Fegyverek

Legjobb ha először megnézed a leírását, ugyanis az megmondja melyik fegyverre rakható fel. Aztán az inventoriba vagy jobb kilck aztán felrak, vagy a fegyvert kézbe veszed és a távcsövet ráhúzod a képére.

Sajnos jól mondta matyi, fegyvert csak mod-dal lehet javítani, viszont én azt csinállom, hogy ha a fegyver elkopott akkor távcső és a gp-25 le, veszek új fegyót és rápakolom. Ez hosszútávon rossz mert a tuningolt fegyókból nincs sok, de csak ezt lehet csinálni mod nélkül. :x

Ajánlom azt is, hogy ne várd meg míg teljesen elkopik a fegyvered, mert minnél használltabb, annál sűrűbben van golyótorlódás a zárszerkezetben és a kopottsággal együtt a fegyver képeségei is romlanak.

Good hunting, stalker!

Fel is voltam háborodva hogy nem találtam meg a gepárdott, holott tudom hogy valamelyik évben az év mesterlövészpuskája lett. Sima Barrett M-82 megtaláltam az is meggyőző. Kár hogy nincs ilyen fegyó a játékban sőt kár hogy nincs ilyen ellenség, aminek a sebzése úgy lenne megcsinálva hogy már novive-n exoskeletonban is egy lövés és halott vagy. Mész akárhol gyanútlanul, azt egyszercsak bumm fekszel a földön vérbe fagyva azt gonolkodsz hogy mi is volt ez.

Ez igaz, sok ember ellen nem jó. Gondolkodtam ezen az XM-134-en mivel nincs rajta távcső, sok helyen nem is tudnám használni. Mondjuk a mutánsok ellen, arra jó lenne.

tanker6000":2buhd8uu mondta:
van valakinek ötlete hogy hol lehet a legtöbb és legjobb fegyvereket találni

Én rendszeresen rendkivül ganyé voltam és az olyan küldetéseknél
ahol valami jó cuccot(tuningolt fegyver, tuningolt ruha,stb) kellett volna
visszavinnem , az *****-tam visszavinni

(ilyen a legelején a matracon hetrengő csávó aki egy elég jó kabátér
küld el, meg a szeméttelepi bandavezér a hangtompítós AK-74 ével,
meg a depis Kötelességi katona a bárban a "Roham Abakan"-jával )

googleba beírod, első vagy második helyen dobja ki. javításhoz szükséged lesz egy repair modra is, ugyanugy tudod megkeresni

Valahol írtátok, hogy azért nem jó a Dragunov mert nincs hozzá lőszer....hát nem tom nekem van vagy 200 mert a freedom bázison árúlnak hozzá :wink:

tanker6000":1ryhrduq mondta:
értem és lenne még egy kérdésem hogy lehet az olyan fegyver és ruhát megjavitani aminek a kondicioja kicsi és milyen az a trader mod és hol találom

Solve the Monolyt secret MOD, ebben mindent megtalálsz, vagy redux 1.02 MOD amiben még hangtompító is van mindenhez és teljesen realisztikus.

a normális játékban is árul a freedom trade dragonunov ammot ?

Én alap játékkal játszom tehát igen árúl! (de asszem csak az után hogy meghaltak a dutysok...tippek-trükkökbe leírtam hogy hogy lehet kinyírni a dutysokat, úgy hogy utána ne legyen enemy)

jó ötelt csak az a baj hgy ebben a játékban nem nagyon van éártelme a snipernak... túl kicsik a pályák inkább ott az ak47 távcsőve vay fn 2000

Fúúú....ak+távcső?!
Már volt itt egy csomó vita a fegyverek szórásáról, de én észrevettem pár okosságot:
-ak-val célzok, félautómatába, lövök, nem oda lő ahova célzok...pedig távcsővel lövök....érdekes
-mp beta 2215: ak+távcső...lövök és oda lő ahova célzok...hihetetlen

Az a baj hogy a végleges játékban szarúl oldották meg a szórást....míg a bétában lövök -oda lő ahova célzok- és a fegyvert szinte "felrántja az égbe" addig a végleges játékban a célkereszt szinte áll és a golyó mászik arrébb...mintha lötyögne a cső vagy nemtom

Mondja már el nekem valaki hogy milyen szar AK szór 30m-en 1-2m-t????
És ez azért gond mer nem tudom az enemy-t 10-ből 10szer 30m-ről sunyiba fejbelőni mert nem találom el! Lövök és látom hogy mellé (és nem alá főlé vagy mittoménhová) csapódik be....elég érdekes ez a ballisztika #B

még uj a fegyver jol hord,de ha nem hiába a pontos célzás melémegy.
de ez élöbe is igyvan!

Vissza
Top Alul