Fegyverek

nézz meg 1 régebbi vidót és látni fogsz.

nah ha fent lesszel msn-na kkor tudok mutatni (ak47)

Azt észrevettétek már hogy a stalkerban ak74/u helyett AK-47Béta van(az F-es ha minden igaz...bár)???
Mármint a modell a bétás...nézzétek meg milyen hosszú íves tárja van pl az ak74-hez képest....
Jah és a béta 2215 cuccai közt az textures/ui/ui_icon_equipment.dds-ben találtam ak47 ikont....és ennek 1/1 ugyan az a tárja mint a végleges játékban szereplő aks/u-nak :roll:
(ak74-nek szinte egyenes a tárja az abakan-nal egyetemben! lol2 )
Itt van ezen a képen is látszik amit fentebb röfögtem:
all_weapons.jpg

je ebben még bennevan a bm16 long verzió is... bár ahogy néztem a 2215.öt, abban nem is láttam lefűrészelt csövűt... mármint a meshes mappába a fegyverek között... a bm16 az 1ből a hosszúcsövőű

Jaja....meg van tusás ak74 meg valami bazoka szerű aknavető :D
Meg RPK meg PKM.... :cry:
Nah....jobban megérti az ember ha látja miről van szó! Itt egy kép összehasonlításnak...
Lényege:
Bal oldalon ak74-esek, középen ak47 és ak47béta, jobboldalt ugyan azok mint középen, csak ak74 tárral....jó mi :D
Nah most hogy k*rvára összezavartalak itt a kép:
ak74u_or_ak47beta.jpg

Azé van külömbség....valahogy 30db 5.45-ös skulo nem foglal annyi helyet mint ugyanennyi 7.62-es(me ugye vékonyabb a hüvely is+ezért kevésbé ível)

Nagyobb rakétavető és az RPK rajgéppuskák honnan valók, mert az eredeti játékban nem találkoztam velük. Meg azzal az StG44 szerű karabéllyal sem. A P90-esről tudok.

Ez a beta 2215 ikonlistája....amit melesleg az origi stalkerből szedtem ki :D (benne volt ez is...nemértem :? )
Az STG az mint írtam AK74 csak fix tussal! ebből tudtam volna szép ak47-est csinálni...francba :x
Sajna ezekkel nem is fogsz találkozni :cry:

mer? ottvan a modell a meshes\weapons mappába... simán beteszed a régi helyére és mennie kell... szntem. de nem biztos, ez a része sötét nekem. másik meg: ezek csak a fegyver ikonok... legtöbbször semmi közük a kezedben fogott fegyverhez. nálam pl a kocsiknak is ak ikonja van :)

Mert nincs ilyen modell....tudom mit beszélek :P
(nincs bazooka, rpk, pkm, fix tusás ak74 a bátában...se modell se textúra! de még egy nyamvadt ltx se)

Hát füstgránátot még nem láttam a játékban, de nézd ezt a képet:
A spas12 től jobbra az a pirosas gránát....olyannal még nem taliztam :?
all_equipment.jpg

Meg a 2215 ikonlistáján 4 gránát van:
all_weapons.jpg

hehe, visszatettem a füstrgánátot a játékba... mer ha volt, akkor legyen most is... nem?

képek:

inventoryn:
ss_zoxfeld_08-08-07_21-08-08_(l01_escape).jpg

visszatettem a pda-ra mindent, pont úgy mint régen volt:
ss_zoxfeld_08-08-07_21-09-17_(l01_escape).jpg

füstöl1: (dx8 low-on van, de lehet dx9-be full dyn. lightninggal szebb)
ss_zoxfeld_08-08-07_21-12-28_(l01_escape).jpg

füstöl2: (dx8 low-on van, de lehet dx9-be full dyn. lightninggal szebb)
ss_zoxfeld_08-08-07_21-21-45_(l01_escape).jpg

TakiHun legalább a képen látható kimaradt fegyvereknek tudod a típusait, vagy valahol utána tudok járni (Chaser 13 alatt lévő kettő, ill a pisztolyok). A hangtompítós VSK-94. Az RPK rajgéppuskák így elsőre a RPK47 ill 74-nek tűnnek. Jó a döglött patkány ill vargyú. El is mentettem a képeket egyből ahogy megláttam őket.

-VSK-94 az stimmel....
-Az rpk az rpk74(tár illetve markolat alapján)
-a pkm az pkm... :roll:
-pisztolyok ugyan azok mint a véglegesben
-ami a vsk-94 alatt van az alighanem egy 40mm-es gránátvető....szerintem valami ilyesmi:
M203PI-Tactical.JPG

Köszi. Az RPK-47 az biztos mert látszik a heveder. A VSK-94 alatti meg egy GM-94 grenade launcher (Russia) : Caliber: 43mm
Type: multi-shot, manually reloading, cartridge firing
Overall length: 810 mm (540mm with shoulder stock folded)
Weight: 4.8 kg unloaded
Effective range: up to 300 m
Magazine capacity: 3 rounds

Próbáltam berakni képet róla de hiába adom meg a címét a két IMG közé nem csinál semmit.

Üdv zónafürkészek!

A fegyverre szerelhető gránátvetővel érdemes foglalkozni? Már találtam két fajta gránátot is bele, de még felszerelhető csövet sehol. Azokat hol találom? Érdemes keresni?

Az X18 laborban egy zöld szekrényben van egy AK-47, na arra például van ilyen fölszerelve. Az X18 laborba később is vissza tudsz menni, én is utólag tudtam meg, hogy milyen finomságot hagytam ott, úgyhogy visszabattyogtam érte. :D

Vissza
Top Alul