Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
kordon több mint 2km hosszú te... legalábbis a játék szerint. van is 1 dialóg hogy 1km-re van a híd a military outposttól... fura. lehet nincs annyi, de a játékban úgy érzékeltetik, hogy annyinak tűnjön
Ha a játék szerinti léptéket nézzük(gyk.: bekapcsolod hogy a célkerszt mellett irja a távot ) akkor kordon nincs 1km!!! pedig van az kettő sőt....2,5-3is simán....de a távolság mutatása ugyanolyan olyan sz*r mint a FarCryben volt :roll:
a másik amikor fut az ember null cuccal kipróbáltam a kordont ami asszem 241, vyg 340 m kb 2-4 perc alatt futotta le(nem sprint) én a 300at futom 0:57alatt.
Ott van 40-50 (vagy nem tudom neked mennyi :F ) fps-ed + még néha swappolhat is, az életben meg van párezer fps swappmentesen? . Tényleg, vajon a valóság hány fps lehet...
Szerintem van mert ha nem lenne akkor asszem mindent tök élesen látna az ember meg hát a sejtek nem vgtelen számúak a szemben tehát szerintem van valamennyi persze felfoghatatlan...
mongyuk:3.000.000.000.000x3.000.000.000.000
OFF: Mert tulajdonképpen van is! Átlagban az emberi szem a 24 FPS-t már folyamatosnak látja, ha ennél kevesebb, akkor különálló képekként fogja megkülönböztetni. Ezért van az, hogy a filmek az európai szabvány szerint 25 FPS-re vannak kigyúrva, az amerikai szabvány pedig 30 FPS.
Azon döbbentem le egy hónapja, amikor a CoD2-höz kerestem valami konfigolási trükköt, hogy több fps-em legyen, mert fogalmam se volt, hogy az fps-től nagyban függ, hogy milyen pontosan tudsz lőni és mekkorát ugrani :S . Azóta 80-90-el olyan helyekre is felugrálok ahova eddig szinte soha nem tudtam, és sokkal több headshotot is sikerül kiosztani . Kíváncsi lennék, hogy vajon a stalkerben is hasonlóan működnek-e a dolgok :F