Fegyverek

Mentem már be a fegyverraktárba de nem is figyeltem hogy az a gránátvető ami a dobozban van a special változat. Mindíg felvettem azt el is adtam.

Lassan megint red forestba érek majd jobban figyelek.

És a special sniper VLA assault rifle, találkoztál vele valahol ? Annyi a különbség a simához képest hogy távcsövet lehet rátenni.

Nekem az a Freedoom bázison belül rémlik valahol... de nem vagyok benne biztos, talán egyik toronyban találtam :roll:

Azt a Duty-nál lehet megszerezni.
Ha minden missziót megycsinálsz kivéve a pokert, mert az bug-os, akkot az utolsó nagy freedom ellenes misszió után, megkapod a sniper VLA-t, amire Ak optikát lehet pakolni.

!( Ez nem a bázis lerohanása, hanem a bloodsucker-ek álltal uralt faluban lévő freedomosok likvidállása.)!
Nagyon hasznos kis csúzli. :D

Solve the Monolyt secret MOD-dal játszom abban van egy Dragunov SVD mk2 special puska aminek az Accurcy-ja azaz a pontossága sokal jobb mint az eredetinek.

Én Voronyintól a VSS Vintorezt kaptam.

Amúgy ebben modban van Poker, de nem lövöm le a poént. Nála is egy special fegyver van amikor visszamentem a dokihoz agropomba hallotam is a fegyver hangját, s meg voltam lepődve, gondoltam hogy valami idegen arc lehet lennt.

ugyanugy, ahogy a többi modot, főkönyvtárban létrehozol egy gamedata mappát, plusz fsgame.ltx-ben át kell irnod az első sorban található false-t true-ra.

EDIT:Ja, és ezt nem itt kellett volna megbeszélnünk :D

Dark valey x18 labor tetejének a folyosólyán, és lennt a laborban. Legközelebb red forest közepe.

Ez a XM 143 lenne a hattorkú gépágyú ? Utánaolvastam a neten de azt mondják kihagyták a játékból.

Azért hagyták ki mert 40 kg lett volna a súlya. Tehát nem fért volna rajta kívül semmi sem bele a hátizsákba. Azt én sem értem hogy ha egyszer az actor.ltx-ben át tudod variálni a táska súlyát, amit ugye a programozók hagytak meg, akkor miért nem fért bele a játékban. Amúgy itt láttam valahol egy másik visszintes tárral rendelkező fegyvert ami bent is van a játékban de nincs hozzá hang meg azt hiszem más sem. Ez is elfért volna.

vissza is leheten rakni illetve már valaki visszarakta csak már nem tom az oldal címét (valami ruszki)
barátom az meg nem 40 kg:

Type Submachine gun/Personal Defense Weapon
Place of origin Belgium
Service history
In service 1994—
Used by See User base
Production history
Manufacturer Fabrique Nationale de Herstal
Variants See Variants
Specifications
Weight

* 2.54 kg (5.5 lb), empty
* 3.0 kg (6.6 lb), loaded[1]

Length 500 mm (19.7 in)
Barrel length 263 mm (10.35 in)[2]
Cartridge 5.7 × 28 mm[3]
Action Straight blowback, closed bolt
Rate of fire 900 round/min
Muzzle velocity 716 m/s (2,350 ft/s) with SS190
Effective range 200 m (220 yd)
Feed system 50-round detachable box magazine
Sights Tritium-illuminated reflex sig

Oké akkor nem 40 kg, ha megtaláltad az oldal címét oszd meg velem, engem is érdekelne. Ahogy néztem az írásod más töltényt használ a fegyver, kérdés hogy a kereskedőnél is kapsz e hozzá.

A Flash Rifle (gauss) ugyanolyan létező fegyver mint a többi ?

Én úgy tudom, hogy nem, max kísérleti szinten, de nem vagyok nagy fegyver szakértő és rajongó

Vissza
Top Alul