1.bekapcsoltam a távolságmérést....mint említetterm 30m-re lőttem!!!!!
2.látom hogy a lőszer HORIZONTÁLISAN tér el...30m ez több mint xar
(amúgy kb úgy képzeld el hogy a távcsőből amit látsz az egy lőlap....10-es a közepe....nah kb 7-es 8-asig szór, néha kiesik 1-esig!!!...és random általában bal fel meg össze vissza de alíg rúg vissza a fegyver)
3.ak-ról van szó
4.a bétában ilyen nincs....ott oda lő ahova célzok csak van visszarúgása a fegyvernek
5.alap játékkal játszok...semmi mod
30mrő egy darab kővel eltalálom a fejed nemhogy távcsőves akával....
Vintorez se egy pontlövő....pedig 20-30mre lövök SZAR A SZÓRÁS
amúgy 350-400m az kis túlzással kordon fele! nézd meg...nem csak a balisztika szar hanem a távolság is hibásan van megadva! bugbugbug
(én tudom mi 400m...elég jól megtudom becsűlni a távolságokat....ez ugyanolyan xar mint a farcry-ben)
Edit:
Hirtelen felindulásból csináltam egy lőtesztet....hát elég kiábrándító:
A változatosság kedvéért 40m-ről lőttem, térdelve:
Félautómatába pötyögtettem!!!!
Itt az eredmény....30-ból csak 14 találta el a csillagot...ez elég xar
Hozzáteszem végíg a csillag közepére céloztam....szinte megsem moccant lövés közben a fegyver...ezt több mint xar
(a jobb láthatóság kedvéért a találatokat pirossal kipöttyöztem és behúztam egy célkeresztet)
Edit2:
Bétában is próba...hát az eredmény elég érdekes:
Innen lőttem(elég messziről a másikhoz képest...mennyi lehet??? 80m?)
Hihetetlen módon célzás közben mozog a fegyver....csak nem úgy mint igazából??? bár a véglegesben te vagy rambó88 annak meg nem mozdúl célzás közben a fegyvere :lol: :lol: :lol: :lol:
A képhez annyi komment hogy pontosan oda céloztam ahol a lövések vannak(gugolva, automatában...de igyekeztem pötyögtetni)...csak ugye nem áll mereven a fegyver a csávó kezében mint egy fax hanem mozog mint igazából...és hihetetlen...oda lő ahova célzok....mint igazából :roll:
Végezetűl:
Bétában a véglegeshez képest elég nehéz célon tartani a fegyvert....főleg ha még lősz is....mint igazából :roll:
Hát mint sok mindent a ballisztikát is szépen elqúrták...nem kicsit, nagyon!!!! (ha ezzel vitába akarsz szállni akkor mutass valamit...én már megtettem!)