Fegyverek

Ha mod nélkül játszol akkor az X18 labor öltözőjében (ahol egy csomó szekrény van) találsz egy (vagy a szekrényben vagy a sarokba támasztva) ilyen AK-t amin rajt van a GP 25 Kostyer gránátvető cső. A TRs 301-esre való ami az M203, én csak az eldugott cuccokban találtam meg. Ja az M209 gránát jó a FT 200 M fegyverbe is, ez ugye gránátvetőt is tartalmaz de mod nélkül csak npp-ben fogsz vele találkozni.

szerintem a legjobb ak a strelok búvóhelyén van agropromban felgyorsítoott lövés (nyami ) meg hozzá a távcsövet meg 1 gránátvető :D

Köszi! X18-ban nem rég jártam, már X16-ban is voltam, egyre durvábbal ezek a föld alatti bunkerek, laborrok, de nem sablonosak. Az ártalmas lények újra ott lesznek? Csak, hogy ne legyen meglepi. Melyik szinten van az öltöző a "kódos" ajtokhoz viszonyitva? [elég hülye kérdés lett]

Igen, lesz ott pár mutáns, az én esetemben egy rakat mutáns patkány meg snork várt rám! Az öltöző egész az elején van, nem kell túl mélyen újra behatolnod a komplexumba! Úgy emlékszem csak egyszer kellett lépcsőzni a laboron belül. Ezen a térképen a "Locker room" címszó alatt láthatod: http://stalker.heroesradio.com/Resources/Maps/X18_Spots.jpg

Egyből a kezdési szinten van, egy fal amibenn egy anomália van, válassza el az öltözőt egy másik helységtől. Jó sötét van bennt.

MrFusion féle magyarítás nevei ezek mint pl: mole-vakond , fox-róka és a többiek. No coment

OFF ej, a neveket olyan butaság lefordítani... na mind1 ON

szntem térjünk vissza a témához.... kell a bm16 hosszúcsövű rifle a free play patchbe? vagy felesleges

Láttam egy új dragunov mesterlövészpuskát, neve SVDK : Caliber(s): 9,3x64 Length: 1250 mm, Barrel: 620 mm, 6,5 kg 10-es tárral. Nem akarják betenni az új Clear Sky-be. Egyáltalán lehet tudni hogy milyen fegyverek lesznek pluszba az új részben ? Ha egyáltalán lesznek újjak.

svdk.jpg

4 új fegyver lessz + az lessz bene jó hogy mind a 2 kezedben lehet valami szal 2 pisztoly vagy 1 kés 1 pisztoly (esetleg majd valaki megcsinálja hogy 2 ak... vagy 2 rpg :lol: )

Az jó lesz. Remélem több kés közül is lehet majd választani, az lenne az igazi pl: két bozótvágó a kezedben. Az AK-hoz meg élőben is kell a két kéz, eggyel nem hiszem hogy meg tudnánk tartani. A többiről nem is tudsz semmit ? pl valami nehezebb mesterlövészpuska vagy rajgéppuskák meg ilyenek.

nézd meg a the punisher című játékot hogy milyen fegyver(ek) vannak a faxi kezében (a realitástól kicsit elcsap)

TakiHUN":39j8f7yw mondta:
1.bekapcsoltam a távolságmérést....mint említetterm 30m-re lőttem!!!!!
2.látom hogy a lőszer HORIZONTÁLISAN tér el...30m ez több mint xar
(amúgy kb úgy képzeld el hogy a távcsőből amit látsz az egy lőlap....10-es a közepe....nah kb 7-es 8-asig szór, néha kiesik 1-esig!!!...és random általában bal fel meg össze vissza de alíg rúg vissza a fegyver)
3.ak-ról van szó
4.a bétában ilyen nincs....ott oda lő ahova célzok csak van visszarúgása a fegyvernek
5.alap játékkal játszok...semmi mod

30mrő egy darab kővel eltalálom a fejed nemhogy távcsőves akával....
Vintorez se egy pontlövő....pedig 20-30mre lövök SZAR A SZÓRÁS

amúgy 350-400m az kis túlzással kordon fele! nézd meg...nem csak a balisztika szar hanem a távolság is hibásan van megadva! bugbugbug
(én tudom mi 400m...elég jól megtudom becsűlni a távolságokat....ez ugyanolyan xar mint a farcry-ben)

