Fegyverek

De ennyire nem szór semmi :) vagyis csak nagy távolságban... amit takiHUN írt az télleg elég érdekes, és a valóságban télleg nem úgy lenne hogy az optikai irányzékkal célzol valamire és nem oda megy :D maximum vertikálisan térhet el nagy távolság esetén de horizontálisan csak pár centimétert (esetleg orkán erejű szélben többet :D )

30m belül tényleg nem szórhat s nem is szór a valóságban sem. Be kell kapcsolni a játékban a távolságmérést s akkor pontosan tudni fogod hogy hány méterre van az ellenség s milyen lesz a fegyver szórása azon a távolságon. Mikor soros voltam láttam élőben amikor a hivatásos mesterlövészünk a saját maga által beállított Dragunovval ill AK47 pontlövővel lőt. AK-n nem volt optika így 350-400 méterig nagyon pontos volt. Amúgy meg ha pontos lövés kell nagyobb távolságra nem gépkarabélyt fogsz használni hanem valami mesterlövész vagy a szerű (pl: Vintorez) fegyvert.

1.bekapcsoltam a távolságmérést....mint említetterm 30m-re lőttem!!!!!
2.látom hogy a lőszer HORIZONTÁLISAN tér el...30m ez több mint xar
(amúgy kb úgy képzeld el hogy a távcsőből amit látsz az egy lőlap....10-es a közepe....nah kb 7-es 8-asig szór, néha kiesik 1-esig!!!...és random általában bal fel meg össze vissza de alíg rúg vissza a fegyver)
3.ak-ról van szó
4.a bétában ilyen nincs....ott oda lő ahova célzok csak van visszarúgása a fegyvernek
5.alap játékkal játszok...semmi mod

30mrő egy darab kővel eltalálom a fejed nemhogy távcsőves akával....
Vintorez se egy pontlövő....pedig 20-30mre lövök SZAR A SZÓRÁS

amúgy 350-400m az kis túlzással kordon fele! nézd meg...nem csak a balisztika szar hanem a távolság is hibásan van megadva! bugbugbug
(én tudom mi 400m...elég jól megtudom becsűlni a távolságokat....ez ugyanolyan xar mint a farcry-ben)

Edit:

Hirtelen felindulásból csináltam egy lőtesztet....hát elég kiábrándító:
A változatosság kedvéért 40m-ről lőttem, térdelve:
ss_ricsi_loteszt.jpg

Félautómatába pötyögtettem!!!!
Itt az eredmény....30-ból csak 14 találta el a csillagot...ez elég xar
Hozzáteszem végíg a csillag közepére céloztam....szinte megsem moccant lövés közben a fegyver...ezt több mint xar
ss_ricsi_loteszt2.jpg

(a jobb láthatóság kedvéért a találatokat pirossal kipöttyöztem és behúztam egy célkeresztet)

Edit2:
Bétában is próba...hát az eredmény elég érdekes:
Innen lőttem(elég messziről a másikhoz képest...mennyi lehet??? 80m?)
xr_3da_loteszt.jpg

Hihetetlen módon célzás közben mozog a fegyver....csak nem úgy mint igazából??? bár a véglegesben te vagy rambó88 annak meg nem mozdúl célzás közben a fegyvere :lol: :lol: :lol: :lol:

A képhez annyi komment hogy pontosan oda céloztam ahol a lövések vannak(gugolva, automatában...de igyekeztem pötyögtetni)...csak ugye nem áll mereven a fegyver a csávó kezében mint egy fax hanem mozog mint igazából...és hihetetlen...oda lő ahova célzok....mint igazából :roll:
xr_3da_loteszt2.jpg

Végezetűl:
Bétában a véglegeshez képest elég nehéz célon tartani a fegyvert....főleg ha még lősz is....mint igazából :roll:

Hát mint sok mindent a ballisztikát is szépen elqúrták...nem kicsit, nagyon!!!! (ha ezzel vitába akarsz szállni akkor mutass valamit...én már megtettem!)

