Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
mystify":2ypyv6tw mondta:AK 74/2+távcső+gránátvető a király![]()
Gatyamatyi":2ypyv6tw mondta:segítsetek fegyver választásban van mint állat ott vagyok hadiraktárakban és csupa király fegyó esik. Mondjátok mit vigyek magammal(tudok 3-at szerintem) Fegyverek:
VLA Spercial attacker assault(vagy iesmi, magyarba van)
Akm 74/2 fejlesztett erősített,gyorsított távcsővel.
Am 74/2u fejleseztett rászerelt hangtompítóval
IL 86 fejlesztett könyített
GP 37 na ez sima
van még SPAS 12(azt hiszem igy kell, tudjátok az erős shoti) fejlesztett + IL 86 fejlesztett hangtompító van rászerelve.
Hát én végig Vintart használtam amihez ugyan úgy 9*39 es lőszer kell mint a Thunderhez (groza) és mindig volt elég töltényem... szal ez így nem igazán igaz. Amúgy AK-ra lehet hangtompítót szerelni? Moddal vagy hogy?Tibi":5nb4ltwb mondta:mystify":5nb4ltwb mondta:AK 74/2+távcső+gránátvető a király![]()
+ hangtompító![]()
.
Nálam most egy spec TRs 301 van, nem a könnyített, hanem a pontosított célzású. Elég jó, bár célozni kicsit nehéz vele (vállhoz tartva). De Wild Terrority környékén mindenki olyan típusú töltényt használ, ami ehhez jó, azért is maradtam ennél. Army Warehouseig marad. Utána átváltok Tunder S14-re meg egy Vintart is beszerzek. + ott már nyugodt szívvel használhatok exoskeletont is, a Dutysok is abban vannak.
EDIT: Habár Tundert senki se használ Army Warehosuban, meg a Red Forestban se nagyon, nem lesz hozzá töltény :? .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.