Fegyverek

tibinek sztem onnan töltötték az agyába a d-dezodorousness project adatait, oszt most szaggat neki, mer csak 512mb agya van :D

Neked van anenkefáliád :P
ps.: ez ugye a fegyveres topik :roll:

dezodor":2qhyrq0f mondta:
:D

kordon több mint 2km hosszú te... legalábbis a játék szerint. van is 1 dialóg hogy 1km-re van a híd a military outposttól... fura. lehet nincs annyi, de a játékban úgy érzékeltetik, hogy annyinak tűnjön
Ha a játék szerinti léptéket nézzük(gyk.: bekapcsolod hogy a célkerszt mellett irja a távot ) akkor kordon nincs 1km!!! pedig van az kettő sőt....2,5-3is simán....de a távolság mutatása ugyanolyan olyan sz*r mint a FarCryben volt :roll:

tiefighter":u097lmli mondta:
nektek sztem mátrix csatlakozó van a tarkótokon :D
3is:) egyik a mátrix 1.1 hez a másik a 1.2 höz a harmadik meg az 1.3hoz (sajna csak béta ugyhogy az ügynökmodell lassú:S meg a quickdraw is elég fos

pYura":3g3q3avj mondta:
xSomAx":3g3q3avj mondta:
Sokat lőttem nagyapámmal mert vadászvolt egyszer sikerült kipróbálnom egy orosz puskát optikával. 1Km ig halál pontosvolt.
A játékban télleg elbaszták

1km-ről lőttél vele vadat?!!
nem mert nem engedte hogy vdra lőjek csak céltáblára.
De azon elég jóvolt

Tibi":2cseq0ez mondta:
xSomAx":2cseq0ez mondta:
a másik amikor fut az ember null cuccal kipróbáltam a kordont ami asszem 241, vyg 340 m kb 2-4 perc alatt futotta le(nem sprint) én a 300at futom 0:57alatt.

Ott van 40-50 (vagy nem tudom neked mennyi :F ) fps-ed + még néha swappolhat is, az életben meg van párezer fps swappmentesen? :D :D . Tényleg, vajon a valóság hány fps lehet... :D
Az életben nincs fps korlát:P
A szemnek mekkora a felbontása?

Szerintem van mert ha nem lenne akkor asszem mindent tök élesen látna az ember meg hát a sejtek nem vgtelen számúak a szemben tehát szerintem van valamennyi persze felfoghatatlan...
mongyuk:3.000.000.000.000x3.000.000.000.000

OFF: Mert tulajdonképpen van is! Átlagban az emberi szem a 24 FPS-t már folyamatosnak látja, ha ennél kevesebb, akkor különálló képekként fogja megkülönböztetni. Ezért van az, hogy a filmek az európai szabvány szerint 25 FPS-re vannak kigyúrva, az amerikai szabvány pedig 30 FPS.

Azon döbbentem le egy hónapja, amikor a CoD2-höz kerestem valami konfigolási trükköt, hogy több fps-em legyen, mert fogalmam se volt, hogy az fps-től nagyban függ, hogy milyen pontosan tudsz lőni és mekkorát ugrani :S . Azóta 80-90-el olyan helyekre is felugrálok ahova eddig szinte soha nem tudtam, és sokkal több headshotot is sikerül kiosztani :D . Kíváncsi lennék, hogy vajon a stalkerben is hasonlóan működnek-e a dolgok :F

Vissza
Top Alul