talán a bétából át lehet emelni a weapon ltx-eket meg modelleket... hátha jelent valamit. célzásban biztos... sőt az actor.ltx-et is át kell, mert érdekes mód abban van megadva a pontosság :D

Erre én is gondoltam...de a modelleket minek??? (ratyik...a textúrákkal egyetemben mert azokból egy pár fele akkora felbontású minta véglegesben)

Edit:
Bemásoltam az ak ltx-ét de töltéskor kidob az asztalra a játék.... :|

Edit2:

Kicsit turkáltam az ak74 ltx-ében....elég jól el lehet ökörködni a zoomal :roll:

Realisztikus no zoom(mert a mesterlövész szeme sem közelít :D )
xr_3da_zoom.jpg

Extra nagy zsebrambó zoom(me neki sasszeme van :P )
xr_3da_zoom2.jpg

aha :wink:

Amúgy én annyit alkottam, hogyha a scope_zoom_factort 50-ről 90-re átírod akkor nem közelít másodlagos célzáskor hanem csak behúzza a fegyvert középre mindenféle zoom nélkül :D

Huh!

Most a fúll új g36 úgy szór 30m-ről mint a félig leharcolt gyorstüzelő ak 40m-ről! :cry:

Leveszem 0-ra aszt próba...

Sajna nem....0-n olyan mint alapból.... :?
megpróbálom -100al :twisted:

Edit:

-100al:

ha a célkeresztel célzol akkor pontos....nem 100%-osan hanem pont jól szór...de távcsővel nem lő....vagyis lő de olyan mintha vaktöltény lenne...hát nemtudom lol2

Jah és a béta actor.ltx-ben nincs ilyen sor.... :?

Igazad van nem tudok mit mondani, elrontották a ballisztikát, ennyire nem is másztam bele. Meg én azt sem tudom eldönteni hogy amit megadtak a fegyverek tulajdonságainak az tényleg fedi e a valóságot. Redux 1.02 ben úgy mozog a fegyver távcsövezés közben is, hogy az már vicc. Gauss is egy ... , jobban jártunk volna egy RPK rajgéppuskával.

dezodor":6y03sgm1 mondta:
jah akkor csökkenteni kell, 0-n szntem olyan lesz mint 1 gepárd :D
Amit most küldtél az sem a legjobb....nem tágúl a célkereszt, és az ak már g36-os pontosságal lő.....de ez még mindíg nem élethű :cry:
Mind1 hagyjuk...
(úgy kéne megcsinálni mint a bétában....halálpontos, de csak az első lövés....ahogy célzol levegőt vesz, néhány mp-ig nem mozog a távcső...ezalatt halálpontos...utána meg mozog....ha lősz akkor meg ugrál mint a bolha :D )

taki-hun a legtolsó képen lévő ak úgy néz ki mint a előzetes képeken (mármint ahogy tartja ) nem lehetne ezt is megcsinálni mod-nak elég jól néz ki ::
:D

A legutolsó képen??? :lol:
Nem az uccsó elöttire gondolsz??? Mert azt meg tudom csinálni...semmi zoom csak behúzza középre a fegyót...ha érdekel megcsinálhatom :wink:

a legutolsó (mondom régi képeken is így van) de a gondolod akkor a legutolsót és az utolsóelőtti képet meg lehet csinálni természetesen a skin pack-kinézetére.

TakiHUN":1nsaengn mondta:
Erre én is gondoltam...de a modelleket minek??? (ratyik...a textúrákkal egyetemben mert azokból egy pár fele akkora felbontású minta véglegesben)

Edit:
Bemásoltam az ak ltx-ét de töltéskor kidob az asztalra a játék.... :|

Edit2:

Kicsit turkáltam az ak74 ltx-ében....elég jól el lehet ökörködni a zoomal :roll:

Realisztikus no zoom(mert a mesterlövész szeme sem közelít :D )
xr_3da_zoom.jpg

Extra nagy zsebrambó zoom(me neki sasszeme van :P )
xr_3da_zoom2.jpg

nah erre gondoltam a leguccsóra vagyis itt az elsőre .

Vissza
Top Alul