Fegyverek

lehet alapból is nem? de bemenni belehet lövöldözés nélkül. Én is tuttam, báros ad majd valamikor tippet és, beszélni kell akkor a csávócsal mondo hogy Sid papa küldött és van valami munka ő meg mongya jó és mehetsz...

egy Moddal Pripyatban de egyékbént nem. Ezt furcsállom egyébként mert azért még igy is nagy a zóna mégis csak az a 2 trader van. És egyik sem ad mindent, kéne már trader mod.(van csak nem ez a célja :()

tanker6000":1d9fyurw mondta:
nem tudjátok hogy lehet bejutni a BÁR nevü helyen a DUTY-sok bázisára hogy ne löjenek rám

Yantari küldetés után tudsz bemenni Voronyinhoz, és ha jól tudom a mercenali MOD-dal tudsz csatlakozni hozzájuk. Valami death city pálya is van bennt.

Vettem minap a kereskedőnél egy Exoskeleton PNB-4UZ spec ruhát hogy hol lehet ezt is megtalálni talány. Stancia2-ig 3 exo-t találtam de egyik sem volt ez (telepatyk +20%).

wikipedia lexikon szinte minden fegyverhez van leírás és a legtöbb fegyver a játékban nem több mint 10 kg.

Itt olvastam valahol (amikor beregisztráltam) erről a pályáról, azt nem tudom hogy plussz vagy valamelyik meglévő e. Lehet hogy keverem valamivel. Megnéztem a Mercenary-t és van. Ha jól tudom van valamilyen monolytos mod is.

Jim67 elbeszéltünk egymás mellett, megnéztem a Tibi által írt P90-et ami egyezik a tied által bemutatottal (FN P90 belgium submachinegun). Amit te keresel XM-134 (USA) nehézgépágyú, megtalálod ezen a honlapon a fegyverek menüben, ott a súlya is 38 kg. Hogy bennt lehet e a játékban mint a P90 nemtudom.

Várjuk dezodor a dead cityt, jó lesz egy új pálya. Amúgy király a solve the monolyt key mod.

trn30 kérdezte:

A Flash Rifle (gauss) ugyanolyan létező fegyver mint a többi ?

Sajnos nem. Nekem angol nyelvű a stalkerem mert a magyarítás szerintem néha zavaró tud lenni, de ez nem lényeg. Viszont ha olvastátok a fegyver leírását akkor egyértelműen kiderül, hogy a gauss csak fantázia.

A fegyver 2mm-es alumínium magot lő ki amit egy antigravitációs erővel rendelkező artifact-al közel fénysebességre gyorsítanak.

A mai csúcstechnikájú lövedékek torkolati sebessége nem bírja meghaladni a 4 mach-ot azaz a 4-szeres hangsebességet. Már ez a tény kiüti a gauss gun-t a valős fegyverek listájáról, nem beszélve a benne rejlő artifact-ról.

Szerintem ez egy nagy hibálya a stalkernek. Az lett volna a legjobb (szerintem) ha a gaust egy anti-tank mesterlövész puskával helyetesítik.

pl. AW-50:Hatásos lőtáv 2,5 km tárkapacitás 5 golyó súly 6 kg mechanika: tolózár(olyan mint a mosin) lőszer: 50 BMG
Lőszer adatai: Kinetikai indulő energia 17500 joule. Magsúly: 47 gramm. torkolati sebesség: 965 m/s

Ez több mint bőven helyettesíti a gauss-t.

Hozzáfűzném.
A honlapon néztem egy-két képet az XM-134-ről.
Az a golyószóró nem létezik csak egy kissé átalakított mása az m-134A1-nek.
Az összes adat és név az M-134A1 kissé kisminkelt adatai.
Hab a tortán: az XM-134 és az M-134A1 egy és ugyanaz a gyalogsági "könnyű" golyószóró csak az XM-134 a prototípus az M-134A1 pedig a rendszeresített válltozat.

[Szerintem azért nincs benne a stalkerbe, mert a gauss gun már elvitte a BFG címet, (BFG= Big Fucking Gun) egy a realisztikus adatokra támaszkodó játékban.]

Már egyszer lefutottam én is, még a regisztrálás elején, ezt a hattotkú kérdést, de ennyire pontosan nem voltam képben. Kösz az infót a Flash Rife-ről, én is az angolt nyomom. Ez az AW-50 milyen gyártmányú kerestem a world.guns .ru-n de nem találtam, esetleg ez is a 12,7X... nehéz mesterlövészpuska lenne ?

Igen. Az az AW-50 is (nehéz) anti-tank mesterlövész puska.
Megtalállni nem fogod mert már én is számtalan oldalon kerestem.
DE itt van egy hasonló tipus Barrett M-82A1 ugyan olyan 50 BMG lőszert tüzel csak ez hivatalosan az amerikai hadsereg álltal kifejlesztett puska.
Amúgy csak szólok, hogy orosz oldalakon ehez hasolót nem találsz, ugyanis az oroszok, vagy nem beszéllnek róla, vagy a fedéllzeti ágyú kategóriába sorolják az 50BMG-t tüzelő fegyvereket.

(Viszont ha igazi lélekrablót keresel, ne menj messzire. A világ legnagyobb űrmértékű mesterlövész puskája a MAGYAR, M3 "gepárd". !!Széllcsendben 3km-en 4cm-et téveszt!! és a lövedéke 14.5x114 űrmértékű. Az oroszok ezt a fegyvert hivatalosan is csak fedéllzeti harckocsi ágyúként ismerik el.)
Hát nem aranyos? :D

SZiasztok Stalkertársak :P

Segítene nekem valaki; találtam távcsöves AK-74-eseket. amikről
le lehetett szerelni a távcsövet.Viszont másikra rászerelni sehogy nem tudtam (se vissza.. :cry: ) nem tudja valaki hogyan lehet?

Meg a fegyverek javitását sem tudom hogyan lehet megoldani(a kereskedőknél talán? )

G.

fegyvert javítani Moddal lehet. Távcső nem megy mindegyikre csak amire engedi. Egyébként amiről leszerelted azt vedd a kézbe aztán az inventoryban jobb klikk a távcsőre és megjelnik kétt lehetőség a felsővel felrakod...

Vissza
Top Alul