy : na inkább nem irom le mert sok idö még be lépek a gameba mert nem tudom fejböl de magyarul tudok pár nevet :mama gyöngye , kristály meg még 8 fajta mert 10 cuccot tehetek magamra mert a solve the monoliths secret modal nyomom

Vissza
Top Alul