Edit:

Hirtelen felindulásból csináltam egy lőtesztet....hát elég kiábrándító:
A változatosság kedvéért 40m-ről lőttem, térdelve:
ss_ricsi_loteszt.jpg

Félautómatába pötyögtettem!!!!
Itt az eredmény....30-ból csak 14 találta el a csillagot...ez elég xar
Hozzáteszem végíg a csillag közepére céloztam....szinte megsem moccant lövés közben a fegyver...ezt több mint xar
ss_ricsi_loteszt2.jpg

(a jobb láthatóság kedvéért a találatokat pirossal kipöttyöztem és behúztam egy célkeresztet)

Edit2:
Bétában is próba...hát az eredmény elég érdekes:
Innen lőttem(elég messziről a másikhoz képest...mennyi lehet??? 80m?)
xr_3da_loteszt.jpg

Hihetetlen módon célzás közben mozog a fegyver....csak nem úgy mint igazából??? bár a véglegesben te vagy rambó88 annak meg nem mozdúl célzás közben a fegyvere :lol: :lol: :lol: :lol:

A képhez annyi komment hogy pontosan oda céloztam ahol a lövések vannak(gugolva, automatában...de igyekeztem pötyögtetni)...csak ugye nem áll mereven a fegyver a csávó kezében mint egy fax hanem mozog mint igazából...és hihetetlen...oda lő ahova célzok....mint igazából :roll:
xr_3da_loteszt2.jpg

Végezetűl:
Bétában a véglegeshez képest elég nehéz célon tartani a fegyvert....főleg ha még lősz is....mint igazából :roll:

Hát mint sok mindent a ballisztikát is szépen elqúrták...nem kicsit, nagyon!!!! (ha ezzel vitába akarsz szállni akkor mutass valamit...én már megtettem!)

Sokat lőttem nagyapámmal mert vadászvolt egyszer sikerült kipróbálnom egy orosz puskát optikával. 1Km ig halál pontosvolt.
A játékban télleg elbaszták
a másik amikor fut az ember null cuccal kipróbáltam a kordont ami asszem 241, vyg 340 m kb 2-4 perc alatt futotta le(nem sprint) én a 300at futom 0:57alatt.
Másik: őrhejre lőttem az adagolóházból tetőről egy Obokannal optikával és asszem 40M volt a táv hát 30ból 7-12 talált emberére a többi fölet kapált és figyeltem a egyenletes tüzelésre kb 1-2 secenként lőttem egyet áló célpontra...
GAGGYIII DE SZERETEM ÍGYIS:)

minek kell ilyenekkel foglalkozni? kit érdekel? jó neked hogy ilyen sok időd van :F

xSomAx":3vzdrujm mondta:
Sokat lőttem nagyapámmal mert vadászvolt egyszer sikerült kipróbálnom egy orosz puskát optikával. 1Km ig halál pontosvolt.
A játékban télleg elbaszták

1km-ről lőttél vele vadat?!!

:D

kordon több mint 2km hosszú te... legalábbis a játék szerint. van is 1 dialóg hogy 1km-re van a híd a military outposttól... fura. lehet nincs annyi, de a játékban úgy érzékeltetik, hogy annyinak tűnjön

xSomAx":tojbuu0i mondta:
a másik amikor fut az ember null cuccal kipróbáltam a kordont ami asszem 241, vyg 340 m kb 2-4 perc alatt futotta le(nem sprint) én a 300at futom 0:57alatt.

Ott van 40-50 (vagy nem tudom neked mennyi :F ) fps-ed + még néha swappolhat is, az életben meg van párezer fps swappmentesen? :D :D . Tényleg, vajon a valóság hány fps lehet... :D

Én meg most néztem ki az ablakon, és elég élethűnek találom az ég textúráit, szerintem élet modell 3.0-val készültek, csak nagyon swappol a sörtől a látásom,
tibi te számítógépfüggő vagy :D
a te fps-ed sztem kb 3-4 lehet :D

Vissza
Top Alul